Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש להחליף את הגרנדה פונטו שלי ברכב משפחתי לא גדול מדי.

ראיתי שצצה C3 פיקאסו רובוטית וזאת אופציה אפשרית מבחינתי אם אקבל רשמים חיוביים מכם.

אשמח לשמוע על אופציות נוספות.

תקציב באיזור ה100-110 אלף שח.

תודה!

פורסם

הפיקאסו C3 הוא בהחלט רכב משפחתי במידה מוקטנת מהסטנדרט הרגיל.

הרכב מרווח בהחלט , והמבנה הקוביתי מנצל היטב את החלל הפנימי של הרכב.

מציע לך לבצע נסיעת מבחן ברכב , אני נהגתי עליו באירופה בגירסאת הדיזל הידיני, הרכב היה מהיר , נוח מאוד, ותנוחת הנהיגה הגבוהה היתה מעולה.

לטעמי הוא יפה מאוד , ויש מגוון צבעים שהופכים את הרכב למיוחד הרבה יותר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יש לי C3 פיקאסו ט"ד ידנית, נהנה מכל שניה!

קח בחשבון ש"אוטומטית" היא רובוטית חד מצמדית, אחת מתיבות ההילוכים הגרועות שנהגתי בה אי פעם ולכן נסיעת מבחן הכרחית !

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קח בחשבון ש"אוטומטית" היא רובוטית חד מצמדית, אחת מתיבות ההילוכים הגרועות שנהגתי בה אי פעם ולכן נסיעת מבחן הכרחית !

כיום אני נוהג בגרנדה פונטו רובוטית, אין לי בעיות עם זה.

מה לגבי ניסאן נוט?

פורסם

קפצתי לסוכנות סיטרואן היום.

בחנתי את הרכב לראשונה, מרשים למדי. אבקש נסיעת מבחן.

מישהו יודע האם ניתן לדבר עם המחיר בסוכנות? לא נכנסתי לנושא הזה עם סוכנת המכירות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום ביצעתי נסיעת מבחן על הרכב בגרסת דיזל e-HDI. כדאי להירשם מראש לסיעת מבחן כי הרשימה עבור הרכב הזה קצת ארוכה (למרות שאני באתי לסניף בבית צרפת עם הפתיחה והצלחתי "לגנוב" חצי שעה עד שיגיע הבן אדם הראשון).

קודם כל מבחינת הגיר - אני הופתעתי לטובה. הרכב לא בועט ולא מתנדנד. העברות ההילוכים מתבצעות בצורה חלקה, בניסיון לנסיעה מהירה מתגלה השהייה בהעברות ההילוכים אבל גם אז הכל חלק. כאשר מעבירים ל-MODE ידני הטוב מאוד הופך למצוין.

הרכב שעליו נסעתי עבר 2,200 ק"מ ובתנאים לא תנאים (רכב מבחן) שרובם נהגים שלא מכירים את הרכב ונוסעים בעיר והצריכה הממוצעת שהייתה רשומה במחשב הדרך - 1:17.

בגלישה לקראת עצירה הרכב נכבה בצורה עצמאית. ברגע שעוזבים את דוושת הבלם הרכב מניע בשקט וללא טלטול הרכב וישר מניע את הרכב. אין השהייה משמעותית.

שיוט במהירות חוקית באיילון הראה צריכת דלק של 1:25. אני מאמין שבנסיעה ממוצעת אפשר להוציא מהרכב תצרוכת של 1:20 ללא בעיה שנראית לעין.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...