Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שכיום ניתן לרכוש פוליסת ביטוח לבעלי חיים ממש כמו שאנחנו מבטחים את עצמנו. רציתי לדעת אם יש כאן מישהו עם נסיון כלשהו בתחום ויכול למסור מידע לגבי איפה כדאי לבטח ולמה? ומה מחיר הפוליסה ולכמה זמן היא תקפה? יש השתתפות עצמית? מה לגבי חיסונים סדירים? בקיצור הנסתר רב על הגלוי..אשמח לתשובות.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

לא יודע לגבי ביטוח רפואי, אבל ביטוח צד ג' חשוב מאוד!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בית חולים לחיות שדמה(מושב שדמה שנמצא בישובי גדרות). עלות - 900 שקל לשנה. כוללת את כל החיסונים השנתיים, חיסוני תולעת הפארק חינם(עושים אחת לשלושה חודשים), 60 אחוז הנחה על כל הטיפולים(בדיקות דם, רנטגן וכו') ו10 אחוז על רכישת מוצרים בחנות(כגון אוכל, צעצועים ושלל הדברים).

שווה? כן. פעם, גיא קיבל דלקת במעיים אך לא ידענו זאת. יום שבת אחת התחיל להקיא המון וגם שלשל מס' ימים, בגלל שגיא הקיא הרבה החלטנו ליסוע לבית החולים למרות שזה יום שבת. העלות הכוללת של הטיפול יצאה 500 שקל. עלות של ביקור בשבת בכללי, היא 500 שקל. חסכנו המון כסף.

פורסם

תודה על המידע, שאלה כללית: מה העלות השנתית של חיסונים נטו אם הכלב שלי לא מבוטח?

דבר שני, הביטוח הוא של מרפאות ספציפיות? אין משהו כלל ארצי?

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

עלות חיסונים שנתית מתחילה מ-50 ש"ח (חיסון כלבת בלבד אצל הוטרינר העירוני לכלב/ה מסורס/מעוקרת) ומסתיים באיזור ה-400 ש"ח (משושה פעם בשנה, תילוע בפעם בחצי שנה ותולעת הפארק פעם בשלושה חודשים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מומלץ לבדוק עלות חיסון כלבת בעירייה, תלוי בעירייה זה יכול להיות חינם.

משושה אחת לשנה, תלוי בוטרינר פלוס מינוס 100-200 שקל.

תילוע בדרך כלל 20 שקל לכדור של 20 ק"ג , אם הכלב שלך שוקל 40 אז זה שני כדורים.

תולעת הפארק אין לי מושג אף פעם לא עשיתי לכלבים שלי.

אודי A4

דימה.

פורסם

אין לי ביטוח רפואי אצלו, למרות שהוא הציע לי בעבר (לא זוכר למה סירבתי).

לצערי, הכלבה שלי הייתה צריכה לעבור יותר מדי ניתוחיים והאחרון שבהם, היה לא מזמן בגיל 13. עקב שביעות רצון מלאה, המחיר לא משנה לי.

נ.ב

לאחר בירור קטן עם ההורים, המחיר הוא 80 ש"ח.

סליחה על ההטעייה.

פורסם

במחירון הרישמי של איגוד הווטרינרים המחיר עבור תולעת הפארק הוא 80 ש״ח.

דרך אגב, אם תצצליחו להשיג מרשם ל״חיסון״, העלות פר זריקה תהיה משהו בסביבות ה3 שקלים בלבד!

לחברת ״הפניקס״ יש ביטוח לחיות מחמד.

הביטוח לא כולל חיסונים, אך הוא כולל החזר הוצאות במקרי חירום, צילומים, ניתוחים וביטוח צד ג׳.

העלות היא כ600 ש״ח בשנה.

אני כרגע כותב מהאייפון, אז לא יכול לצרף קישור, אך תגגלו ״שי לידיד״ ותראו.

לדעתי שווה.

אני לא עשיתי עד עכשיו רק כי התקשרתי פעמיים והבחורה שמטפלת בזה לא חזרה אלי.

זה היה יכול לחסוך ל יכמה שקלים בחודש האחרון על צילומי רנטגן של הכלבה:/

לכלבה הקודמת שלי היה ביטוח כזה מגיל שנה בערך ובגיל 9 היא נדרשה לעבור ניתוח אורטופדי שעלותו הסתכמה ב6500 ש״ח.

בהתחלה הם עשו פרצופים, אך לבסוף קיבלנו מהם החזר מלא!

אם זכרוני אינו מטעני, הם לא מבטחים כלבים מעל גיל 9.

עודד

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
מומלץ לבדוק עלות חיסון כלבת בעירייה, תלוי בעירייה זה יכול להיות חינם.

משושה אחת לשנה, תלוי בוטרינר פלוס מינוס 100-200 שקל.

תילוע בדרך כלל 20 שקל לכדור של 20 ק"ג , אם הכלב שלך שוקל 40 אז זה שני כדורים.

תולעת הפארק אין לי מושג אף פעם לא עשיתי לכלבים שלי.

אם כבר העלת את הנושא אז את הכדורים של התילוע ניתן לרכוש בבית מרקחת והעלות נמוכה בהרבה (יש רק להקפיד על המינון לפי משקל הכלב).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לפותח השירשור, תבדיל בין ביטוח רפואי לכלל החיסונים בשנה אצל הוטרינר או ביטוח ע"י פוליסת שי לידיד אשר מכסה בין היתר החזר הוצאות רפואיות בעקבות תאונות או מחלות, ביטוח צד ג' , ביטוח מוות מתאונה וכו'.

• תוכן חדש...