Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,יש לי שני כסאות בטיחות ברכב,מדובר בסוזוקי ליאנה,אישתי טוענת שאין שום אפשרות להדחק ולשבת בין הכסאות וחושבת על החלפת הרכב.השאלות:האם החלפה של הרכב באמת תשנה משהו?האם יש מכוניות שהן משמעותית יותר מרווחות?כמובן שאין לי תקציב לעשות החלפה,האם יש פתרון אחר?תודה

פורסם
האם יש פתרון אחר?תודה

להחליף את האישה, אבל לא בטוח שזה יהיה בסופו של דבר זול יותר.

לשאלתך השניה, כן יש רכבים עם מושב אחורי מרווח יותר אבל עדיין זה לא יהיה נח לשבת בניהם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עדיף ששני המושבים יהיו מותקנים במושב האחורי.

אבל במקרה שלך האם שקלת לבטל את כרית האוויר במושב הקדמי ולשים בו מושב אחד.

עבור תינוק שמשקלו עד 9 ק"ג המושב צ"ל מותקן כשהוא פונה לאחור (נגד כוון הנסיעה).

אחד ההורים יישב במושב האחורי ויוכל לטפל בשני הילדים.

פורסם

ישנו עוד שיקול, והוא מספק נקודות עיגון ISOFIX הקיימות ברכב.

אצלי נוסתה לאחרונה בהצלחה הקונפיגורציה הבאה: כסא בטיחות מלא לפעוט שמותקן דרך קבע בצד ימין של המושב האחורי (איזופיקס+חגורה לקיבוע נוסף), סלקל לתינוק בן יומו שמותקן במרכז המושב האחורי בעזרת חגורת בטיחות מלאה ואישה שישבה לצד שני הכסאות בנוחות, אם יכולתי להתרשם נכון.

ב C5 יש יש שלוש חגורות בטיחות מלאות במושב האחורי ושלוש נקודות עיגון איזופיקס - 2 מאחור ואחת מקדימה, עם אפשרות קלה לניתוק כרית האוויר. להגיד לך שאני מתלהב שתינוק יישב בקדמת הרכב, אני לא, אבל זו אופציה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בליאנה אין אפשרות לבטל כרית אויר ימנית.

בשעתו היתה לי אקסנט (מהראשונות, דגם 1995) עם כרית אויר בודדת. בנסיעות עם 3 ילדים, כולל לאילת, הקונפיגורציה היתה בוסטר במושב האחורי שמאלי, כסא בטיחות באחורי ימני, האשה ביניהם והסל קל לתינוק במושב שליד הנהג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב שעדיף להשים את הילדים כך שהצעיר ביותר מצוי במושב האמצעי, והשני לידו במושב הצדי הימני - שהם שני המושבים הבטוחים ביותר ברכב להושבת ילדים (בהפרשים זניחים לטובת המושב המרכזי). בהתקנה כזאת לא צריכות להתעורר בעיות, וגם יהיה אפשר לשבת לצדם בנוחות יחסית ובבטחה.

ולא לשכוח: הידוק ח-ז-ק של המושב לספת הנוסעים עד כדי תנועה צדית של פחות מ-2.5 ס"מ באזור החגורות (זה דורש עיגון ממש ברוטלי) וכן עיגון חזק של הילד למושב, בעזרת חגורות המושב עד שאי-אפשר לאסוף את החגורה ב"צביטה" (זה לא מכאיב לילד).

לצורך השגחה על הילדים, מעבר להושבת האישה לצדם, אפשר לעשות שימוש בראי ייעודי (העשוי זכוכית מחוסמת) שמאפשר לראות את השתקפותם בראי הפנימי.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה עם שני כיסאות בטיחות, למה אישתך לא יושבת מקדימה?

הבעיה מתחילה כשיש שלושה ילדים. בהתחלה חשבתי להחליף את הרכב כשנולדה לי הילדה השלישית, אבל כשבדקתי את הנושא לעומק לא מצאתי שום רכב שמתאים לי שניתן להתקין בו שלושה.

החלטתי שיותר כדאי לנסוע עם שני מכוניות כשצריך, הרוב המוחלט של הנסיעות הוא לא בהרכב משפחתי מלא.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הבעיה מתחילה רק כשצריך לשים 3 כיסאות ילדים. כשישנם רק שניים אפילו רכב מסגמנט הסופר מיני (קליאו/207/פיאסטה) יספיק, אז בוודאי שגם סוזוקי ליאנה.

פורסם

תודה למשיבים,אישתי מתעקשת לשבת מאחור בגלל שמדובר בתינוקת בת כחודש שעדיין עם הגב לכיוון התנועה וצריך לראות שהיא בסדר.הילדה הטיפה גדולה יותר יושבת בכסא אחורי שמאלי והקטנה בימני,רצינו ליצור איזה מרחק כדי ש"הגדולה" לא תזרוק עליה משהו .אנסה להעביר את הקטנה לאמצע.

פורסם
(איזופיקס+חגורה לקיבוע נוסף).

לא זוכר להגיד לך איפה אבל קראתי שאם עושים שימוש באיזופיקס לא מומלץ להשתמש במקביל בחגורת בטיחות.

נכון או לא- לשיקולך כמובן.

אצלי בכל אופן יש מושב בטיחות קבוע עם איזופיקס, אני לא עושה שימוש בחגורה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תקרא את החתימה שלי

מעבר לזה, גם שהיו רק שני ילדים הם נסעו בפיאסטה מאחור לבד.

מה קשור גיל הילד?

מה כבר התינוק יכול לעשות? איזה נזק?

מקסימום היינו מושיבים מישהו מאוד רזה בין שני הכסאות.

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
לא זוכר להגיד לך איפה אבל קראתי שאם עושים שימוש באיזופיקס לא מומלץ להשתמש במקביל בחגורת בטיחות.

נכון או לא- לשיקולך כמובן.

אצלי בכל אופן יש מושב בטיחות קבוע עם איזופיקס, אני לא עושה שימוש בחגורה.

השילוב גורם לכסא להיות יציב עד כדי כך שמשיכה הגונה בכסא הבטיחות מנענעת את כל הרכב אך לא מזיזה את הכסא ביחס למושב. אינטואיטיבית זה נראה לי מועיל, אבל אני אבדוק את זה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני באמת לא זוכר להגיד לך את הסיבה שזה לא מומלץ, אני רק זוכר בוודאות שקראתי איפשהו מאמר שבו זה נכתב.

אצלי ברכב אין למושב בטיחות שום יכולת תנועה, הוא מעוגן לאיזופיקס ויש לו גם את הרגל עיגון לרצפה, כך שהוא מאוד יציב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם לפי מה שאני יודע, חל איסור להשתמש בשני ההתקנים יחד. או איזופיקס, או חגורה, ולא שניהם יחד,

אלא אם יצרן הכסא אומר אחרת.

לפותח השרשור, ברוב הרכבים, כולל גדולים ומרווחים יותר, יהיה צפוף לשבת בין שני כסאות בטיחות.

גם אצלי, שאני מניח שהמושב רחב יותר מאצלך, למבוגר מאוד לא נוח לשבת בין הכסאות, ולחלק אפילו

אין אפשרות להדחק ביניהם.

ההמלצה שלי היא לנסות לחפש כסאות/סלקלים צרים יותר. להגיע לחנות עם הרכב, ופשוט לנסות, עד

שתמצא שילוב של כסאות שיתן את המרווח הגדול ביותר. וכמובן, למרות הכל, לא לקנות כל כסא,

אלא רק כאלה שמומלצים מבחינת בטיחות. עדיף שיהיה פחות נוח לאשה, או למי שיושב מאחור,

ולא להתפשר בבטיחות מושבי הבטיחות של הילדים.

• תוכן חדש...