Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסך הכל אני מצליח די טוב לחתוך את המידה של החלון,זה לא כל כך מסובך כמו שאומרים.

רק יש לי בעיה,במקום ספיציפי בחלון,כל פעם מחדש יש לי מין קימוטים כאלה אחרי שאני מדביק בצד הפנימי ומתחיל להוציא את המים מהחלון לשם הדבקה של ההשחרה.

ממה זה יכול להיות?החלון לא נקי כמו שצריך?

אשמח לקבל עזרה.

(אל תרשמו ''לך למקצועי''או משהו כזה)

ויש לי שאלה,איך בדיוק צריך לנקות את החלון בצורה הטובה ביותר ?

פורסם

אה וזה מה שאמור לגרום לכך שלא יהיו תפאקים האלה בהדבקה בחלון הפנימי?

ואשמח אם תגיד לי איך מנקים את החלון בצורה הטובה ביותר..

פורסם

לא אין דבק או משהו על החלון,פשוט הבנתי שצריך לנקות אותו טוב טוב שלא יהיה לכלוך כל שהוא שיפריע להדבקה.

פורסם

מקסימום אז יש לך קצת שומן. סבון פשוט או נוזל לניקוי שמשות יעזור במקרה הזה. הבעיה שלך כנראה שהחלון מקומר במקום הזה והיריעה לא מספיק גמישה לכן המליצו לך לחמם את המקום עם פן.

פורסם

קצת קשה להסביר באינטרנט.

תכנס ליוטיוב ותחפש סירטונים בנושא, יש המון!

כן זה מה שיוריד את הקמטים, באיזה חומר אתה משתמש להכהייה? של אופיס דיפו?

Got To love It

פורסם

100 ש"ח לחלון ואתה מקבל עבודה איכותית לשנים.

אני חושב שאין לך את החומרים המעולים שמשתמשים בהם ואתה שם פילם סוג ז' שמוכרים באוטו דיפו (קבל התנצלות אם טעיתי) -

וככה גם אם תצליח, המדבקה עצמה לא שווה שום דבר ואחרי חצי שנה תראה דהייה.

אז אולי זו לא התשובה שרצית, אבל היא התשובה הנכונה והאמיתית.

משלמים 100 ש"ח לחלון ונהנים מהתוצאה לשנים רבות.

פורסם

איפה בדיוק 100 לחלון?

כל מקום שאני הולך בבאר שבע מחירים אסטרונומים של 400 שקל ל-2 חלונות,ואני לא ישלם תמחיר הזה על 3 דקות עבודה כמו איזה פראייר.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על חיפוש באייבי, ראיתי שמה מוכרים כבר פילם חתוך לפי גודל החלון, להרבה סוגי רכבים.

הזמנתי לחבר שלי לסיוויק 2001, החומר איכותי וחתוך, רק נשאר להדביק, התוצאה מעולה ללא בועות.

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

יש כאן הסבר נחמד.

טרם ביצעתי כי אני מחפש כאלו שחתוכים מראש, אם לא אמצע אז אעשה בדיוק כך.

http://www.carbasics.co.uk/how_to_fit_window_tints.htm

עכשיו בדיוק מצאתי מקום חתוך מראש.

http://stores.ebay.co.uk/Luxico-Window-Films/Car-Window-Tint-/_i.html?LH_TitleDesc=1&_fsub=2152488016&_sasi=1&_sid=307062326&_trksid=p4634.c0.m322

בהצלחה

• תוכן חדש...