Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואז באה משטרת ישראל

ומוציאה בקשה לתקן לאקדח לייזר חדש שאמור לתפוס את כל אלו שמאיצים קצת אחרי המצלמה ...

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000723901

בקיצור , בסוף זה יגמר באביב עברי ...

או שלא ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יאמן!

טוב נו- זה לא מפתיע, המוח היהודי מצטיין במציאת דרכים לעשיית כסף(רק שכאן זה על חשבוננו!)

טריק נוסף:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000723744#Fromelement=MoreArticles

נו עדיין תגידו שמטרת המצלמות זה למען הבטיחות? חחחחחחחחחחחח

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מספר דברים

המשטרה לומדת סוף סוף לקח ומכניסה את הממל"ז הבא בצורה מסודרת.

המכשיר גם יצלם את הרכב הנתפס , ימנע טעויות או הלבשת דו"ח של רכב א' על רכב ב'

לגבי הטווח בית המשפט העליון אמר את דברו בקשר לממל"ז הישן 300 מטר ללא חצובה, נראה איך כאן יתגברו על הבעיה.

נקודה נוספת היא הצורך לעשות לכל מכשיר מדידה בדיקה תקופתית במעבדה מוסמכת , ( למשטרה עד היום אין מעבדה מוסמכת לפי החוק ) גם אם במקורו הוא קיבל תקינה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עד עכשיו כל פעם אמרו שהאקדח הקיים לא מדוייק וכו,

עכשיו משקיעים כסף לאקדח חדש ותקיני, שלא יהיה פאלטות וכד, זה שבכתבה אמרו שהם יהיו אחרי מצלמות המהירות אני בספק.

נגד המצלמות מכשיר GPS פשוט קבוע באוטו בעלות של 500 שקל פוטר את הבעיה, לא נעים אבל גם לא סוף העולם.

לגבי אקדחי הלייזר אולי סוף סוף זה יפתור את הבעיה עם האקדח הקיים.

כמה שזה מקומם, יש חוקים במדינה, צריך לאכוף אותם איכשהו.

הקטע המגעיל שעשו עם הורדת המהירות זה באמת גועל נפש ומישהו צריך לתת את הדין על זה.

שמעתי שבבריטניה אחרי שלט אלקטרוני(כמו אלו שיש באיילון) שהמהירות נקבעת לפי השלט, גם אם הכביש הוא כביש מהיר של 90 קמ"ש, בוא נגיד שהשלט מראה 60 קמ"ש, המצלמה התחילה לצלםמ 60 קמ"ש בכביש מהיר, והיא הייתה ישר אחרי השלט.

אני מניח שבקרוב מאוד זה יהיה גם כאן, רק שכאן המצלמות יהיו נסתרות ואז זה באמת יגרום לתאונות שמה שיקרה זה שאנשים מ 90 יבלמו ישר ל 60 אחרי הדוח הראשון שהם יקבלו הביתה בכל שלט אלקטרוני שהם יראו

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

צריך לארגן וולנטיין כבר... לא ייאמן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ולנטיין לא יעזור..טוב לדעת שה'חיישן חניה' עושה את העבודה גם נגד האקדח החדש :

כדי להיות מוגן צריך 3 מכשירים :

צ'יטה

ולנטיין

LPP או בליינדר

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לא יאמן כמה טיפשות יכולה להיות למספר אנשים,

כפי הנראה זה יהיה כמו כל דבר שעושים בארץ :

בונים גשר ומגלים שהוא לא במקום הנכון אז מפרקים.

בונים מחלפים ומגלים שהתכנון של האזור כולו לקוי.

מתקינים מצלמות "לבטיחות" (:roll:) כשבכל העולם כבר מורידים כי הבינו שזה לא פותר את בעיית התאונות.

אני רק מקווה שבבחירות הקרובות נזכור לשר התחבורע את אשר הוא עושה כי הכיסא חשוב ולא המדינה (כי אחרת התשתיות היו טובות יותר,המצלמות באזורים מסוכנים באמת....)

מה שכן אני לא רואה מקום לדאגה כי לכל שוטר/מתנדב "חכם" שקם ,קמים 20 עו"ד לתעבורה תותחים שמראים מאיפה הדג באמת משתין.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
ולנטיין לא יעזור..טוב לדעת שה'חיישן חניה' עושה את העבודה גם נגד האקדח החדש :

כדי להיות מוגן צריך 3 מכשירים :

צ'יטה

ולנטיין

LPP או בליינדר

איפה קונים כזה היום?

פעם זה היה בזאפ..

פורסם

למיטב ידיעתי כבר לא מייבאים לארץ, המשטרה פשטה על כל היבואנים/מתקינים.

האופציה היחידה זה להביא מארה"ב בתיק..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יעברו שנה-שנתיים עד שיכנס לשטח ואז תראו שמדובר בבעיה ענקית. עולה כ-2000$ (בחו"ל).

נדרש מעבר ללוחמת ל"א. לא בצחוק. חליפת הגנה לרכב כמעט כמו במטוסי קרב. תקראו ותראו שזו הדרך היחידה להתגבר. המחיר בהתאם.

קצת מידע מפה ומשם ברחבי העולם. לפני החוכמולוגיות ו"יהיה בסדר" "אנחנו יודעים יותר טוב מכולם" - דעו שיש לאנשים בעולם הרבה נסיון והרבה ידע. כמו שכתבו באיזה מקום : תחשבו ששמעתם את קול היריה המכוונת אליכם: עד שתבינו מה קרה הכדור כבר פגע.

המכשיר LTI20.20 מדוייק מאוד, קל להפעלה, לא צריך חצובה, מגיע ל-600 מטר טווח, נותן מדידה תוך שליש שניה.

ה-V1 חביב הקהל דוגם אותו מצויין, מהיותר טובים לעניין - א ב ל מאוחר מידי. ככה שלא יעזר. אין טווח לעצירה.

מכשיר GPS לא יעיל כיוון שמדובר במלכודת נעה. ככל שהטווח גדל שטח הכיסוי גדל. השוואת גלאים

תלמדו מילה חדשה לחפש ברשת. משבשי לייזר Laser jammers הפתרון היחיד היעיל כרגע הוא משבש לייזר - אבל אינו חוקי. יש מקומות בהן הדרך להתגבר על מגבלות חוק היא להשתמש בהם כמסייעים לחניה ואז מותר.

מכשירים טובים עולים הרבה מאות דולרים. כל מיני ספריי ופטנטים - נמצאו לא יעילים.

הרעיון הוא להסתיר אלקטרונית את הרכב, אבל לא לגרום העלמות מלאה כי יזהו אתכם. רוב משבשי הלייזר אינם יעילים בצורה טובה. רק מכשיר צבאי יעשה את העבודה (זוכרים את השירשור על הריוס? קחו אחד מהקשר ותצמידו לרכב הפרטי...) החיוך בסיפור הוא שהגלאים מופעלים גם מ.. פתיחת דלתות חשמליות אוטומטית.

מה בעייתי ברכב: פנסים גדולים, חזית כבדה וישרה (מוסטנג, קאמארו), צבע בהיר, ציפוי כרום, צבע מטלי, פנסים עוקבי פניה - פנסי ערפל (גם קטנים) הם רפלקטורים טובים למכשיר.

רכב שחור או כהה מאוד (בפירוש לא מטלי), עיצוב אירודינמי - יקלו על הנהג. חייבים לטפל בכל הנקודות ברכב כי כל ויתור קטן יגרם לטיווח יעיל.

השוואת ג'מרים

יכול להיות האתר שתחטטו בו בבוא היום

המכשיר הטוב והמומלץ לצפון אמריקה הוא Blinder X-Treme. גם scort ZR-4 Shifter למכוניות קטנות כהות - רק שהוא יכול להיות הימור ולא בטחון.

Anti-Laser G9 לאירופה רק 500+ לי"ש

Laser Interceptor נחשב מעולה ומצויין 580$ לפני ההסתערות של הישראלים.

הסברים על אפקטים של צבע, קולות איתור והמלצה עם מוצר שלהם.

בקנדה השימוש במגלים/משבשים אינו חוקי. הקנס נע בין 170$ באונטריו עד 650$ בקוויבק (קנדה מורכבת מכמה מדינות, כמו ארה"ב, ובכל אחת חוקים אחרים). בארה"ב יש מדינות בהן מותר ויש שאסור.

מידע באנגלית: מידע על גלאים ומשבשים

עוד מידע שאלות ותשובות מפורטות

ובשביל וויל - מידע וחומר מריחה שנחשב לא משהו, של חברת וייל

אז תעשבו את כפתורי השליטה לאודיו:בקשו מהיבואנים קונסולה מרכזית ללא מסך מגע אלא עם תאים (כמו מקום לכונני דיסקים במחשב נייח), או יצירת תאי מכשירים בדשבורד העליון, כי נהג ממוצע בן 17 יכניס שם V1, GPS, גלאי, משבש, מסייע חניה, חיישן רברס ואת הסלולרי שלו.

ואיך המצבר יעמד בעומס?

הדברים מובאים כרקע וידע כללי להרחבת אופקים ולא לשימוש והצטיידות בפריטים שאינם חוקיים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

ultralyteprod2.png

למעשה הוא הוצג לראשונה כבר בשנת 1997, כך שלא כזה חדש.

בעיקר, הוא יותר קטן ושוקל פחות מ LTI 20-20 (שבשימוש המשטרה לעת עתה).

קצת נתונים:

כמובן יכולת למדוד מהירות לתנועה מתקרבת ומתרחקת.

דיוק מדידת מהירות: 2 +/- קמ"ש. מתקבלת תוך 1/3 שנייה.

מהירות מירבית למדידה: 320 קמ"ש

טווחים בין 15-610 מטר, בדיוק של 15 ס"מ. (קיים גם דגם 100LR המסוגל למדוד עד 1 ק"מ).

למעוניינים - UL100&100LR_Spec.pdf

פורסם
לא יאמן!

טוב נו- זה לא מפתיע, המוח היהודי מצטיין במציאת דרכים לעשיית כסף(רק שכאן זה על חשבוננו!)

טריק נוסף:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000723744#Fromelement=MoreArticles

נו עדיין תגידו שמטרת המצלמות זה למען הבטיחות? חחחחחחחחחחחח

למה אין חבר כנסת צדיק שלפחות יעביר חוק שצריך לשים שלט ענק וזוהר עם המהירות המותרת כ500 מטר לפני המצלמות?!

אני אפילו לא מדבר על להוריד את המצלמות, אבל לפחות להזהיר כראוי.

נבחרי ציבור רקובים, אין שום אלטרנטיבה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...