Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שכבר התרגלתי לשמוע מוזיקה איכותית באמת (לפחות לטעמי, וזה מה שחשוב). בין אם באוזניות (B&W C5) ובין אם בבית (עם מערכת קולנוע ביתי בשווי 15K ש"ח), הגיע הזמן לשים משהו סביר באוטו. אין לי כוונה להתפרע, מכיוון שעל הרכב האישי שלי לצערי אני לא מבלה הרבה, ודווקא יוצא לי יותר לנהוג ברכבי עבודה שונים, אבל משהו שישמע סביר פלוס חובה מבחינתי.

הרעיון הוא לחבר את ה-BURY 9056 הקיימת אצלי באמצעות מגבר לרמקולים, ואת השמע מה-HU המובנה באוטו (לרדיו בלבד) ישירות לרמקולים, או למגבר עם מנחת (או אם קיימת כניסת PRE, פשוט למגבר).

אל ה-BURY יתחבר אייפון ונגנים אחרים באמצעות BT.

התקציב כרגע עומד על 4K. זה צריך להספיק להתקנה איכותית כולל בידוד, 4 רמקולים (זוג קומפונט וזוג 6X9?) ומגבר. לצערי אין לי מקום לסאב, כך שרצוי שלפחות זוג מהרמקולים יהיו כאלה שידעו לתת באס כמה שרק ניתן. אני אוהב באס מלא ועשיר, אך לא בועט.

לא מצאתי מקום נורמלי שיתן לי לשמוע סטאפ לפני רכישה (אשמח לקבל המלצה לכזה), ולהגיע למפגשי אודיו לא ממש יוצא לי. אני מוכן במקרה הזה לסמוך עליכם, ואם יתאפשר בטעות, כמובן שאשמח ללכת לשמוע.

אני מעדיף באוטו צליל חם ופחות מתחבר לרמקולים המפורטים (ולעתים מפורטים מדי), וכפי שציינתי באס טוב די קריטי על מנת לנסות לפצות על החוסר בסאב.

אני מניח שהתקנה ובידוד יעלו באזור ה-800 ש"ח (אני טועה?), כך שנשארנו עם 3200 ש"ח למגבר ושני זוגות רמקולים. אם ה-VALUE FOR MONEY נמצא נאמר ב-1000 ש"ח יותר מזה, אני מוכן להוסיף. אבל עדיף כמובן שלא.

ועכשיו אליכם - מה אתם אומרים?

פורסם

אני אמנם לא יודע איזה רכב יש לך, אך בהנחה שאתה לא מבצע את ההתקנה והבידוד בעצמך, הסיפור הזה לבד יעלה באזור ה- 2000 שקלים

אם בצליל חם עסקינן- מורל או DLS יכולים להיות בחירה טובה. אך לא הייתי שולל הרץ או HAT.

לגבי סאב- יש סאבים שדורשים תיבות מאוד קטנות ועושים עבודה יפה, לא הייתי שולל מראש.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
או להמשיך את SROOL - יש סאבים 9*6 FREE AIR- קח לך קומפוננט טוב וזוג סאבים כאלו.

זה רעיון נחמד, אני מניח שממקמים אותם במקום של הרמקולים האחוריים?

השאלה היא אם היושבים מאחורה לא מקבלים בומים ישר לאוזן, והאם זה נותן באס מספק וולא בגדר של גימיק בלבד?

תודה לשניכם.

פורסם

לא שמעתי כאלה כשישבתי מאחורה- אבל אני יכול להגיד לך ש"מספיק באס" זו הגדרה אינדיבידואלית.

השאלה אם יש משהו טוב ויעיל בתקציב שלך או שעדיף להסתכל על סאב שיעבוד בנפח קטן.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...