Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה לי אני היחיד שאיכשהו הצליח להגיע למצב שהוא עובר תאוריה וטסט במכה הראשונה.

פעמיים...:roll:

(לא יודע אם לצחוק או לבכות)

ארבע וחצי פעמים אצלי -

(טרקטור, פרטי, ג', אופנוע עד 500 סמ"ק/לא מוגבל).

אל תסתכל על הטסט כעל מאבק או נסיון מכוון להכשלה. כמו שהכביש אינו משחק - כך גם הטסט. תהיה הנהג הכי בוגר, שקול ובטוח בעצמך, כמו שנראה שאתה, ואתה עובר כמו גדול.

הטסטר ממש לא לוקח את האגרה לכיס, אני מניח שהוא שכיר עובד מדינה. מי שלוקחת זו הבוסית שלו.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

סופרמן - אני לא לקחתי ללב או נפגעתי - זה אתה שכן.

כמו שאנלוגי אמר - הבחור הוא לא יותר משכיר. אין לו עמלות שהוא מקבל או כל מני קונספירציות.

אין קשר לסוכן מכירות שחלק מהשכר שלו קשור ישירות לעמלות ולכן נתתי את הדוגמאות שנתתי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

סופרמן - למרות העלות הגבוהה של לימודי נהיגה, במיוחד אם הם מתמשכים, עליך להסתכל עליהם כעל השקעה ארוכת טווח, מהסוג שאי אפשר למדוד בכסף.

רשיון הנהיגה שתישא עמך ב-70 (ויותר) השנים הבאות הוא אחד התנאים לחופש תנועה, לחסכון בזמן ולנוחיות. אלה אינם נמדדים בכסף. אז בכלל לא משנה אם הוצאת 5,000 או 10,000 ש"ח על לימוד נהיגה, חלק אותם ל-70 שנה ותגלה שמדובר בהוצאה של 20-40 אג' ליום. ושים לב - הוצאה, לא בזבוז.

בקיצור - קח את הבעסה בסבאבה, לך הערב לבלות עם חברים ושוב בשבוע הבא למורה הנהיגה שלך במצב רוח טוב. וגם אם תעבור רק בטסט שני או רביעי או שמיני הרי שאין לי ספק שבסופו של דבר תזכה לעבור את המבחן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
סופרמן - למרות העלות הגבוהה של לימודי נהיגה, במיוחד אם הם מתמשכים, עליך להסתכל עליהם כעל השקעה ארוכת טווח, מהסוג שאי אפשר למדוד בכסף.

רשיון הנהיגה שתישא עמך ב-70 (ויותר) השנים הבאות הוא אחד התנאים לחופש תנועה, לחסכון בזמן ולנוחיות. אלה אינם נמדדים בכסף. אז בכלל לא משנה אם הוצאת 5,000 או 10,000 ש"ח על לימוד נהיגה, חלק אותם ל-70 שנה ותגלה שמדובר בהוצאה של 20-40 אג' ליום. ושים לב - הוצאה, לא בזבוז.

בקיצור - קח את הבעסה בסבאבה, לך הערב לבלות עם חברים ושוב בשבוע הבא למורה הנהיגה שלך במצב רוח טוב. וגם אם תעבור רק בטסט שני או רביעי או שמיני הרי שאין לי ספק שבסופו של דבר תזכה לעבור את המבחן.

אהבתי מאוד את הגישה שלך :wink:

יש לך הסתכלות טובה על החיים, נתחיל לאמץ את הגישה הזאת.

אגב, כבר עבר לי - אני לא מבואס. היה לי יום טוב היום, הולך להיות שבוע מעולה.

שכחתי בכלל מהכישלון של הטסט. מקסימום נעבור טסט שני, שלישי, רביעי.

בסופו של דבר נעבור את זה, ורק נצחק על כל הכישלונות שהיו מאחור.

תודה רבה לכולם. אחלה חבר'ה אתם. מעודדים מאוד :-P

שבת שלום.

סופ"ש חמים ונעים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז תתעודד, הרשיון בוא יבוא גם אם זה ייקח 5 טסטים.

+1 מניסיון:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סופרמן, תאמין לי-יעבור.

אני עברתי רק בטסט שלישי, וגם רק בגלל שהוכחתי לטסטר שהוא אדיוט (כבר הייתי בטוח שנכשלתי, מה כבר יקרה? יכשיל אותי שוב על התחצפות?!).

ראשון- לא זוכר מה קרה. זוכר שאולי היה מוצדק-ואולי לא, הדחקתי.

שני, טסטר מנייאק בן מנייאק, בין היתר הכשיל אותי על הישארות בנתיב הימני (שהיה עמוס) בקטע עם 2 נתיבים לאותו כיוון. "שמירה על הימין" לא הייתה בלקסיקון שלו כנראה, שמאלני מסריח.

זה לא קשור לרמה שלך ידידי- זה קשור למזל עיוור. קח את זה באיזי ונסה שוב. רק מה, תבוא עם פוזה של "מתי יודיעו לי שעברתי" ולא עם פוזה של "שוב אני אפול".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

קראתי את הנושא ואמרו לך פה כבר הכל בגדול, קח את זה יותר בקלות, עניין של מזל, זאת הוצאה שתצטרך לעבור וכן יש כאלו שלוקחים את זה קשה.

אבל שיעור קטן לעתיד, אם אין לך יכולת לעבור את המטרה, אל תתחיל ותחכה שתוכל. אל תתחיל ללמוד נהיגה אם אין לך את הכסף ותתקע באמצע, אל תקח הלוואה אם לא תוכל להחזיר, אל תתחיל לימודים אם אתה לחוץ כ"כ על כסף שלא תוכל למצוא דקה פנוייה ללמוד וכו'..

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...