Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אייפון שהתקנתי עליו 06.15.00 בלי לדעת שזה הולך להרוס לי את ה GPS

מאז ועד היום אני מחפש מה לעשות איתו עד שמצאתי באיביי את הטייוואני שמוכר בגרושים GPS חיצוני ופיצפון.

שילמתי 90 ש"ח,הוא שלח בדואר מהיר,מזל שהיה אפשר לבדוק באינטרנט איפה החבילה כי החבילה הייתה בסניף שבוע עד ששלחו פתק לבוא לאסוף.

כמובן אי אפשר לחבר את המכשיר לאייפון כי אחרת זה היה פשוט מדי, צריך לקנות בCYDIA את roqybt4 בשביל שזה יעבוד.

האפליקציה הכי טובה שהאקרים הצליחו לעשות,אפשר להתחבר לGPS ולדיבורית באותו זמן.

עכשיו סוף סוף הGPS באייפון עובד.

אפשר לחבר את זה לאייפד,אייפוד,מחשבים ניידים...

מומלץ ביותר

קישור בתמונה

140.jpg

אייל

פורסם

הבהרה | פוסט המתעדכן בנוגע לבעיית gps עם מודם 06.15

לסיכום:

כרגע מי שנמצא עם גרסת מודם 06.15, יכול להוציא שיחות אבל לא יכול לקלוט לוויינים/GPS עם תוכנות צד ג' (תוכנה שהיא לא גוגל מפות המגיעה מובנית במכשיר האייפון).

יש הרבה מאוד משתמשים בכל העולם הסובלים מאותה בעיה ומחכים יום ביומו לצאת הפתרון שיאפשר להם לעבוד בצורה תקינה עם ה GPS.

אייל

פורסם

מרק 06.15 זה לא פריצה :) זה גרסת מודם של אייפד.

כרגע הפתרון היחיד (חוץ מזה שצויין כאן) זה להחליף את הצ'פ BB לאחד סים פריי ללא 06.15, לא חסר אתרים שמציעים שרות כזה בכ100$.

אודי A4

דימה.

פורסם

אז מה זה אומר?

אם יש לי אייפד 2 פרוץ ללא 3G אני יכול לחבר אליו את ה GPS ולהתחבר לטלפון בתור WIFI ואז אני אוכל להתקין WAZE?

ואללה אולי יהיה לי שימוש לאייפד?

פורסם

את החלק הזה הבנתי. wifi אפשר לחבר דרך הטלפון ואז יש גם אינטרנט.

גם לאייפד צריך לקנות את התוכנה לבלוטוט؟ GPS לא יתחבר לבד؟

פורסם

ל wifi שבטלפון.

אני מפעיל את האפשרות לשיתוף הסלולאר.

ואז יש לי גם GPS. וגם Wi-Fi בשביל waze למשל.

• תוכן חדש...