Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה רק אני או שעוד מישהו ראה אחת שחורה נוסעת בכבישי ארצינו ?

אכן! גם אני ראיתי אחת שחורה, אני לא יודע אם זאת CL רגילה או גרסת הAMG.

אבל ראיתי אחת שחורה בוודאות, עם מספר זר...

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגידו, אתם בסדר ?

אני אומר לכם שלבוס שלי יש אחת כזו , אני רואה אותה יום יום, מי שרוצה הוכחות ולא מאמין, שיפנה אלי, אני אוכיח לו.

רועי, היא נראית בדיוק כמו זו שבתמונה ששמת, רק בשחור.

פורסם
תגידו, אתם בסדר ?

אני אומר לכם שלבוס שלי יש אחת כזו , אני רואה אותה יום יום, מי שרוצה הוכחות ולא מאמין, שיפנה אלי, אני אוכיח לו.

שים לב - שמתי לך תמונה במיוחד של הסמל מאחורה - רשום שם CL55 AMG - לא CL 500 :D

פורסם
תגידו, אתם בסדר ?

תגיד, הבוס שלך שחום במקצת? מראה מזרחי?

אם כן אז זו זו שצילמתי במפגש, למען הסר ספק, תוכל גם להביא לי את המספר ואוכל לבדוק אם זו אכן היא... :p

172

פורסם

אבל הכי מצחיק היה הנהג מונית שראיתי לפני שבוע - נסע באיזה E200 ישנה, עם AMG מאחורה ואגזוז ענקי ומקומט, שנראה שאילו גנב אותו מפירוקיה של Monster Trucks ...

וזה הזכיר לי פתאום איזה סרט צרפתי, עם נהג מונית מטורף, שיש לו במונית ניטרו, וכפתור להנמכה וכל מיני כאלה דברים...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
שאלה באיזה סוכנות מוצגת ה SL

יש אחת במסגר ויש עוד אחת לא רחוק משם

מישהו יודע היכן?!

תודה רבה

כן, ברח' השלושה, זה ליד היכל הספורט יד אליהו בתל-אביב.

שם מוצגת ה-SL.

Піскун Святослав Михайлович

• תוכן חדש...