Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ב-2 לחודש הזמנתי מאייבי מסך למחשב נייד (HP DV6000), עלות המסך היא 56 דולר ועוד 35 דולר עלות המשלוח (חייב לציין שהוספתי 3 דולר על משלוח מהיר).

כרגע בדקתי באייבי את פרטי המסך ולפי מס' ההזמנה המסך נתפס ע"י המכס ב-7 לחודש (Customs Clearance), האם הבנתי נכון?

מהם השלבים לשחרור המסך מהמכס?

האם אני אצטרך לנסוע למכס שיושבים בתל אביב בכדי לשחרר את המסך או שאני אוכל לשחרר אותו ללא הנסיעה למרכז?

Peugeot 206XS

פורסם

לא בטוח שבכלל תחוייב במכס, לי קרה הרבה פעמים שחבילות ישבו בסטאטוס הזה כמה ימים, לפעמים שבוע והגיעו אליי ללא שום חיוב.

במידה ולא הצהרת על מחיר המשלוח והמצאתה איזה מחיר לא הגיוני כמו 3$ אז אולי יש ממה לחשוש.

בכל מקרה אם המשלוח באמת נתפס במכס יש שתי אפשרויות:

א. תשלם את העלות הנוספות במעמד הקבלה של המשלוח בדואר.

ב. תצטרך לנסוע ולשחרר את המשלוח מהמכס עצמו.

אני ממליץ לחכות כמה ימים ולראות מה קורה עם החבילה.

פורסם

כשאני הזמנתי נעלים ב 120 דולר זה גם רשם לי את זה אבל אחרי 5 ימים קיבלתי את הנעליים בלי לשלם מכס ובלי מע"מ

פורסם

כמו שאמרו לפני, המעבר במכס זה פשוט אחד השלבים שכל משלוח שמגיע ארצה עובר, ללא קשר לגודלו או לשוויו. זה לא בהכרח אומר שתחוייב בתשלום.

פורסם

אקווה שלא אצטרך לשלם למכס, תודה.

יש לי שאלה נוספת, במידה ושילמתי תוספת עבור משלוח מהיר, המוצר לא היה אמור להגיע כבר? עברו 10 ימים (יש מצב שלשביתה במשק יש חלק בזה?)

Peugeot 206XS

פורסם

כנראה זה נשלח ב USPS EXPRESS שזה מבחינת המכס מוגדר כ EMS לכן שילמת עמלת EMS בסך 38 שקלים.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
כנראה זה נשלח ב USPS EXPRESS שזה מבחינת המכס מוגדר כ EMS לכן שילמת עמלת EMS בסך 38 שקלים.

אפשר לשאול מה זה עמלת EMS?

אגב משלוח מהיר כמה ש זה נשמע מצחיק אבל לא משפיע על שירות הדואר בארץ.

המשלוח יכול להיגע תוך ימים ספורים לארץ אבל בטוח יתקע איפשהו עוד איזה שבוע, עשרה ימים עד שיגיע לביתך.

משלוח מהיר באמת זה רק בחברות המשלוחים הגדולות FEDEX, UPS וכו'.

פורסם

אל תהיה כזה בטוח :)

יש לי פריט שעכשיו הזמנתי מאנגליה ותוך 3ימים כבר הגיע לארץ בדואר אוויר רגיל לחלוטין(ככה כתוב באתר ROYAL MAIL ובאמת זה כבר בארץ,ואתמול היה כבר בבית המיון בת"א ועבר לחיפה,משם אלי)

זה רק הדואר בארץ שעושה את כל הסחבת וגורם לכל פריט להתקע עוד ימים\שבועות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...