Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חפיף, ממילא אין לי חברים :wink:

הטפשות חוגגת! עוד חוק חמורבי. רק בישראל.

מה יעזור שיש 3 נוסעים ברכב לעומת 4 או 5?

אם הנהג עושה טעות, ונכנס באי תנועה/ נופל מצוק/ עושה תאונה חזיתית, הוא יהרג בכל מקרה, אין פה שום קשר למספר הנוסעים ולבטיחות.

ובנוגע ל"דרבון" מהיושבים במושב האחורי - מי שבוגר מספיק ידע להתעלם מזה.

אבל... בירוקרטיה :roll: . אי אפשר איתה, אי אפשר לחסל אותה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
החוק חל על כל נהג מתחת לגיל 21

מה לא ברור פה ?

אתה בטוח? 100% ? אתה יכול לחתום על זה?

זאת הבעיה, בכתבה לא כתוב את על זה כלום. עד שתצא איזו הבהרה ממשרד התחבורה, כולנו במתח !

(טוב, לא שאכפת לי... הביטוח נגמר עליי בנובמבר, ואני מתגייס בנובמבר... :lol: )

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
עדיין לא ברור לי לגמרי:

האם החוק תקף רק על נהגים שיוציאו רשיון מהראשון בנובמבר ואילך, או רטרואקטיבית על כלל הנהגים- מהראשון בנומבמר?

מישהו יכול לענות על זה :?::?::?:

פורסם

ספי אני חושב שאתה טועה, שים לב לציטוט הבא:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2947185,00.html

הצעת החוק תיכנס לתוקף רק ב-1 בנובמבר, על-מנת לאפשר תקופת מעבר לצעירים הלומדים כיום נהיגה וכדי שהצעת החוק החדשה לא תחול עליהם.

ובכן אם זה לא יחול על אלה שיעשו רשיון לפני ה1 בנובמבר אין ספק כי מי שכבר יש לו רשיון ביד - החוקים לא יחלו עליו.

מקווה מאוד שאני אכן צודק

פורסם

הכוונה בלהשתלט על הנוסעים היא..

החוק הזה נקבע מכיוון שיש חלק ממוצע של התאונות שזה נגרם מלחץ חברתי של היושבים ברכב.. כגון:

"תלחץ תלחץ על הגז..."

"תעקוף אותו.. תראה לו מי מלך.. יאללה מהר עוד עוד.."

"תראה, שני כוסיות ... בוא נדליק אותם קצת..."

"מה אתה סיסי.. תלחץ תלחץ.."

והרשימה עוד ארוכה...

כן ראיתי הרבה שעושים את זה.. ונסעתי עם כאלה שעשו את זה ... ומי שיכל חטף בראש מי שלא .. אלונים ישמור עליו..

הכל מקרה.. הכוונה היא, שגם שהבן אדם אומר לך דברים כאלה.. לא להגיב בכלל.. או איך שהוא להסתים לו את הפה.. או תאמינו לי, הכי טוב, לדעם מי החברה האמתיים שלא אידיטים כאלה, ורק איתם ליסוע..

אם אחד.. סבבה רק איתו...

החוק יכול ב-1 בנובמבר, משמע, מהראשון בנובמבר, מי שעובר טסט... והוא מתחת לגיל 21.. החוקים הנ"ל חלים עליו .. אם אתר עובד טסט ב-30 לאוקטובר .. לא חל עליך .. (או שאולי יחליטו שכן).

לדעתי יש משהו עם ה-31 הרי הרישיון נכתב ונכנס לתוקף רק יום לאחר שעברת את הטסט.. כך שנדמה לי שאם מישהו עובר ב-31 לאוקטובר רישיון.. נדמה לי שזה ל גם עליו.

לדעתי על החיילים זה יהווה איזו שהיא הגבלה ...

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

איזה טמטום :shock:

כאילו עד גיל 21 אתה לא יכול לנסוע לאילת עם חברים באוטו.

נקווה שהחוק לא פועל רטרואקטיבית ואז זה ממש טמטום

"It's always funny until someone gets hurt...

...and then it's absolutely friggin' hysterical!"

פורסם
הכוונה בלהשתלט על הנוסעים היא..

החוק הזה נקבע מכיוון שיש חלק ממוצע של התאונות שזה נגרם מלחץ חברתי של היושבים ברכב.. כגון:

"תלחץ תלחץ על הגז..."

"תעקוף אותו.. תראה לו מי מלך.. יאללה מהר עוד עוד.."

"תראה, שני כוסיות ... בוא נדליק אותם קצת..."

"מה אתה סיסי.. תלחץ תלחץ.."

והרשימה עוד ארוכה...

כן ראיתי הרבה שעושים את זה.. ונסעתי עם כאלה שעשו את זה ... ומי שיכל חטף בראש מי שלא .. אלונים ישמור עליו..

הכל מקרה.. הכוונה היא, שגם שהבן אדם אומר לך דברים כאלה.. לא להגיב בכלל.. או איך שהוא להסתים לו את הפה.. או תאמינו לי, הכי טוב, לדעם מי החברה האמתיים שלא אידיטים כאלה, ורק איתם ליסוע..

אם אחד.. סבבה רק איתו...

החוק יכול ב-1 בנובמבר, משמע, מהראשון בנובמבר, מי שעובר טסט... והוא מתחת לגיל 21.. החוקים הנ"ל חלים עליו .. אם אתר עובד טסט ב-30 לאוקטובר .. לא חל עליך .. (או שאולי יחליטו שכן).

לדעתי יש משהו עם ה-31 הרי הרישיון נכתב ונכנס לתוקף רק יום לאחר שעברת את הטסט.. כך שנדמה לי שאם מישהו עובר ב-31 לאוקטובר רישיון.. נדמה לי שזה ל גם עליו.

לדעתי על החיילים זה יהווה איזו שהיא הגבלה ...

אהה אז יופי 4 נוסעים יעשו את זה, אבל 2 נוסעים גם לא, אז אולי תיהיה קצת פחות השפעה אבל עדיין יהיו אותם תגובות

וההבדל בין 2 נוסעים ל 4 הוא קטן מאוד כי 2 אנשים בכיף יכולים לעשות רעש של 4 ואפילו יותר

ודבר שני אם אתה יוצא אם החברה נניח כולם נהגים ואחד מהם לא שתה

אבל אתה שתית אז זה אומר שהממשלה מגדילה ב 50% את ההרג שלך

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אני נגד החוק הזה, אבל תיראו את הטמטום, אם הוא כבר מיושם על שייושם על כולם ולא רק על מי שעובר טסט אחרי ה 1/11 , כי אין פה בכלל היגיון, מה ההבדל בין נהג שעבר טסט באוקטובר לבין זה שעבר בנובמבר ! עוד פעם מדינת ישראל מראה את טיפשותה בנוגע לחוקי תעבורה.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

משהו פה לא הבנתי ואף אחד לא הסביר בבירור.

אם יש לי רשיון והחוק עוד לא יצא ואני מתחת לגיל 21 אז אחרי שיצא החוק יהיה מותר לי להסיע

רק 2 נוסעים איתי ? או שזה לא יחול עליי?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
ספי אני חושב שאתה טועה, שים לב לציטוט הבא:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2947185,00.html

הצעת החוק תיכנס לתוקף רק ב-1 בנובמבר, על-מנת לאפשר תקופת מעבר לצעירים הלומדים כיום נהיגה וכדי שהצעת החוק החדשה לא תחול עליהם.

ובכן אם זה לא יחול על אלה שיעשו רשיון לפני ה1 בנובמבר אין ספק כי מי שכבר יש לו רשיון ביד - החוקים לא יחלו עליו.

מקווה מאוד שאני אכן צודק

המשפט הזה מתייחס כמדומני רק לנושא הארכת המלווה....

רק בפסקה הבאה רשוםבנוגע לחוק של 3 נוסעים עד גיל 21, אין התייחסות לגבי מי הוא תקף..

פורסם
זה כן יכנס לתוקף אלא אם כן ישנו את מה שקבעו...

ואפקטיבי זה כן יותר קל להשתלט על 2 נוסעים מאשר 4 שיכולים לעשות לך בלגן ברכב..

מה שכן זה יגביר את כמות הרכבים על הכביש וזה די מפגר.

להתשלט??? ממתי נהג צריך להשתלט על הנוסעים שלו??? מה הוא מורה בבית ספר?

נהג צריך לנהוג, ולא להשתלט על נוסעיו. אם אתה לא יכול להבחין את מי מחבריך לקחת ואת מי לא מצבך רע ומר.

פליקס.

למה תמיד יורדים לפסים אישיים? לידעתך העפתי כמה חברה מהאוטו שלי בעבר.

וזה דבר שכן קורה שכרכב עמוס באנשים שלא לדבר על כשאתה חוזר ממסיבה ואתה נהג תורן וכלום שתויים מסביבך...מאחורי החוק עומד הגיון כלשהוא אז תתבגרו כבר.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

הממ.. נראה לי שמדובר בנהגים חדשים בלבד..

ז"א שאחרי שנתיים (כשאתה כבר נפטר מהשלט "נהג חדש") מותר לך להסיע מעל 2 נוסעים..

לדוגמא אני.

הוצאתי רישיון בגיל לפני כמה חודשים ואני בן 17

לפי מה שהבנתי

עד גיל 19 (סוף התקופה של "הנהג חדש") החוק הזה כבר לא אמור לעניין אותי.

hope for the best, expect the worse.

• תוכן חדש...