Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי הונדה סיוויק 2006 הגרסא הישנה קניתי לפני שבוע את הmorel pulse ביד שניים ב200 שקל קומפוננט והבאס קצת ירד אך האיכות השתפרה עכשיו אמרו לי לקנות את המורל טמפו 9*6 לאחרויים כדי לשפר את הבאס באוטו

יש לי אז שאלה: האם זה באמת ישפר המון את הבאס באוטו? האם צריך מגבר כדי להפעיל אותו טוב באוטו או שמספיק שתהיה מערכת טובה??

הערה:איןן לי סאב ואני לא מתכנן לקנות

פורסם

הסתכלתי על המגש האחורי של המכונית שלי והבנתי גם עם הגבהה אני לא יוכל לשים 9*6 וראיתי את הקומפוננט של morel maximo 6.5 אינץ מה אתם אומרים עליו הוא נותן באס טוב או לא כי ברצוני לשפר את הבאס באוטו

פורסם

חברים יש תשובה למה שביקשתי? אני רוצה לדעת כדי לדעת לאן לפנות ואיך להתקדם המערכת שאני אולי יקנה לאוטו זה deh-4250sd מבית פיונר או DEH-P600BT תאמרו לי מה יותר מומלץ גם אני אשמח

• תוכן חדש...