Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לא מזמן קראתי שחבר פורום מסויים אמר שיש חיבור דיאגנוסטיקה של Bluetooth, שמחברים לרכב ומהסמאrט פון ניתן לאפס תקלות ולראות תקלות.

אשמח אם מישהו יגיד לי איזה סוג חיבור יש בהונדה סיוויק 2008, ואיזה סוג חיבור יש במיצובישי לנסר 2005.

תודה רבה!

פורסם

חבל לבזבז את הכסף על צעצועים מסוג זה. תקלות לא מוחקים לפני בירור הסיבה לתקלה.

האם אתה יודע מה לעשות עם קוד תקלה מסויים ? אתה יודע איפה שסתום EGR ברכב שלך ?

איזה כייף לי :)

פורסם

יש תוכנה תואמת, למכשיר .

וזה לא רק למחיקת תקלות אלא באופן כללי התסכלות על פרמטרים של הרכב שלא ניתן לראות באופן רגיל.

פשוט זה משהו שכן מעניין אותי ולאו דווקא למחוק תקלות.

לגבי קודי תקלות ניתן לברר מה כל קוד אומר, ואני מניח שהתוכנה גם מפרשת לבד את מהות הקוד.

פורסם

אל תתבאס ממה שאני הולך לכתוב.

זה בערך ההודעה שתקבל מקוד תקלה 5 ללא שום פרשנות מיוחדת.

The ECM/PCM cannot receive signals from multiplex control unit and the gauge assembly

מה אתה לעשות עם זה ?

לאחר חיפוש של שעות באינטרנט תמצא שפע של מידע לפעמים נכון לפעמים לא נכון.

דיאגנוסטיקה זה מקצוע ולא אפליקציה לאייפון.

הפרמטרים שתוכל לראות הם: לחץ שמן, קריאות מחיישן חמצן, ועוד.. כול המידע הזה לא לא נחוץ לרוב הנהגים.

תתרכז בנסיעה :-).

פורסם

מחזק את מרק, להסתכל על פרמטרים מבלי לדעת לא יתן שום דבר, אחרי קריאת קוד התקלה צריך לבדוק אילו פרמטרים לא בטווח ולדעת לקשר זאת לחיישנים ברכב.

בגלל שהצעצוע הזה ממש לא יקר ודי שימושי למי שיודע אז לא יזיק שיהיה אחד כזה בבית.

פורסם

מחזק את דבריי יקיר, לפני 6 שנים גם אנוכי רכשתי כבל+תוכנה של VAG-COM לרכבי קונצרן VAG . לאחר לימוד וקצת משחקים הבנתי שאין תחליף לסורק מקצועי או שווה ערך למקצועי לדוגמא תוצרת SUN.

פורסם

החיבור ברכב שלך הוא מסוג OBD2.

קיים ברשותי מכשיר מסוג זה אשר מתחבר ישירות לשקע של מחשב הרכב המקורי.

אכן אפשרי לאתר ולאפס תקלות מנוע, אם ברצונך פרטים נוספים או סתם לראות ולהתרשם מהדגם אצלי אתה מוזמן ליצור קשר.

את שלי רכשתי בEBAY אנגליה, עלה לי כ 50$.

שווה כל שקל.

FIAT BRAVO

• תוכן חדש...