Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד בזיון של משטרת ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהשפה שאתה עושה בה שימוש ("ביזיון", "גנגסטרים") קצת מוגזמת לאור חומרת העבירה דנן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היה חיסול באמריקן אנגלס או איך שקוראים לזה.

אין לי בעיה עם משטרת ישראל , יש לי בעיה עם שוטרים כאלו.

וחשוב לי לשתף את האנשים בזה.

פורסם

הם מראים דוגמא אישית לנהגים חדשים, שאח"כ מרשים לעצמם לחנות באדום לבן, ולקבל דוחות. דווקא שיטה טובה (מיני רבות) להכנסת רווחים למדינה...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי הרבה אנשים כאן ובכלל בארץ קצת מגזימים (אפילו הרבה מגזימים ומשמיצים).

זה לא שאני בא להצדיק שוטרים שמסתתרים בין עצים ומחפשים עבירות לא מסכנות חיים.

לא שאני מצדיק מכמונות מהירות בכבישים בטוחים.

לא שאני מצדיק שוטר שמשקר ונותן דו"ח שיקרי.

אבל..

עבירות חניה אם הם לא בחניית נכים שזה עבירה שאין עליה הבנה.

זה לא מקרה להתחיל ולשפוך קיטונות של קללות והשמצות.

כולנו ואני בטוח שכולנו עומדים באדום לבן פעם ביום מחכים לילדה או לחברה בפתח הקניון.

אני רוצה לראות איך הייתם מרגישים אם אזרח תמים ושומר חוק יצלם אתכם ותקבלו דו"ח מוצדק הבייתה.

אז נא לא להיות צבועים.

פורסם

ואולי, רק אולי הם מיהרו לאירוע תקיפה בתוך הקניון? או "סתם" לתפיסת גנב באחת מהחנויות...?! הצלחת להעלות את זה על דעתך אולי או שזה כבר מסובך מדי? תפסיקו להיטפל לכל ניידת שעושה עבודתה נאמנה. מילא זה היה רכב צמוד של קצין. אבל איפה בדיוק אתה חושב שניידת סיור שממהרת לאירוע תחנה? השוטרים יתחילו לחפש 20 דקות חנייה ובזמן הזה האירוע/התוקפים/הגנבים ימתינו??? :?

נו באמת...

• תוכן חדש...