Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

רציתי המלצה לרדיו דיסק.

לא משנה לי כמה וואט ביציאה לרמקולים, יש לי מגבר אינפיניטי 475 .

יש חשיבות למתח שהוא שולח למגבר? אם זה 2.5 וולט או 4 .

עדיפות ל 4 וולט, קלריון, פיוניר, אלפיין.

תקציב של 900 עד 1200 ש''ח ללא התקנה.

תודה

פורסם

פיוניר 8350 אם אתה רוצה

תפעול רדיו טוב יותר בנוסף ליציאת AUX\USB\SD CARD

ו-6 כפתורים לתחנות רדיו בסיגנון הקלאסי

או פיוניר 9350

מכשיר מרשים יותר עם תפעול רדיו קצת פחות נוח

אבל עם music browser נוח ויעיל

פורסם

ערב טוב

סליחה על ההתפרצות-יש גם מכשירים אחרים לא רק "פיוניר".נכון שם ,מכשירים לא רעים אבל,למשל ה"קנוודים"לא רעים בכלל ויש להם סאונד ניפלא

לא רק בפיוניר יש פונקציות לסאונד גם פה יש וגם תלוי בדגם כמו בפיוניר ,גם בקנווד.יש רמות.

במחיר בסביבות ה800 ש"ח המכשירים לא רעים.לדעתי הסאונד מהקנוודים הוא "אחלה"ואני הייתי בזמנו מכור לפיונירים.

פורסם

אין לי בעיה אם קנווד פשוט מנסיוני הפלסטיקה שלה נוטה להישבר עם הזמן, והיציאה למגבר רק 2.5 וולט.

לגבי פיוניר 8350 נראה טוב אבל כמה וולט הוא מוציא למגבר?

מה עם Pioneer DEHP4050UB מוציא 4 וולט למגבר איך הוא?

אלפיין אין בתקציב שלי?

פורסם

אהבתי את האלפין 123 אבל אני לא מוצא אותו בחנויות.

תוכל להמליץ לי על חנות מומלצת, ומה המחיר שלו בערך?

פורסם

אני מתלבט בין שתי מכשירים: האלפיין 123 וה 126 שהוא אם בלוטוס מובנה.

איזה מהם יותר איכותי, ההבדל במחיר הוא בערך 200 ש''ח

פורסם

שניהם איכותיים ה-123 מכיל יותר אופציות לכיוון הסאונד ויש לו 2 יציאות USB קדמית ואחורית

ה-126 מכיל פחות אופציות לכיוון הסאונד ויש לו יציאת USB אחת והיתרון כמובן BT מובנה

עקרונית מהמקום שהתחלתה "אין לי דרישות מיוחדות" שניהם יעשו את עבודה לשביעות רצונך.

• תוכן חדש...