Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיחקו עם הקילמטרים?[כן..]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קנה חמי לעתיד אקסנט 1.5 ידנית מיד שנייה (01) אחרי שאצל הבעלים הקודם היה חודש וחצי (עשו בדיקה מול הרשויות על עיקולים וכו') לדעתי קצת מחשיד... שמעתי את זה אמרתי בטח סוחר למרות שהתקשרו לבעלים הקודם שהסביר שהבחור ממנו קנינו עובד אצלו בחברה :roll: . את הרכב בדקו במוסך והשסי נקי וסך הכל בסדר.

עכשיו הרכב עומד על 150K וקצת שזה קצת עגול מדי ונמוך מדי לשנתון לטעמי (00) אפילו שלא מופרך.

בעיה קטנה ששמתי לב אליה היא שהספידומטר קצת רוקד במהירויות של 30-50 קמ"ש עכשיו אני לא יודע אם זה מעיד על כך ששיחקו איתו או שרק צריך להחליף את הכבל.

מעבר לזה המד קילומטראז לא מדויק חלק מהספרות על החצי (לא במעבר בין 9-0) קצת למעלה או קצת למטה.

הוא כן זז ונראה לי בקצב סביר.

בקיצור מה דעתכם.

נ.ב החלק החשוב הוא שהאוטו שקט מרגיש זריז המנוע עובד בסדר (נהגתי עליו רק 10 דקות) הגיר סבבה.

לא מתחמם ויש חימום תקין, החלקים הלא טובים הם שלמרות שהרכב לא מליסינג הוא מגיע בגימור הכי נמוך (אין ABS כרית אוויר אחת בלבד לפי מה שראיתי, אין חלונות חשמל מקוריים (בעל הרכב הוסיף) וזהו פחות או יותר.

פורסם

על סמך מה שכתבת אין שום בסיס להניחה ששיחקו בקילומטרז'

אם אתה יכול, תנסה להגיע לקבלות על טיפולים משנים קודמות. אם הטיפולים בוצעו במוסך מסודר, שעובד עם מחשב - קילומטרז' אמור להופיע על כל חשבונית.

פורסם

אני מכיר את זה מהפז'ו שלי (איזה כיף לדעת איזה טיפול הרכב עבר לפניך ומתי).

השאלה אם זה רק במוסך מורשה לא היו ברכב עוד קבלות ספר רכב או משהו כזה כך שאני לא יודע איפה הרכב טופל.

עקרונית אני יכול לשאול את בעל הרכב הקודם אבל אם הוא העביר את הרכב לאיזה חפר הוא לא ינדב לי פרטים כאלו.

נראה לי אני ארד מהעסק אין טעם לאכול את הלב על רכב שכבר קנו,

פורסם

תנסה ליצור קשר עם הבעלים הקודמים, אם מישהו מוכר רכב אחרי חודש וקצת זה לא סתם.

זיוף קילומטראז הינה עברה פלילית לכל דבר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לגבי מה שרשמת על המצב של הרכב, זה לא מעיד על כלום חוץ מזה שזה מעיד על מצבו הטוב.

קיבלתי יונדאי אקסנט חלופית מהמוסך (הפיג'ו נכנסה בשועל) גם מהשנים הללו (00-05 ככה), היא הייתה ב240KKM.

גיר אוטומט, המנוע היה שקט מאוד (חוץ מזה שבהתנעה קרה בבוקר הוא עשה רעש של חוסר שימון בשסתומים ל5 דקות ארוכות, ואז נרגע).

הרכב גם היה במצב מכאני מעולה, רכב חלופי (נראלי הוא גם בליסינג שלהם), לא האמנתי שרכב חלופי שכל יום נוהג בו מישהו אחר יכול להשמר במצב מכאני טוב (ואז הבנתי שזה יונדאי).

לגבי הבעלים הקודם שמכר את הרכב לאחר תקופה קצרה מאוד, כנראה שהוא לא אהב את הרכב.

גם אני לא סבלתי את היונדאי הזאת, עברתי אליה לשבוע רק, לפני זה נהגתי ב406 שהייתה כמו BMW סדרה 7 ליד האקסנט.

יום אחד אבא שלי היה צריך ליסוע מחוץ לעיר, והוא וויתר ונסע באוטובוס מרוב שהיונדאי לא הייתה נוחה לו.

(וגם האחיזה שלה על הפנים, וזה היה יום גשום. צמיגי דנלופ היה לה וזה לא עזר).

כל מקרה, העיקר שהרכב במצב טוב, לא באמת משנה כמה הוא עבר, העיקר שהוא נותן תמורה למחיר, ויחזיק הרבה שנים.

(אם הוא היה עובר 250KKM והיה רשום לכם 150KKM, ברכב כזה ספציפית זה לא קריטי כל כך.

יש לי חבר עם אקסנט ידנית גם 2001, כבר ב350KKM הרכב דנדש, והתקלה הכי יקרה שהייתה לו זה אלטרנטור.)

פורסם

פעם נסעתי עם אקסנט נראה 1.3 או אוטומט כי אני זוכר רכב חלש בהרבה.

מניסיוני היונדאי אמינות מאוד, אבל משעממות מאוד ולא הכי נוחות.

רכב קלאסי מ A ל B. הדבר היחיד שמאכזב אותי זה שהרכב הזה פשוט מאוד והייתי שמח אם היה ABS או עוד כרית אוויר שאני אהיה יותר שקט כשהחברה נוהגת (ושלא יצא שאני שובניסט היא נוהגת סבבה אז גם כשאני נוהג.).

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

עדכון קטן- החשדות התבררו כנכונות כששלחו טופס לטסט מופיע 260K כלומר באמת גילחו 100K בקיצור מהיום אני יכול להגיד שאני לא סומך על אף מילה של מוכר ובודק בשבע עיניים אם יש משהו חשוד.

החדשות הטובות האוטו נוסע מצוין.

פורסם

לדעתי יהיה קצת בעיה עם המשטרה, איזה הוכחה בידיוק יש שהבעלים הקודם שיחק וזייף, ולא הוא?

אם היה טופס (אפילו כתוב בידני), שX מכר לבחור פה את הרכב במצב ככה וככה עם ק"מ Y, בצירוף של חתימה ות.ז של כל צד.

אז הייתה חצי נחמה, זה ראייה טובה.

אבל מעסקים קודמים (יד2 בעיקר), רמאי לא חותם בקלות, אם לא חותם בכלל.

(וגם צריך לדעת איזה סעיפים להכניס, כדי ליהיות מכוסה ובראש שקט).

פורסם
מחזק! תגיש תלונה במשטרה מה שעשו זו עבירה פלילית!

אנשים שעושים עבירה שכזו עלולים גם לעשות דברים חמורים יותר - היתי חושב פעמיים עם מי אני פותח מלחמה.

תנסה ליצור קשר עם הבעלים הקודם ותדרוש ממנו לקנות חזרה את הרכב היות ולמכור אותו אתה כנראה כבר תמכור לברזלים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חושב שזאת חובה להגיש תלונה במשטרה !

גם ככה המדינה נותנת יד להסתרת מידע על עבר הרכב שלא כמו במדינות מתוקנות כמו ארה"ב ואירופה שבלחיצת כפתור אתה יכול לדעת את כל ההיסטוריה של הרכב, לכן אנחנו האנשים הרגילים צריכים ואף חובתנו לנסות לעורר שינוי .

המצב הוא כבר מזמן בלתי אפשרי .

פורסם

לפי דעתי הגש מייד תלונה במישטרה כי גם כשתירצה למכור

את הרכב יחשבו שאתה זייפת את הק״מ ואז לך תוכיח את

זה שאתה לא זייפת את הק״מ.

שתבין האדם הזה היום רימה אותך מחר הוא ירמה משהוא אחר וכך הלאה

כזה בן אדם צריך להיות מאחורי סורג ובריח.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
אתמול קנה חמי לעתיד אקסנט 1.5 ידנית מיד שנייה (01) אחרי שאצל הבעלים הקודם היה חודש וחצי (עשו בדיקה מול הרשויות על עיקולים וכו') לדעתי קצת מחשיד... שמעתי את זה אמרתי בטח סוחר למרות שהתקשרו לבעלים הקודם שהסביר שהבחור ממנו קנינו עובד אצלו בחברה :roll: . את הרכב בדקו במוסך והשסי נקי וסך הכל בסדר.

עכשיו הרכב עומד על 150K וקצת שזה קצת עגול מדי ונמוך מדי לשנתון לטעמי (00) אפילו שלא מופרך.

בעיה קטנה ששמתי לב אליה היא שהספידומטר קצת רוקד במהירויות של 30-50 קמ"ש עכשיו אני לא יודע אם זה מעיד על כך ששיחקו איתו או שרק צריך להחליף את הכבל.

מעבר לזה המד קילומטראז לא מדויק חלק מהספרות על החצי (לא במעבר בין 9-0) קצת למעלה או קצת למטה.

הוא כן זז ונראה לי בקצב סביר.

בקיצור מה דעתכם.

נ.ב החלק החשוב הוא שהאוטו שקט מרגיש זריז המנוע עובד בסדר (נהגתי עליו רק 10 דקות) הגיר סבבה.

לא מתחמם ויש חימום תקין, החלקים הלא טובים הם שלמרות שהרכב לא מליסינג הוא מגיע בגימור הכי נמוך (אין ABS כרית אוויר אחת בלבד לפי מה שראיתי, אין חלונות חשמל מקוריים (בעל הרכב הוסיף) וזהו פחות או יותר.

בדקו במוסך? במוסך של מי?

את רישיון הרכב הוא בדק? ממתי הוא היה?

וכן, תלונה במשטרה מייד כל עוד זה טרי

• תוכן חדש...