Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 395
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הצביעות של המשטרה, כאשר המפכ"ל צולם נוהג במהירות מופרזת על ידי שוטרים אשר ביצעו עליו מעקב נאמר שהסרט אינו קביל בבית משפט.

אבל כשמדובר על אזרח, סרט בטיוב הופך להיות ראיה קבילה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ציפית אחרת ממשטרה שהיא בסה"כ גוף שכונתי שטובע בים של קומבינות וחוסר מקצועיות?

מישהו פה אי פעם הלך להגיש תלונה? באותה מידה אפשר לכתוב את התלונה על הדף ולהכניס אותה לכותל.

אולי זה אפילו יותר אפקטיבי (ואני אתאיסט).

פורסם

דבר ראשון , לאותו צעיר שנהג ונתפס (לא משנה איך) , לפי החוק מגיע לו להענש .

לגבי זה שהוא צילם את האירוע , ואז העלה לרשת חברתית , זה כבר בעיה אחרת - לפי דעתי הוא רק רצה להתרברב ולא ציפה שזה יגיע לאיפה שזה הגיע .

חבל על דבר אחד שקרא , כבר לא יכולים היום לעשות שום דבר בלי שמישהו יראה / יצלם / ידווח , משם כבר הוכח לנו שהמשטרה תעלה אליו

פורסם

כמו שאיתמר אמר (פעמיים), הבחור הורשע מפני שהודה.

אין ספק שהסרט והטררם עזרו למשטרה לגרום לו להודות, אבל אם הוא היה פשוט אומר "זה לא נכון" וזהו, לדעתי הוא היה יוצא בלי כלום, מהסיבות שצוויפר אמר.

אם זה צודק או לא, אפשר להתווכח. כמו שאמרו כבר, אם למפכ"ל מותר להשתמש בפרט טכני בשביל להתחמק מעונש, אז למה לבחור הזה זה אסור?

דני

פורסם

אם היה תלוי בי, הייתי פוסל לו את הרשיון לצמיתות וגם מאסר בפועל. לחבורת המעודדים שלו הייתי גוזר עבודות שירות בבית לוינשטיין לתקופה של שנה לפחות. הוא אכן עבריין מסוכן לציבור ואשמתו ברורה לכל בר דעת. שלא י...ן את השכל כעת שהכל הצגה. מצידי שישיר על התורן "שאו ציונה נס ודגל"...

פורסם

הבחור לא הודה ולא נעליים.

מדובר כרגע רק בפסילה מינהלית של 6 חודשים אם אפשרות להארכה , ומשפטו יתנהל מתי שהוא .

שווה לקרוא את דברי השופט בקשר למהירות .

לכל המעוניינים ההחלטה של השופט כאן.

http://www.lawdata.co.il/UpLoad/PsakDin/748518.rtf

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קראתי את ההחלטה של בימ"ש, ואני מאוד שמח שהשופט לא האמין לטיעונים המצחיקים שלהם.

מקווה שהליצן הזה יפרד ממהרשיון שלו לתקופה של הרבה יותר מחצי שנה.

V5

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
אתה יודע שזה ממש ממש ישן כן?

המקרה היה בכלל לפני כשנתיים והיה בחדשות..

אני מאמין שהוא ייסע באוטובוסים כמה שנים ..

פורסם: 09.02.12, 16:48

פורסם

את הכתבה טרחת לקרוא או שסתם העלת אותה?

עדות מרשיעה בפייסבוק: בית משפט לתעבורה בעכו הרשיע היום (ה') צעיר בנהיגה במהירות מופרזת, ואת שני חבריו שנסעו עמו בשידול לביצוע עבירה. באוקטובר 2010 הוגש נגד השלושה כתב אישום, לאחר שהם העלו לרשת החברתית פייסבוק סרטון ובו תיעוד שלהם ברכב ב.מ.וו הנוסע במהירות של 260 קמ"ש בכביש החוף.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אני יודע שעבר שנתיים, היום הם הורשעו,לכן הבאתי קישור שיצא היום. מה חשבת שאני יתן קישור מלפני שנתיים? :? קצת הגיון לפני שאתה כותב

• תוכן חדש...