Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

היום אשתי ניגשה לדואר ע"מ להעביר בעלות ברכב ע"ש קונה.

הפקידה בדואר אמרה לה שלא ניתן לעשות את הפעולה ושיש לפנות למשרד התחבורה בכדי להסיר את המגבלה.

הרכב אצלנו כבר 7 שנים, ואני יודע שלא אמורה להיות שום בעיה.

היה ממש לא נעים מול הקונה, ואני מקווה להסדיר את זה עד מחר.

מישהו נתקל במשהו דומה ויכול לשפוך אור על העניין?

האם יתכן שהעניין נובע מדו"ח עריה שטרם שולם? (לא נשמע לי הגיוני...).

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

הסיבות יכולות להיות מגוונות:

הרכב היה משועבד ולא הסדירו את הסרת השיעבוד.

הרכב היה מעוקל ולא הסדירו את הסרת העיקול.

בשני מקרים אלה - עצם גמר תשלום החוב, לא מבטל השיעבוד/עיקול באופן אוטומטי.

יתכן גם חוב בגלל דו"ח משטרתי/עירוני

יתכן ויש רכב כפיל שמתחזה לרכב שלכם והוא זה שצובר דוחו"ת.

גם אם לרכב יש חובות אגרת רישוי או אין טסט תקופה מסויימת, לא ניתן לבצע העברה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
הסיבות יכולות להיות מגוונות:

הרכב היה משועבד ולא הסדירו את הסרת השיעבוד.

הרכב היה מעוקל ולא הסדירו את הסרת העיקול.

בשני מקרים אלה - עצם גמר תשלום החוב, לא מבטל השיעבוד/עיקול באופן אוטומטי. 2 האפשריות לא הגיוניות במקרה שלי, בגלל שלא היתה בעיה להעביר את הבעלות על שמי, ומאז שהרכב אצלי לא היה שום שעבוד או עיקול.

יתכן גם חוב בגלל דו"ח משטרתי/עירוני. יש דו"ח עירוני שלא שולם.

יתכן ויש רכב כפיל שמתחזה לרכב שלכם והוא זה שצובר דוחו"ת. אבל אז הייתי מקבל דו"חות בדואר, מה שלא קרה.

גם אם לרכב יש חובות אגרת רישוי או אין טסט תקופה מסויימת, לא ניתן לבצע העברה.אין חובות רישוי והרכב עם טסט.

.

אז נשארנו עם האפשרות של דו"ח ערייה, נשמע לי מוזר שקיומו של דו"ח כזה מונע העברת בעלות. מה אם למשל אני רוצה להישפט - אז כל התקופה של המשפט אני לא יכול להעביר בעלות?

ואם זה באמת בגלל הדו"ח - מישהו יודע תוך כמה זמן מביטול הדו"ח אפשר יהיה להעביר בעלות?

פורסם

דו"ח שלא שולם לא גורם לעיכוב בהעברת בעלות, רק דו"ח שהפך לחלוט והגיע להליכי גביה.

יכול להיות שמישהו במשרד הרישוי טעה בהקלדת סיפרה והזין אינדיקציה כלשהי לגבי הרכב שלך כשבעצם מדובר ברכב אחר.

זה כמובן יתברר אם יפשפשו במסמכים ויראו מה נכתב במקור ומה הוקלד בפועל.

הרבה ניחושים יכולים לעלות כאן ומחר כבר תדע מה האמת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בעקרון לא

רק מס הכנסה יכול להחליט בשלב כלשהו כי לא מדובר באדם פרטי אלא בסוחר ולבקש למסות את רווחיו מהעיסוק שלו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כשקניתי את הE30 עיכבו לנו את העברת הבעלות בהתחלה.

לאחר בירור הבנו שאגרת הרישוי שולמה בהנחת נכה, לכן ע"מ להעביר בעלות לקונה שאינו זכאי להנחה יש להשלים את החסר.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
אז נשארנו עם האפשרות של דו"ח ערייה, נשמע לי מוזר שקיומו של דו"ח כזה מונע העברת בעלות. מה אם למשל אני רוצה להישפט - אז כל התקופה של המשפט אני לא יכול להעביר בעלות?

ואם זה באמת בגלל הדו"ח - מישהו יודע תוך כמה זמן מביטול הדו"ח אפשר יהיה להעביר בעלות?

דו"ח שמקבלים חובה לשלם אותו ורק אחר כך לגשת למשפט.

אם יוצאים זכאים מקבלים החזר.

היה לי מקרה דומה של מגבלת העברת בעלות לרכב שרציתי לרכוש, בסוף התברר שהאדון לא שילם עבור

אמבולנס שפינה אותו מביתו לבית חולים ........

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם
דו"ח שמקבלים חובה לשלם אותו ורק אחר כך לגשת למשפט.

אם יוצאים זכאים מקבלים החזר.

מאיפה ההמצאה הנ"ל ?

על כל דו"ח כתוב מהן האפשרויות העומדות לרשות מקבל הדו"ח:

- להגיש עירעור.

- להישפט,

- לשלם.

כתוב בפירוש על הדו"ח - מי ששילם את הדו"ח, רואים אותו כמי שהודה בעבירה ונשא את עונשו. (ניסוח חופשי)

.

פורסם
רכב שרשום ע"ש נכה חייב בהעברת בעלות בדואר.

ומאיפה ההמצאה הנ"ל ?

העברת בעלות מנכה, מבוצעת במשרד הרשוי.

.

פורסם

פתרון התעלומה:

לרכב יש תו נכה, וזו הסיבה שאי אפשר להעביר בעלות.

מסתבר שיש 2 אפשריות:

1. להגיש במשרד הרישוי בקשה לבטל את תו הנכה. במקרה כזה ההגבלה תוסר תוך 14 ימי עבודה ואז ניתן להעביר בעלות בדואר.
  2. להגיע המוכר והקונה למשרד הרישוי, לבטל את תו הנה ולהעביר בעלות במקום.

אנחנו החלטנו ללכת על אפשרות 2.

פורסם

אם לרכב יש גם הנחה באגרה עקב הנכות, אז יש צורך לשלם הפרשי אגרה לפני העברת הבעלות.

במשרד הרישוי יתנו לכם שובר לתשלום בדואר עם הסכום המדוייק.

אם הקידמה הגיע למשרד הרישוי, אולי הפקיד יכול לקבל גם כרטיס אשראי ולפתור אותכם מללכת לשלם בדואר ולחזור.

.

פורסם

ואז נשאלת שאלת השאלות

מי אמור לשלם את האגרה הזו , המוכר ( הפטור ) או הקונה :lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...