Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיחקו עם הקילמטרים?[כן..]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלונה הוגשה אבל אני בספק שזה בכלל יעזור (מעטות הפעמים שיכולתי להגיד מילה טובה על משטרת ישראל).

בכל מקרה הרכב עבר טסט ולא ממש הסתכלו על הקילומטרז' (אני אראה כשישלחו רשיון עדכני) מה שהופך את הרישום לחסר תועלת במידה והרכב עובר טסט עם הקילומטר הנמוך.

בכל מקרה מה עלי לעשות על מנת לסדר את מד מרחק ספידומטר וכו' ) אני מניח שהכל נעשה במכון ספידומטרים העניין הוא האם צריך אישורים וכו' על או שפשוט להגיד יצא לי מכיוון וספידומטר רוקד.

וכמה זה צריך לעלות (ירושלים).

פורסם
עדכון קטן- החשדות התבררו כנכונות כששלחו טופס לטסט מופיע 260K כלומר באמת גילחו 100K בקיצור מהיום אני יכול להגיד שאני לא סומך על אף מילה של מוכר ובודק בשבע עיניים אם יש משהו חשוד.

החדשות הטובות האוטו נוסע מצוין.

עברתי את זה לפני שנה וחצי/שנתיים.

קניתי בזמנו 6 /2011 יונדאי גטס 2007 ב 27K שקל. אחרי שעברה בדיקה במכון בדיקות והתברר שהאוטו מצויין לגמרי (חוץ מצמיגים שחוקים ומנורות שרופות).. שילמתי במזומן והעברתי בעלות. אה הקילומטראג' היה 107000, סבבה.

לאחר שבוע/שניים, אני נוסע לעשות טיפול במוסך יונדאי מרכזי בחיפה, אני מגלה שב 2010 הרכב היה עם 190000 קילומטר. זאת אומרת כשהוא הגיע אליי הוא היה בסביבות ה 220 אלף אם לא יותר.

חזרתי לסוחר, אמרתי לו או שאתה מחזיר את הכסף או תלונה במשטרה, ושנינו יודעים שעשית עבירה פלילית, כן, הסברתי לו שהוא יודע את זה והסתיר ממני. הראיתי לו גם ספר טיפולים מהמוסך.

לא חזרתי הביתה עד שקיבלתי צ'יק בסכום :evil:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
ומי שילם את העברת הבעלות?ומי שילם את הטיפול?

העברת הבעלות אני ספגתי הטיפול ביטלתי. בגדול הפסדתי משהו כמו 400 ש"ח מהסיפור אבל היה לי רכב השכרה ל 10 ימים :lol: :lol:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

המצב הזה חייב להשתנות והוא ישתנה רק בחקיקה .

כרגע המצב שחברות הביטוח והליסינג וכל החברים הנ"ל מתנגדים התנגדות נחרצת לשקיפות .

ולראיה שעבר חוק "רישום אובדן להלכה ברשיון רכב" הם דאגו לבטלו .

שערו בנפשכם כמה כח מעורב פה ?

כמה אנשים נהרגו בגלל רכבים ששוחזרו אחרי תאונה קשה ? זאת לא נדע !

ביום שהחוק הזה יתקיים ופשוט להפוך את המידע התחבורתי, המשטרתי והביטוחי זמין לכל דורש ( והמידע הזה קיים הוא פשוט מוסתר ) כמו במדינות מתוקנות, אז גם יהיה אפשר לקנות בלב שקט מסוחרים .

ובכלל רב הסיכויים שנרצה להחליף רכב פשוט נלך למגרש נשים אחד ונצא עם אחר .

אחרית הימים.

וזה יקרה רק אם האנשים שלא יודעים שובע מלעוות ולהסתיר יסירו את ההתנגדות שלהם !

אני מקווה שבסוף נהיה כמו המדינות המתוקנות שכל המידע על האוטו זמין תמורת סכום קטן .

פורסם

הכל טוב ויפה עם החלומות הוורודים שלכם רק חבל שאתם לא עם הרגליים על הקרקע.

גם בתי הסוהר שלנו מפוצצים בעבריינים קשים מאוד - פלילי, לאומני, בטחוני

גם בתי המשפט שלנו בכלל מפגרים בכמה שנים טובות אחרי כמות הניירת שיש להם להגיש.

כשאתם ניגשים לבית משפט לתביעות קטנות בחלק גדול מהמקרים השופט בכלל עושה טובה שהוא קרא את התקציר של התביעה ולא תמיד בכלל הם מעוניינים ממש לשמוע מה יש לשני הצדדים לטעון, הם רק רוצים לסגור ולהמשיך הלאה.

אם אתם חושבים שבתי הסוהר הולכים לטפל בכל סוחר רכב שסרח במקצועו - תחשבו שוב.

כנ"ל לגבי בתי המשפט.

מצד שני אתם מוצאים את עצמכם מול בן אדם שלא ממש פחד לעשות עבירה פלילית ביודעין ורובם גם מודעים לכך שמערכות החקיקה והענישה שלנו חסרות שיניים שלא לדבר על מערכת האכיפה

ואתם מוצאים את עצמכם מול בן אדם שיכול גם לעשות פשע חמור יותר.

הדבר הנכון הוא ללכת להגיש תלונה.

הדבר החכם הוא לסגור את זה ביניכם קודם לכן.

מצטער חברים אבל החוקים היחידיים שעוד איכשהו פועלים בארץ הם חוקים להגנת הנפש - ובמקרה הזה אם זה הנפש שלכם, כנראה שהעבריין יענש אחרי שהוא עשה את העבירה ואם זו נפש שאתם פגעתם בה אפילו מתוך הגנה עצמית - רוב הסיכוי שאתם תיפלו קרבן לתוקף שלכם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...