Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מסחרית קומפקטית

זיו101
שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הי,

רציתי לקנות משפחתית מרווחת, והתחלתי לחשוב לכוון של מסחרית קטנה כמו רנו קנגו או סיטוראן ברלינגו. אני די גמיש במחיר שאני מוכן לשלם ורוצה יד שניה עם מעט קילומטר (סתם לא בא לי לבזבז כסף על יד ראשונה). אני משתמש ברכב לנסיעות גם ארוכות וגם עירוניות ובדרך כלל מועמסת עליו כל המשפחה (4 נפשות) וציוד.

האם לדעתכם הקנגו או הברלינגו יכולות לשמש כמשפחתית? מי מהן עדיפה מבחינת אמינות וצריכת דלק ונוחות נסיעה?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קנגו או ברלינגו בהחלט יכולות להיות תחליף ראוי לרכב משפחתי או אפילו מיניוואן.

במיוחד הדגמים החדשים שלהם.

אם אתה מחפש גיר אוטומטי ומנוע בנזין, רנו קנגו צורה חדשה תהיה הבחירה הנכונה.

המחירון שלהם צונח הרבה יותר מהר מאשר של רכבים משפחתיים, לכן קנגו בת שנה-שנתיים אפשר כבר לקנות במחיר נוח למדי.

מה עוד - הן נסחרות משמעותית מתחת למחירי המחירון.

מצד שני, גם כאשר תרצה למכור, תצטרך להוריד ולהוריד ולהוריד..

http://www.yad2.co.il/Cars/Truck.php?AreaID=&ModelID=72&SubModelID=1663&FromYear=2009&UntilYear=&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&Info=

צריך זמן וסבלנות כדי למצוא מסחרית שמורה ועם קילומטראז' שפוי. בכל זאת, רכב מסחרי שעובד לא קל בדרך כלל.

גילוי נאות - החזקתי קנגו צורה ישנה ידנית טורבו דיזל כרכב משפחתי (ל 5 נפשות) במשך 3 שנים והייתי מרוצה מאוד.

אבל מה - הפסדתי הרבה במחיר כי קניתי אותה חדשה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העניין העיקרי שמפריע לי עם הקנגו הוא שרמת הזיהום שלה ממש גבוהה - 14

במחיר לא הרבה יותר גבוה אפשר לקנות סיטרואן c4 פיקאסו 5 מושבים עם רמת זיהום נמוכה בהרבה - 6. ותכלס זה נראה אוטו הרבה יותר מפנק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ללא כל ספק C4 פיקאסו הרבה יותר נוחה, מאובזרת ומתאימה לשימוש משפחתי.

לא יודע למה התכוונת, כשכתבת "במחיר לא הרבה יותר גבוה", כנראה אתה לא משווה מכוניות מאותה שנת ייצור.

האם אתה מדבר על אחת ספציפית שמוצעת למכירה, או באופן כללי? בכל מקרה, C4 פיקאסו 5 מושבים זה רכב נדיר מאוד בארץ, נמכרו ממנה רק כמה יחידות בודדות, ואם אין כרגע אחת שמוצעת למכירה, יתכן ותצטרך לחפש ולהמתין חודשים ארוכים. וגם אם תמצא, המבחר יהיה מצומצם למכונית אחת בלבד.

כדאי בכל זאת לציין תקציב.

אם אין בעיה עם תיבה ידנית-אני חושב ש C3 פיקאסו היא אופציה לא רעה, ועדיפה על קנגו, ברלינגו ושות'. 4 דלתות רגילות, רמת אבזור גבוהה, רמת זיהום 6, מנוע דיזל חזק וחסכוני. קיימת גם בגירסת בנזין, אך פחות חסכונית וחזקה.

משומשת לא תמצא עם גיר אוטומטי, אבל לאחרונה (2012) התחילו לייבא גם דגם אוטומטי (תיבה רובוטות).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר חשבת על קנגו או ברלינגו תוכל לחשוב גם על סקודה רומסטר. המחיר שלה כמשומשת אטרקטיבי והיא מרווחת ואמינה סך הכל.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי c4 עם 5 מושבים, אני פתאום מבין שכמעט ואין כאלה בארץ, בסוכנויות שאני מתקשר אליהן לא מבינים מה אני רוצה.

התקציב שלי הוא נגיד מקסימום 90-95.

c3 זו בהחלט אופציה נחמדה אבל לא נראה לי שיש לי סבלנות לגיר ידני...

רעיונות אחרים למשהו מרווח ולא מזהם שיוכל גם לנסוע בשביל לא סלול לכמה דקות אם צריך בתקציב כזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מאוד מרווח, אבל לא מזהם, חסכוני ויכול לנסוע קצת בעפר - פיאט פיורינו, רק אל תקח את הרובוטי אלא את הידני. בתקציב שלך תוכל למצוא אחד ממש חדש יחסית.

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיורינו הוא לדעתי רכב גרוע לשימוש משפחתי.

יש רק דלת צד אחת, לא מרווח, לא הכי נוח, עיצוב סתמי, כולן בצבע לבן, הוא רק זול וזהו.

רוצה אוטומטי ולא קנגו - נשארת עם סקודה רומסטר, רנו סניק ( אולי בתציב שלך כבר אפשר לרכוש את הדור השלישי, שקיים ממודל 2010), ופולקסווגן קאדי דיזל.

מכל אלו אני אישית הייתי קונה את הסניק (דור חדש בלבד, ולא הקודם), למורת שהוא כנראה יהיה הכי יקר לאחזקה, הכי פחות חסכוני, וכן, הכי מזהם.

אבל זה רכב משפחתי אמיתי, ולא מסחרית או "חצי מסחרית".

ואם לא סניק, אז רומסטר, למרות שאין מה להשוות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי שאני מתחיל להתמקד בc3 פיקאסו.

אני אתפשר על הקטע של הגיר הידני כי חוץ מזה זה בדיוק מה שאני מחפש.

חסכוני בדלק, מרווח, ביצועים בסדר גמור ולא מהמזהמים.

אשמח לשמוע דעות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי שאני מתחיל להתמקד בc3 פיקאסו.

אני אתפשר על הקטע של הגיר הידני כי חוץ מזה זה בדיוק מה שאני מחפש.

חסכוני בדלק, מרווח, ביצועים בסדר גמור ולא מהמזהמים.

אשמח לשמוע דעות.

מבדיקה אינטנסיבית של C3 פיקאסו דיזל עם גיר רובוטי (חדשה, רק הגיעה), המדובר במכונית נהדרת ומרווחת למשפחה וגם לעבודה.

יש לה מנגנון עצור/סע, ובסופו של דבר, אתה מגיע עימה לצריכת דלק של 1:20 ואפילו 1:23 ק"מ/לליטר!! וכל זאת עם גיר אוטומטי (טוב, רובוטי, שצריך להתרגל אליו)

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אותי מעניינת ה C3 פיקאסו, האם יש בה מקום לשני כסאות בטיחות+ילד גדול יותר במושב האמצעי?

כן! היא יותר מרווחת מהמאזדה לנטיס המשפחתית שלנו...מאחור יושבים בכל צד תאומים בני שנה וארבע עם כיסאות בטיחות, ובמרכז ילדה בת חמש על בוסטר. מבחינה זו, הסידור נהדר לרווחת כולם. ניתן גם להזיז קדימה או אחורה מושב יחיד / צמד המושבים.

אני נדהם מהיכולת כיום להציע במיקרו-וואנים או טנדרונים (כדוגמת ברלינגו) מרווח פנים מרשים ותחושה של רכב גדול בהרבה, בעוד מבחוץ, החבילה קומפקטית יחסית, כלומר, לא הרבה יותר מארבעה מטרים אורך.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה הרוחב והגובה.

בדובלו ובברלינגו הייתי מושבי שני כסאות בטיחות בגודל מלא וביניהם העכוז הרחב שלי היה נכנס בכיף.

ב I30 סטיישן הוא נכנס בקושי.

במאזדה 6 רק אשתי נכנסת.

באוקטביה אף אחד מאיתנו...

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...