Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי מה ההיסטריה עכשיו דווקא. מה ההבדל מבחינתכם מהאקדחי לייזר הקיימים ? גם איתם אתם אוכלים אותה חזק ובגדול,

והפתרון הוא אותו פתרון, שום דבר לא השתנה. ההבדל היחיד הוא שכנראה שבבימ"ש יהיה בלתי אפשרי לערער על המדידה, אבל גם היום זה לא ממש פשוט, והרוב לא עושים את זה, ומי שעושה את זה לרוב מפסיד.

רוכב בודד קצת נסחפת - כל מה שצריך זה 3 מכשירים, מה הקשר למצבר עכשיו ? הסכום ששלושתם עולים שקול לדו"ח 'כבד' ועו"ד, רק שבמקרה הזה אתה נשאר עם הרישיון..אני את המסקנה הזאת הסקתי כבר לפני כמה שנים ופעלתי בהתאם.

אני מכיר מנסיון את הLASER PRO PARK ואת הבליינדר, שניהם עושים את העבודה מצויין, לא צריך לחשב זויות והחזרים ושאר קשקושים, מתקינים, מפעילים ונוסעים לשלום. רק צריך לזכור להאט ולכבות כשלוזרים עליך כדי לא לעורר חשד.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מישהו יכול לתת המלצה למשבש שהוא מופעל כחיישני חניה?

ואם הוא יכול אפילו לתת לינק לאיבי ודומיו אשמח מאוד!

זה מוגדר ומתפקד כחיישן חניה :

http://www.bestradardetectors.net/Laser-Pro-Park-Single-Head-Laser-Jammer.html

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

נבלות פשוט ככה, זה מדהים שאיך שאני קונה משהו פתאום הם באים באיזה שכלול חדש

ה LPP פשטו רגל ואין כבר איפה להשיג כאלו, רק עודפים..

מה שנשאר לקנות והכי טוב זה ה Blinder M-27 שתופס את כל האקדחי לייזר ומוגדר גם כחיישן חנייה בין היתר

מה שהופך אותו לחוקי כביכול.

להביא מחוץ לארץ אפשר רק בתיק אחרת זה ייתקע לכם במכס ושום סיכוי שיכניסו לכם את זה, כן הם כבר יודעים

שה M27 הם לא חיישני חניה בדיוק במיוחד כשהם מגיעים עם אריזה שעליה כתוב No More speed tickets

את ה M27 אפשר לקנות ב 400$ בחו"ל במידה ואתם שם.

לי יש כרגע את הצ'יטה ואת הבליינדר חסר לי רק הוולנטיין V1

תאמת, ההשקעה של כל הסכומים על המכשור הזה שווים כל שקל, כי במקרה ותתפסו על מהירות

תוציאו המון כסף לעורך דין, תשלמו קנס בבית משפט ותקבלו שלילה, עדיפה הוצאה חד פעמית שתחסוך לכם הרבה

ותציל אתכם המון!

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

^

יש פתרון פלא לכל הבעיות שציינת וזאת בלי להפוך את הרכב למעבדת אלקטרוניקה פיראטית.

זה נקרא "לנהוג כחוק".

ואתה יודע מה, זה אפילו בחינם.

זמין 8)

פורסם
^

יש פתרון פלא לכל הבעיות שציינת וזאת בלי להפוך את הרכב למעבדת אלקטרוניקה פיראטית.

זה נקרא "לנהוג כחוק".

זה פורום סריגה? :?

יש שמועות שרוצים שהמצלמות החדשות יחשבו כמה מהר עברנו בין מצלמה למצלמה ולהנפיק לנו עוד דו"ח . :evil:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כן יש שרשור שמדברים על זה בדיוק ומחשבים שם נוסחאות של פרופסורים :roll:

וכל מה שציינתי ממש לא כולל להפוך את הרכב למעבדת אלקטרוניקה... להיפך זה אמצעי בטיחות.

ותאמין לי, אני לא יודע איך זה אצלך ברכב, ברכב שלי אני בלי לשים לב עולה על המהירות המותרת,

וזה לא כי אני נוסע מהר זה כי הרכב מאד שקט ויציב יחסית ככה שהוא לא מושפע מהמהירות ואתה לא מרגיש שאתה

בנסיעה מהירה יחסית למהירות המותרת בכביש..

בשבילי זה לנסוע עם ראש שקט.. יש מי שמתריע לי איפה אני צריך להזהר יותר..

זה הכל, ואני יכול להראות לך עוד המון אנשים שנוסעים עם המעבדת אלקטרוניקה הזו באוטו בשביל השקט הנפשי

וגם כשרוצים למהר טיפה אז אפשר ביותר בטחה ובלי הפתעות מיותרות שייגמרו בשלילה :evil:

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם
זה פורום סריגה? :?

יש שמועות שרוצים שהמצלמות החדשות יחשבו כמה מהר עברנו בין מצלמה למצלמה ולהנפיק לנו עוד דו"ח . :evil:

מישהו צריך לממן עליית שכרם של הרבנים והחכי"ם - זה לא בא בחינם

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

וכל מה שציינתי ממש לא כולל להפוך את הרכב למעבדת אלקטרוניקה... להיפך זה אמצעי בטיחות.

ותאמין לי, אני לא יודע איך זה אצלך ברכב, ברכב שלי אני בלי לשים לב עולה על המהירות המותרת,

וזה לא כי אני נוסע מהר זה כי הרכב מאד שקט ויציב יחסית ככה שהוא לא מושפע מהמהירות ואתה לא מרגיש שאתה

זה הכל, ואני יכול להראות לך עוד המון אנשים שנוסעים עם המעבדת אלקטרוניקה הזו באוטו בשביל השקט הנפשי

וגם כשרוצים למהר טיפה אז אפשר ביותר בטחה ובלי הפתעות מיותרות שייגמרו בשלילה :evil:

אם אין לך V1 אתה לא יכול ממש לנסוע בראש שקט, קנה לך אחד ומהר, הדבורה עוקצת וזה כואב..

לדעתי או שאתה מוגן ב-100% או שאתה נוסע כחוק, אין מצב ביניים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
^

זה נקרא "לנהוג כחוק".

כן אדוני הצדקן, חיכינו לתשובה כזאת.....

אני לא ממהר, אני נוסע בפוקוס, לא חושב שבחיי עברתי את ה120 קמ"ש (בארץ:wink:), רק מה שאתה לא מבין ידידי היקר

שהמצב החדש יהפוך אותי, נהג סולידי ורגוע, וגם תתפלא.... אותך, לעבריינים החדשים שיתפסו.

אתב באמת רוצה לאמר לי שאתה נוסע 90 בכבישים מהירים? לא 100- 110?, אתה רוצה לאמר לי שאם יש קטע בין עירוני רחב (4 מסלולים)ארוך, ופנוי לחלוטין (שבת בבוקר) שמותר לנסוע בו 70 קמ"ש (אמיתי לחלוטין), לא תסע בו לפחות 90?

אם התשובה היא כן , אז או שאתה שקרן, או שאתה נאיבי.

18 שנה אני נוהג, ולא קיבלתי עדיין דו"ח אחד על עברת תנועה! אני נהג נורמטיבי בעיניך?

לצערי מי שיתפס זה לא כל טייסי הקרב עמוסי הטכנולוגיה. לדעתי המשטרה אפילו לא מכוונת לשם. לדעתי זה אפילו לא המשטרה.

המדינה רוצה ממך עוד מיסים לכן היא מפעילה מערך מיסים חדש לאזרח הפשוט, אם לא הבנת. אין לזה שום קשר באמת לבטיחות בדרכים.

לכן הגזרה היא במכוון גזירה שלא ניתן לעמוד בה, על מנת שתהיה מסה של הכנסות למדינה. המסה לא תגיע מכמה מופרעים שישתוללו על הכביש. המסה תגיע ממני וממך. מקרוביי וקרובייך, יש מבין?

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

יצא לך לבדוק את הבליינדר?

אברה קדברה

פורסם

מסכים עם כל מה שאמרת.

אבל מצידי אני אסע 20 קמ"ש באיילון ואגיע לעבודה ב 12 בצהריים, העיקר שהמדינה לא תראה ממני שקל אחד בגלל המצלמות.

אני לא מתחסד, אני פשוט רוצה שה "גאונים" שהתקינו את הפרוייקט הזה יאכלו את הדייסה שהם בישלו לעצמם.

אז כן- מאז המצלמות פעילות אני באמת פתחתי מועדון סריגה.

ביינתיים הארנק שלי רק תופח בגלל החסכון בדלק.

כל הז*ן למצלמות החדשות, הן מתבעסות ממני כל פעם מחדש כאשר אני עובר לידן בנתיב הימיני. :lol:

זמין 8)

פורסם

המדינה יודעת שלא תהיה מגמה של ירידה למהירות החוקית. זה בלתי אפשרי כתופעה גורפת לא בגלל שהישראלי הוא בהמה חובבת מהירות, אלא שעם רכבים מודרניים (מעל שנת ייצור 95 נניח) זה פשוט בלתי אפשרי בשיוט.

לחדד - פפיקיאן, אם כולם יורידו למהירות החוקית אתה תראה סף אכיפה של פרומיל ואת משרד התחבורה על שלל הלוביסטים שלו, את שמואל אבוהב וחבר מרעיו וכל היועצים למיניהם מוציאים הודעות לעיתונות מדוע צריך להוריד את המהירות המותרת בעשרים אחוז.

המטרה היא כסף, והוא ייצא ממך בדרך כזו או אחרת.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
^

זה נקרא "לנהוג כחוק".

זכור לי בשרשור הזה שאתה נסעת במהירות של 100 קמ"ש בכביש שהמהירות המירבית המותרת בו היא 70 קמ"ש.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=412075

תקן אותי אם אני טועה, כי יכול להיות שלא הבנתי נכון את המקרה.

• תוכן חדש...