Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C1\פג'ו 107

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמובן שזה עניין משתנה, אבל באופן יחסי אפשר להבין אם האוטו יקר בביטוח או לא.

ועכשיו לשאלה שצצה לה, ראיתי שמוכרים את היונדאי I10 חדשה ידנית ב-59 אלף ש"ח וה-C1 (שהיא זולה יותר מה-107 במשומשת) עולה כ-56 אלף, ההפרש הוא לא גדול בכסף אבל אתה מקבל רכב חדש, מה אתם אומרים?

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם
סביר להניח שלא מעט אנשים...ובאמת לא ברור למה (חוץ מהמראה שזה באמת ענין של טעם), כמה שזה עצוב, ככה זה במדינתו.

והנה היא מגיעה לארץ בקרוב...רק דיברנו:

http://www.auto.co.il/כתבה-28353-עוד-השנה-בישראל-טויוטה-iQ.aspx

בעצם לא...זה ה IQ לא האייגו...

נראית נחמדה מאוד.

פורסם

אצלי למשל על הפנדה שזה אותה קטגוריה רצו כ 4 אלף מקיף+חובה,אם אתה איש קבע אפשר לעשות דרך איילון ואז תחסוך הרבה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא ייאומן!

הבוקר הייתי בסוכנות של לובינסקי על מנת לברר על ה107. על הדרך קפץ לי לראש שבאמת צריכה לבוא מתיחת פנים של הדגם המדובר.

ישר שאלתי את הנציג מתי היא אמורה לבוא, כך התנהלה השיחה בינינו:

אני: "אהה... אני זוכר שצריכה להגיע מתיחת פנים של ה107, מתי היא אמורה להגיע?"

סוכן פיג'ו: "לא שידוע לי..."

אני: (מבט של - אני לא המרק קובה של אימא שלך, אז אל תערבב אותי... "

סוכן פיג'ו: "אין לי שמץ..."

אני: (מבט של - אני לא שוקולד השחר, אז אל תמרח אותי... "

סוכן פיג'ו: "אההה.. נכון נכון.. היא צריכה להגיע לקראת סוף השנה"

איזה עלובים בחיי, מילא אתם לא יודעים למכור, אבל למה להיות שקרנים. זה פשוט לא ייאומן.

אולי ככה אפשר להוציא מחיר נחמד על המלאי שיש לו מהדגם היוצא כביכול. מה גם שהמחיר שלה לדגם הידני ממש מופרז: 69,000 שקל, פשוט גנבה

אני אומר את זה כי אני יודע שעד לא מזמן המחיר שלה היה 59,000 במבצע, להעלות 10K במחיר של רכב חדש זה ממש עווול. כלומר באמת שאפשר להגיע איתם לסכום של סביבות 63K להערכתי.

Polo 2012

פורסם

אם הם לא יחזירו את המחיר למחיר מבצע שהיה, או יתקרבו אליו,

בסופו של דבר הם יתקעו עם מלאי של הדגם שלפני המתיחה וחבל.

שאלת לגבי המנוע האם ישאר בדיוק אותו דבר ?

למרות שאחרי שקיבלת תשובות כאלה אין מה לצפות לתשובות ענייניות אחרות.

so far so good so what

פורסם

לצערי באמת קשה לקבל מהם תשובות, הם סוכני דמיקולו.

בין שאר השיחה שהייתה לי איתו, הוא שאל אותי: "מה יגרום לך לקנות את ה107?"

ישר שאלתי אותו אם זאת שאלה שהמחשב שואל אותו הוא שהוא יוזם השאלה. קצת מוזר לשאול כזה דבר לעניות דעתי בזמן שהתשובה העיקרית והצפויה היא המחיר של הרכב, כי באמת ביחס למתחרות היא מתומחרת גבוה.

רק בסוכנויות של הונדה, פורד, מאזדה וVW אפשר למצוא אנשים שמבינים שבסוף הם מוכרים רכב ולא אופניים.

גם בפיאט וסוזוקי המצב אותו הדבר, יש לי את הנתונים האלו כי עשיתי היום איזה סיבוב לגבי מכוניות כאלה בסוכנויות.

Polo 2012

פורסם

בקיצור כרגע המחיר הוא 69,900.

הבחור שם אמר לי שהוא יעשה לי קווץ' במחיר אבל לא אמר בדיוק לכמה.

כולנו יודעים שיש להם איזה מלאי מכובד שהם צריכים להיפטר ממנו, אבל במחיר הזה הם לא ממש הולכים לעשות את זה.

השאלה שלי היא, עד כמה אפשר אפשר ללחוץ אותם במחיר?

נשמע לכם הגיוני לקבל את הרכב עם כמה תוספות מעניינות ב65K?

Polo 2012

פורסם

אחח מה יקרה להם כשתגיע ה טיוטה אייגו ותימכר בכזה מחיר..

רוב האנשים לא ידעו זה אותו רכב עם שינוי סמל,ולקנות טיוטה בכזה מחיר? מצוין.

אני עד עכשיו לא מבין את פשר העליה של 10K,גם כשאני הייתי בסוכנות ליד לב המפרץ לא ידעו על מתיחת הפנים,אני מריח מבצע רציני שיהיה בעתיד על ה107.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אחח מה יקרה להם כשתגיע ה טיוטה אייגו ותימכר בכזה מחיר..

רוב האנשים לא ידעו זה אותו רכב עם שינוי סמל,ולקנות טיוטה בכזה מחיר? מצוין.

אני עד עכשיו לא מבין את פשר העליה של 10K,גם כשאני הייתי בסוכנות ליד לב המפרץ לא ידעו על מתיחת הפנים,אני מריח מבצע רציני שיהיה בעתיד על ה107.

אתה מודע לכך ש-AYGO ה-107 וה-C1 זה אותו הרכב בדיוק, עם אותם מכלולים רק בשינויים ויזואליים קטנים ושינוי סמל?

כולם מיוצרים באותו מפעל, וגם אם ה-AYGO תגיעה היא תתומחר באותו המחיר לדעתי.

בנוסף העלייה של ה-10,000 ש"ח מחזירה את הרכב למחירו המקורי עוד לפני המבצע.

לדעתי שיקבעו מחיר ויפסיקו עם המשחקי מחיר הללו. אני לא מעוניין שהרכב של יתומחר כמו מחירי השערורייה של צ'מפיון מוטורס שיום אחד אתה קונה רכב ב-100,000 ש"ח ויום למחרת אתה קונה אותו ב-70,000.

שיקבעו מחיר אטרקטיבי שישאר לאורך תקופה.

אין צורך בחתימה....

פורסם

סביר להניח שיתמחרו את הטויוטה אייגו במידה ותגיע לארץ במחיר גבוה יותר,

ועדיין העדר ירוץ לשם בגלל הסמל בחזית שעושה את הרכב "חסין תקלות".

so far so good so what

• תוכן חדש...