Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי הדלק - רעיון למחאה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דלק זה לא קוטג' שאפשר להחרים אותו לאורך זמן. גם אם תפיץ בתקשורת (ובאמת כולם ידעו) שבאותו יום לא מתדלקים, לא תזיק בזה לאף אחד חוץ מלעצמך. הדלק לא מתקלקל על המדפים, ואין לו תחליף. (גם אם תבנה בעצמך רכב שנוסע על חשמל- לא יתנו לך לנסוע בו). בקיצור - הם מחזיקים אותנו הנהגים בבי*ים.

תבדוק עם בנאדם שבבעלותו תחנת דלק ותראה כמה נזק יש כשב-48 שעות 70%-80% מהכמות היומית לא נכנסים לתדלוק.

5. (בהמשך לסעיף שכתבתי למר גבר-גבר ששולח אנשים שיחטפו מכות בשבילו,

"דיבורים כמו חול- ואין מה לאכול" שיהיה לכם בצלחה עם הדבר הזה שאתם חושבים לעשות. מחאה- זה לא.

זה ללכת עם ראש בקיר. בדיוק כמו שאתה יודע שאם תקפוץ מבניין 5 קומות , תמות. בא לך לנסות את המזל- שיהיה בהצלחה.

היענות, לא תהיה לזה.

אבל מי אני שינסה להראות לכם את כל התמונה, וימנע מכם מלעשות את זה לעצמכם.

תנסה לקרוא מה שרשמתי בדף הראשון של השרשור, בהולנד זה עבד! גם בקנדה דרך אגב.

כשכואב דברים זזים ותאמין לי, כשהצירים הראשיים של המדינה משותקים אז זה כואב, את חונק את המדינה ואחריך יהיו עוד שיצעקו ויתלוננו לממשלה כי אתה מפריע להם, גם אם לא איכפת להם ממחירי הדלק ומהמחאה שלך, וככה כמו כדור שלג תהיה צעקה אחת גדולה, ותאמין לי המדינה לא תהיה מוכנה לעוד נזק כזה.

לא הבנתי את עובד המוסך שאמר "זה בריא למנוע לאכול שמן" - מה זה חיזוקית של הדס?

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל מה אשם בעל תחנת הדלק? הוא לא זה שמעלה את המחירים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה מה שיפה, הוא יצטרף אליך למחאה!

כי עכשיו גם בכיס שלו פוגעים..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אחרי ה48 שעות האלה אנשים יתנפלו על המשאבות לתדלק, כל ההפסד מתקזז והמדינה ממשיכה להרוויח את המס שלה ואנחנו נדפקים כי נעמוד שעות בתור וגם נשלם, כי שורה תחתונה - אנחנו צריכים את הדלק. (וככה אנחנו משלמים גם על הדלק של השרים..)

אמרת חסימת כבישים, אותו דבר. במי אתה פוגע? באזרחים שיפסידו יום עבודה ויחלקם יחטפו מכות משוטרים. אתה לא יכול לפגוע במי שהכסף שלך אצלו, אלא רק אם תיקח לו. בהולנד זה עבד כי לממשלה שלהם אכפת מהתושבים. אתה ראית מחאה אחת בארץ שהביאה תוצאות? אולי רק כשיגמר לאנשים הכסף והמצב באמת יהיה קשה, אז.

פורסם

זה לא יתקזז כי אתה לא יכול למלא דלק יותר ממיכל מלא, אתה פשוט תדחה את התדלוק ביומיים, אנשים לא יקנו "אקסטרה" דלק. המצב פשוט יחזור לשגרה.

שוב פעם, זו פגיעה קשה מאוד לכלכלה השוטפת של המדינה, זה העיניין, לא תהיה להם ברירה, אלה לשנות את המחירים.

אתה פוגע בכולם וע"י זה כשאתה פוגע בכולם אתה פוגע גם במדינה וזה כבר עניין שהממשלה לא יכולה להתעלם ממנו.

כפי שכתבתי בהתחלה, לא חסמו רק צירים ראשיים, חסמו גם את הרחובות שבהם מתגוררים חברי הממשלה, זה הגיע להם עד הבית!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אם אתה צודק, עד שלרוב האנשים לא יהיה מספיק רע, לא יקרה כלום. לא הגענו למצב שהגיעו מים עד נפש כי אנשים ממשיכים לנסוע ולתדלק, וגם לקנות מכוניות חדשות כל הזמן.

פורסם

אני מודה ומתוודה שעד היום הייתי "עבריין מקלדת", אבל באמת שנמאס!

אני בעד (מוכן לחסום גם עם הרכב), במדינה הזאת צריך להפוך שולחן או שניים בשביל לקבל את מה שמגיע לך.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

כמו שאמרו פה לפני, אי אפשר לקפוץ ישר למים העמוקים בנושא הזה, אם אנחנו רוצים להגיע להישג משמעותי בצורת הוזלת המחיר,

צריך לארגן מפגש מרוכז של חברי פורום אשר מוכנים לקחת על עצמם ארגון הפגנה בסדר גודל שכזה, כולל השגת אישורים (בדיוק כמו שמחאת האופנוענים, ומחאת הקוטג' ואלף מחאות אחרות קיבלו), כולל הפצה שלא תיגמר בזה ש200 איש יעשו לייק בפייסבוק וכמובן סגירת פרטים חשובים לגבי אילו אמצעים נוקטים, האם חסימת צירים, האם חרם תדלוק וכו'.

כיום המס על הדלק (בלו+מע"מ) שווה ערך ל54% ממחיר ליטר בנזין, אי אפשר שלא להשתגע מהחזירות הזו של הממשלה, אני לא רוצה להכנס פה להצהרות פופוליסטיות על שכר השרים, קצבאות אברכים, וכו', אבל באמת שקיימים פתרונות להוזלת מחיר הדלק ללא פגיעה עמוקה בהכנסות הממשלה.

דוגמת מהילת הדלק במתנול, מתנול כיום עולה באיזה ה4.8 שקל לליטר לצרכן פרטי, במידה וימהלו את הדלק בכ10% מתנול, מדובר על הוזלה של כ30 אג' לליטר במיידי! תמורת דלק איכותי יותר!

הבעיה היא שהציבור לא מודע לקיום אופציה כזו בכלל וגם אם כן, נרתע ממהילת דלק.

במקום להפוך את השרשור הזה לעוד שרשור השתלחות בממשלה ע"ג הפורום, בואו נהפוך את השרשור הזה לשרשור התארגנות, נארגן את המפגש הראשוני, וכמו כל מחאה נמשיך משם.

יקיר.

MX-5 NC

פורסם

דחיית תדלוקים לא מזיזה לחברות הדלק, כי אחרי יומיים כולם צריכים את הדלק הזה.

יש שני דברים שיכולים לעבוד, הראשון כמו שהציעו, לעצור את המדינה. זה קשה, פוגע ברוב האוכלוסיה,

ויש הסתבכויות עם המשטרה וכד'.

השני הוא אם יבחרו חברת דלק אחת, נגיד "דלק" של תשובה, או "פז" של צדיק בינו, ויחליטו שעושים

עליה חרם, עד שלא יוזילו את מחירי הבנזין. תשובה או בינו כבר יזיזו בשבילכם את כל הכנסת והממשלה

כדי לפתור את הבעיה...

אם זה ריאלי שזה יקרה במדינת ישראל? ממש לא, אבל לכו תדעו, לפעמים חלומות מתגשמים :-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה רעיון! אבל אתה שוכח שיש לחברות האלה המון דלקנים של הליסינג ואנשים פרטיים שקנו כרטיסי תדלוק.

אני לא מאמין שישראלי עם ליסינג ודלקן יתדלק מכספו את הרכב בתחנה אחרת. אפילו אם הוא נתקע בלי דלק, הוא יעדיף להתקשר לקצין רכב שיביא גרר על חשבון החברה ולא ללכת ברגל לתחנה הקרובה ולקנות דלק.:lol:

פורסם

כי רק אצלינו המפגרים, המחאה בליווי צמוד של שלמה ארצי, ומופע המחורבנת שלו.

ו200.000 אלף איש שבוא להפגין, בסוף רקדו איתו, ונהנו בחינם מאותה מופע החורבנת, במקום לדרוש הורדת מחירים.

פורסם

תאמין לי שגם אם הליסינג/דלקנים יתדלקו, ושאר הנהגים לא יתדלקו ב"דלק", תשובה מרים את ביבי עם

שטיינפליץ על טיל, ישר לאירן, לסיים את פרשת עליית מחירי הבנזין.

אבל כמו שכתבתי, זה לא ריאלי שזה יקרה.

פורסם

car4fun, כמוני כמוך. שניינו צ'יקן, פחדנים אם לא הבנת...

כמה שלא תנסה לסובב את זה אתה מחפש תירוצים מתחת לאדמה למה לא... תודה שאתה פחדן וזהו. גם אני כזה.

גם אני כנראה לא אצא להתעמת עם שוטרים וחסום צמתים. ההבדל הוא שאני לא מתגאה בזה. אז תוריד מעצמך את המסכה ה"מחושבת והעניינית" כי אתה נראה ונשמע פאתטי.

כבוד ל"פורעי החוק" שעוד מנסים לעשות משהו לטובת הציבור ע"י יצירת לחץ "לא תרבותי" כזה או אחר.

כנ"ל את, נהגת. הבנו שלא תעשי כלום , זה לא שבונים עלייך. רק לא צריך להתריס בכוונה ולאמר כי "תשבי בצד ותחזיקי אצבעות".

שוב, אני אינני פוחד לאמר שזה בגלל שאני חושש, אבל הלוואי שאנשים שיש להם יותר ביצים יעשו את זה.

כמו שאמרו פה, ישנן עוד אפשרויות ללחץ, אבל גם פה חייבת להיות התאגדות של מאות אלפי ענשים בלי קשר לקארספורום בכלל.

האחד זה באמת כמו שאמרו לפני פשוט לא לתדלק בחברה מסויימת. נכון שבעלי הדלקנים/פזומטים כן יתדלקו שם, אבל תחשבו על ההפסדים האדירים לחברת הדלק שתוחרם. אולי הם פחות אשמים, אבל יש להם יותר כוח בשוק הזה, וסיכוי טוב יותר למנוף לחץ.

ואולי צריך לתקוף את זה מכיוון פוליטי, כלומר לצאת בהצהרה שיהיה ברור שבבחירות הבאות לא מצביעים חד משמעית למי שיתן מקום בשורותיו לשטייניץ. לא משנה מצע פוליטי, לא ימין -מרכז-שמאל. פשוט מצביעי הליכוד יודיעו על התאגדות/ עצומה/החלטה, שאם ביבי לא מוריד לשטייניץ את הראש כרגע ומטפל כרגע באוצר בכל הקשור לחזירות ולעושק שנעשה בנושא הדלק, הוא ישכח את מנעמי השלטון, ויזכר במנעמי האופוזיציה בבחירות הקרובות.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

עזבו את הרכב לשבוע סעו באוטובוס, קצת הליכה ברגל או אופניים וכל זה רק לשבוע ומבטיח לכם שמחירי הדלק ירדו.

העם הישראלי מפונק ויודע רק להיתלונן.

קבעו מתאריך מסויים ועד לתאריך מסויים לא להיכנס לתחנות דלק בארץ במשך שבוע וזה אומר שבתום השבוע לא לרוץ ולמלא דלק אלה להשתבית את הרכב לשבוע.

מבטיח לכם שזה כבר יעשה חור בכספי המדינה.

לדעתי אם חברי הכנסת היו משלמים על הדלק לא היינו מגיעים ל 8+ שח, אולי הגיע הזמן שהם יתחילו לשלם בימיוחד עם מכוניות הפאר שלהם.

רז...

• תוכן חדש...