Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוני, יש לך איכשהו להשוות את ההנקוק ל-SDRIVE? כי זו ההתלבטות שלי, באותה מידה כמו שלך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
רוני, יש לך איכשהו להשוות את ההנקוק ל-SDRIVE? כי זו ההתלבטות שלי, באותה מידה כמו שלך.

אין לי מושג, מצטער. עם הSדרייב נסעתי לפני די הרבה שנים ובמידה אחרת לגמרי. נסה לחפש השוואות בגוגל, חפש ציונים ב-tirerack וכדומה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כבעל ניסיון מועט ב T1R - תנפחו לחץ אוויר של 15% מעל ההמלצות כל הזמן.

לגבי הצמיג המדובר - רוני - שים לב שהסוליה זהה במבנה ל T1R, גם היבואן אותו יבואן וגם ארץ המוצא ... אולי ההבדל הוא רק ב"מדבקה" של השם ? :)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ההבדל הוא ממש לא רק בשם.

היבואן הוא אכן אותו יבואן שמייבא מותגים רבים לארץ. היצרנים הם שני יצרנים שונים המתחרים בחו"ל. לפי דעתי גם ארץ המוצא שונה...

פורסם
כבעל ניסיון מועט ב T1R - תנפחו לחץ אוויר של 15% מעל ההמלצות כל הזמן.

לגבי הצמיג המדובר - רוני - שים לב שהסוליה זהה במבנה ל T1R, גם היבואן אותו יבואן וגם ארץ המוצא ... אולי ההבדל הוא רק ב"מדבקה" של השם ? :)

ליאור

למה לנפח 15% מעל? מה זה נותן?

מגאן 265

פורסם

אביאל, מה דעתך להחליף אותם כבר? אתה רק מבואס עליו בכל שירשור שנפתח (ולא, אני ממש לא מחסידי ה-T1R, למזלי בעבר הייתי אמור לרכוש רביעיה, לא יצא כי בפנצריה ניסו לעבוד עליי, ורכשתי SDRIVE במקום אחר).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כרגע מורכבים אצלי T1R והדופן מחזיקה מעמד יפה מאוד לבינתיים.

החתך אומנם נמוך 205/40 ולחץ האוויר גבוה - 38 PSI אבל אחרי כמה טיולי נהיגה וכמה ג'ימיקאנות הדופן מחזיקה מעמד יופי.

פורסם

אצלי ה-SDRIVE הקדמיים הצליחו להחזיק מעמד שנתיים. זהו, גמורים :-(

ברכב החדש כנראה שאשים את ההנקוק המדוברים.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כרגע מורכבים אצלי T1R והדופן מחזיקה מעמד יפה מאוד לבינתיים.

החתך אומנם נמוך 205/40 ולחץ האוויר גבוה - 38 PSI אבל אחרי כמה טיולי נהיגה וכמה ג'ימיקאנות הדופן מחזיקה מעמד יופי.

גם אני עם הT1R בלחץ כזה, 37, החתך 45, אבל אני על רכב קל משמעותית מהאיביזה ועם חישוק מאד רחב יחסית לצמיג, כך שהדופן לא ממש יכולה לעצבן...

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אצלי מדובר ב205/55 כך שהדופן אוהבת לעצבן אותי ואני צריך לנפח הרבה יותר ממכם כדי שהיא לא תקרוס או תמרח,תוסיפו על כל זה משקל גבוה וזווית גלגול של טנדר.

אין לי תלונות לגבי האחיזה,אבל לא כיף לנהוג עם צמיג מנופח ב38-40PSI,ההגה הופך לקליל,כל קפיצה קטנה הופכת לבום על קולי והנוחות נפגעת משמעותית.

פיליפ-עם הזמן אתה תתחיל להשים לב שהסולייה החיצונית פשוט נעלמת קליל.

שומכאר-אני מבואס עליהם אפילו מאוד ולדעתי בצדק,אני לא מבין איך אפשר להמליץ עליהם.וכן,אני מחכה ליום שבו הם ייגמרו.

פורסם
אצלי ה-SDRIVE הקדמיים הצליחו להחזיק מעמד שנתיים. זהו, גמורים :-(

ברכב החדש כנראה שאשים את ההנקוק המדוברים.

מאד מוזר שהם החזיקו לך רק שנתיים,

שמרת על לחץ אוויר תקין? כי מניסיון אישי ושל חברים הם מחזיקים הרבה יותר ויתרון שלהם מול T1R זה שהם שקטים יותר.

קובי

:-)

• תוכן חדש...