Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הבוקר השתלבתי לכביש 531 לכוון הצומת האחרונה שלו בכפר סבא, שבה אפשר לפנות ימינה לכ"ס או שמאלה להוד השרון.

הייתי בנתיב הימני, עמדתי במקום בפקק יחד עם כולם, ומישהו שהיה מאחורי החליט להדחף שמאלה על האי תנועה המצוייר (מסומן).

ברגע שהוא נדחף, הפתיע אותו קטנוע, הוא שבר את ההגה חזרה ימינה ונכנס בי. באותו זמן הרכב שלי היה בעמידה מלאה בגלל שהיה מישהו לפני והיה פקק.

מיותר לציין שהתרגזתי מאוד. משיחה של 20 דקות עם הבנאדם, התרשמתי שהוא אדם נחמד, עם ראש על הכתפיים שמיהר יותר מדי. באותו רגע לא כל כך הצלחתי לשמור על קור רוח, והייתי כעוס מאוד.

בכל מקרה, התמונות לפניכם, רק רציתי לשתף. יש עוד תמונות באיכות גבוה יותר, וגם וידאו, אבל מפאת כבוד כלפי הפרטיות של הבנאדם אני שומר אותם אצלי.

אגב, הדילמה : האם לפעול במישור הביטוחי? או ללכת לפחח מצויין שאני מכיר ולסגור את החוב עם הבחור בלי לערב ביטוח.

אם אני צריך להעריך את עלות התיקון, זה עד 1000 שקל.

25fsx1k.jpg

357eclu.jpg

2diq58j.jpg

Peugeot 208 GTI 2016

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטרף לקודמי.

אם ניתן לסגור את זה ללא התערבות של ביטוח/משטרה וכד', כדאי.

אני הייתי מבקש איזו ערבות לתיקון, על מנת שלא תיווצר אח"כ בעיה של גביה.

פורסם

לצערי לא הצלחתי להוציא מהבחור משפט שיכול להתפרש כהודאה. כל פעם ששאלתי אותו למה הוא נדחף, הוא שאל אם ראיתי את הקטנוע שחתך אותו. אבל זה לא סותר את העובדה שהוא נדחף, ולדעתי גם סיכן את הקטנוע.

שאלתי אותו כמה פעמים למה הוא נדחף, לשמחתי התמונות מראות שהוא על אי תנועה, ושאני במקום שאני אמור להיות בו.

אגב אם יש מצלמות במקום, הן לגמרי יפתרו לי את הבעיה - אבל אין לי מושג איך להשיג את הצילומים.

אני מעדיף לסגור את זה בלי ביטוח, אבל עוד לא יצרתי איתו קשר בנושא.

תודה על ההמלצה, אדאג לקבל ממנו כתוב שהוא מתחייב להחזיר לי את סכום התיקון שנסכם עליו.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

קודם כל לך לפחח ותקבל ממנו הצעת מחיר לתיקון ללא עירוב הביטוח.

צור קשר עם הנהג הפוגע והצע לו לגמור את הסיפור בלי ביטוח.

קבל ממנו את עלות התיקון.

חזור לפחח ותקן את הרכב.

אל תתקן את הרכב לפני שתקבל את הכסף מהבחור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה שהכי מסתכל אותי זה שלא יכלתי לעשות כלום כדי לשנות את התוצאה!

כשאני בתזוזה יש לי אפשרות באופן אקטיבי לפנות את הדרך במקרים כאלה כדי למנוע תאונה.

אבל כאן פשוט עמדתי במקום לפני, בזמן ואחריי, ראיתי שהוא נדחף ואז פתאום שבר את ההגה... כל מה שהיה לי לעשות זה לשמוע את הרגע של החיכוך בין הפח שלו לפח שלי :)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

בהחלט רצוי לסגור את העניין בלי הביטוח, אבל התמונות מראות מספיק כדי להאשים אותו החציית נתיב כאשר הוא עומד על הקו ההפרדה.

531 הוא אסון ובמיוחד המדינה שלנו שכבר הוציא מכרז באוגוסט לסיים את הכביש המזורגג הזה אבל זה לא מעניין איש לפתור את בעיית הפקקים הנוראה של 531, בקיצור 531 כביש ארור ומזל שהתאונה נגמרה במשהו קל ולא במשהו חמור יותר.

פורסם

לאחר חיטוט קל ברשת, גיליתי שהבחור דוקטור,

ואחרי 2 שיחות טלפון גיליתי שהוא איחר להרצאה באיניברסיטה.

בגלל זה הוא נדחף, ובגלל זה הוא סיכן את החיים של קטנוען (שסיכן את עצמו ללא תלות בנהגים האחרים) ובזבז לי את הבוקר.

אני חושב שמגיע לו כל הכבוד.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
יש פגיעה בצבע בכלל? אולי פוליש ווקס יפתור את הבעיה?

לא יודע עדיין, יכול להיות שאני מנגב את זה, והכל יורד, או כמעט הכל ואז באמת רק פוליש ווקס.

עוד לא יצא לי לנסות אפילו כי גם ככה אחרתי לעבודה.

עוד מעט ארד לרכב, ואבדוק מה הולך.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

דבר ראשון תקח פרטי ביטוח שיהיה. גם בי נכנס בחור מאוד נחמד שרצה לסגור את זה ללא ביטוח ולכן לא לקחתי פרטי ביטוח ואז נעלם לו. מחיפוש ברשת הבנתי שאין אפילו טעם לתבוע כי הוא לא ישלם.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אחי , בתור אחד שיש לו את האח הקטן שלך , אני רואה ת'אוטו שלך ובא לי לבכות .

מקווה שיסתדר הכל לטובה :)

פורסם

באופן כללי הבחור לא ניסה לברוח, נתן לי לצלם רישיון וביטוח עם הפאלפון, הכל מתועד.

הוא לא יברח. מעבר לזה - אני כבר יודע איפה הוא עובד, אני לא חושב שהוא מועניין בסיפור גדול.

גם אני לא.

לגבי השפשוף, כמו שכתבתי כבר, לדעתי זה "בקטנה", ניתן לתיקון בקלות. רק מרגיז אותי הבזבוז זמן, עוגמת הנפש,

והעובדה שזה בכלל קרה!!! כולם עמדו בפקק, שיעמוד בפקק כמו גבר, מה הוא נדחף???

Lazy, תודה אחי, התגובה שלך עוזרת לי להתמודד :)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

קח הצעה מפחח טוב, עדכן את הפוגע בהצעת המחיר.

זו החלטה שלו כיצד לשלם.

ברגע שתקבל הסכמה עקרונית תן את פרטיו לפחח, הוא כבר יקבל ממנו ביטחונות, ואתה לא צד בעניין.

לך נשאר רק להכניס את האוטו לפחח.

אם נדמה לך שהוא גורר רגליים/מתחמק פנה לביטוח שלו התמונות שיש לך לא משאירות מקום לספק.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

מה נתן לו להידחף ואז להתעכב עוד שעה בגלל התאונה?!

חבל לי על הרכב שלך! תתקן אצל פחח מומחה שלא ישאיר זכר לתאונה.

תנסה לסגור את זה ביניכם, חבל לערב ביטוח.

Peugeot 206XS

• תוכן חדש...