Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בבעיה שמוכרת לי כבר כמה שנים ועכשיו מעצבנת אותי במיוחד.

יש לי קו באורנג', לפעמים כשמתקשרים אלי מה שקורה זה שאין צליל חיוג בכלל, פשוט דממה על הקו ואז אחרי כמה שניות יש הודעה שהמנוי אינו זמין. מהצד שלי, אני פשוט מקבל אחרי כמה זמן התראה על שיחה שלא נענתה...

אם מנתקים ומתקשרים אלי שוב, פתאום אני כן זמין ואני מקבל את השיחה.

כמובן שאני כן זמין כל הזמן, ואפילו לא היתי בשיחה באותו הזמן שהתקשרו אלי.

זה קורה לכל מי שאני מכיר באורנג', ממכשירים של שקל ועד לסמרטפונים. זה קורה גם שאני מתקשר למנויים אחרים באורנג'

באורנג' ניסוי לרענן לי את הקו, ואפילו ניתקו אותי מהם והחזירו בחזרה למערכת שלהם כדי שהקו יתאפס על המיקום שלו או משהו כזה.

שום דבר לא עזר וזה מציק יותר מידי לאחרונה.

מישהו יודע מה הבעיה שלהם?

אומנם הם זולים יותר מאחרים, אבל הבעיה הזאת פלוס הבעיה שהם לא מסוגלים לאפשר גלישה סלולרית בזמן דיבור (שימוש עם WAZE ברכב וקבלת שיחה למשל), זה כבר מעצבן יותר מידי ואני שוקל לעבור רק בגלל זה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

סבלתי מהבעיה משך מספר חודשים לפני כ-5 שנים. בשלב מסוים היא נעלמה כלא היתה.

מספיק שמכשיר יהיה עם קליטה גבולית (נניח - במעלית) ויקח לו קצת זמן להתחבר כאשר חוזרים לקיטה מלאה - והבעיה מופיעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעניין שעם פלאפון זה מעולם לא קרה לי, לא בתור מנוי שלהם ולא כשניסיתי להתקשר למנויים שלהם.

in the face

with a chair

פורסם

עם פלאפון זה קרה לי היום, חייגתי למנוי שלהם וקיבלתי מכריז "המספר שהגעת אליו איננו מחובר" :shock:, לחצתי על לחיץ "חיוג חוזר" והבחור ענה מייד.

בפלאפון.

פורסם

לא יודע בנוגע לבעיה שלך, אבל ספציפית היום יש לאורנג' בעייה לאורך כל היום כבר - גם לי אין רשת בכלל במשך כמה שעות במקטעים (זה בא והולך). זה בפירוש לא דבר שכיח אצלי - לא קרה כבר יותר משנה להערכתי. כנראה תקלה מסוימת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ניסית לבדוק האם בחירה ידנית של רשת ה GSM (או לחילופין רשת ה UMTS) משנה במשהו ?

לרוב, המכשירים מגיעים בברירת מחדל של "בחירת רשת אוטומטית" מה שלעיתים יכול לגרום למכשיר "לשחק" בין הרשתות אם הקליטה גבולית.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אומנם הם זולים יותר מאחרים, אבל הבעיה הזאת פלוס הבעיה שהם לא מסוגלים לאפשר גלישה סלולרית בזמן דיבור (שימוש עם WAZE ברכב וקבלת שיחה למשל), זה כבר מעצבן יותר מידי ואני שוקל לעבור רק בגלל זה.

על מה אתה מדבר? אניי מדבר תוך כדי ניווט בוויז והצד השני גם שומע את הוראות הנסיעה.

פורסם

איציק ניסיתי בעבר, זה לא משנה מה אני בוחר.

על מה אתה מדבר? אניי מדבר תוך כדי ניווט בוויז והצד השני גם שומע את הוראות הנסיעה.

לא יודע מה איתך, אבל זה שאתה ממשיך בניווט לא אומר שאתה מחובר לאינטרנט. אתה מנווט בעזרת GPS בלבד ולא מקבל דיווחי תנועה וכ"ו. וגם אם תגיד לי שהאינטרנט כן פועל לך, אני אגיד לך שאפילו באורנג' הודו שאין אפשרות לגלוש ולדבר יחד. הטלפנית אפילו אמרה לי שזה הגיוני ושתקה כשאמרתי לה שבפלאפון אפשר גם וגם.

in the face

with a chair

פורסם

עשיתי כרגע ניסוי:

התקשרתי לאישתי ושמתי אותה על ספיקר דיברתי ובאותו זמן גלשתי באינטרנט.

לא היתה לי שום בעיה ולא נראה לי שזה פיצר מיוחד בS2 שלי

פורסם

לי אין בעיה של ניווט בזמן שאני מקבל שיחות.

אולי זה כי זה בלאקברי.

אבל אתמול מה שקרה בלילה ממש הרתיח אותי.

בסביבות חצות כל המכשירים של אורנג' הפסיקו לעבוד.

הראוטר של הבית (אינטרנט וקו טלפון), מודם סלולרי ל הלפטופ, הטלפונים עצמם של כל המשפחה...

הכל הפסיק לעבוד והיינו לגמרי מנותקים.

הפסדתי שעתיים של עבודה.

כנגדם יש לי כמה דברים להגיד אבל לטובתם אני חייב לציין שזו הפעם הראשונה שזה קורה.

מוזר שאין שום אזכור לזה שכל המערכת שלהם קרסה ליותר משעה.

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל זה שאתה ממשיך בניווט לא אומר שאתה מחובר לאינטרנט. אתה מנווט בעזרת GPS בלבד ולא מקבל דיווחי תנועה וכ"ו. וגם אם תגיד לי שהאינטרנט כן פועל לך, אני אגיד לך שאפילו באורנג' הודו שאין אפשרות לגלוש ולדבר יחד. הטלפנית אפילו אמרה לי שזה הגיוני ושתקה כשאמרתי לה שבפלאפון אפשר גם וגם.

תומר, לדעתי הבעיה שלך נעוצה בגרסת הרדיו שבמכשיר, שאיננה מאפשרת גלישה ודיבור בו זמנית.

תופעה דומה הייתה ב- HD2 שלי עד ששדרגתי את גירסת הרדיו שלו ואז הוא למד לעשות ביחד את שניהם.

אגב, אם המוקדנית אמרה - אז אמרה, בלא מעט מיקרים עובדי המוקד מבינים את הרשת פחות טוב מהלקוח שלהם...

• תוכן חדש...