Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק גבוהה פיג'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי פיג'ו 306 סופר סלון מנוע 1800 שנת 98

עד כמה שידוע לי המיכל דלק של הרכב מכיל 60 ליטר, רציתי לבדוק כמה האוטו אוכל אז מילאתי פול טנק ואיפסתי את המחוג של הק"מ.

מדדתי מפול טנק עד חצי טנק שזה אומר 30 ליטר, המחוג הגיע ל172 ק"מ, החישוב שעשיתי (ותקנו אותי אם טעיתי בחישוב) הוא 172 חלקי 30 ליטר וזה יצא לי 5.7.

השאלה היא האם החישוב נכון והאם בכלל נכון למדוד ע"פ חצי טנק. ואם צדקתי מה יכול לגרום לצריכה כ"כ גבוהה?

img20120208wa0001.jpg

תודה

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

החישוב לא נכון,תמלא מיכל מלא,סע עד בערך רבע אחרון ותמלא שוב פעם,ואז תחלק את כמות הק"מ שנסעת בכמות הליטרים שנכנסו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

החישוב בעקרון נכון: ק"מ לחלק לליטר.

אבל כדי לדעת כמה צרכת תמלא מיכל עכשיו ותעשה חשבון

המחוג לא מדייק ,גם לי יש 306 והמחוג משתנה ממש (ביחס לרכב קודם שהיה לי) לפי הזוית שהרכב נמצא עליה או ירידה

יום טוב

• תוכן חדש...