Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא לא אמור להודות בפניך. אין טעם ללחוץ.

יש בידיך את כל הפרטים הנחוצים, דווח לביטוח שלך ותן להם את התמונות.

הוא יכול לטעון שסטה מנתיבו בגלל האופנוע אך זה לא ישנה את התמונה.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקשיב, עזוב רגע את העצבים שלך ואת ההשמצות ואת הרצון "לדפוק" אותו.

אמרת שיש לך אחלה פחח, למה לך ללכת למוסך יוסי ספטון? אתה יודע שמוסך מורשה לא בהכרח אומר עבודה טובה יותר? וגם בקשר למחיר התיקון - אתה צריך שמאי.

התהליך שאתה אמור לעשות עכשיו הוא כזה:

1. לבחור לך מוסך שיטפל לך ברכב - ממליץ לך על הפחח שלך שאתה מכיר וסומך עליו ולא על מוסך אחר כי הוא מוסך מורשה. שוב, אין לזה שום קשר לרמת המקצועיות של הפחח שלהם.

2. אתה מביא שמאי שיעריך את הזנק.

3. אתה תובע בתביעות קטנות את בעל השברולט ו/או את חברת הביטוח שלו על עלות התיקון + עלות השמאי + ירידת ערך אם יש + אובדן ימי עבודה (מקסימום 2 ימים - לא יותר שלא תצא חמדן) + עלויות בית משפט (לדעתי כ-200 ש"ח, לא זוכר בדיוק).

4. הוא מגיע למשפט - השופט מחליט - רוב הסיכויים שתקבל את כל ההוצאות שלך ואולי את הפיצוי של אובדן ימי העבודה -לא בטוח.

5. הוא צריך לשלם לך וכאן הוא מחליט האם לשלם דרך הביטוח או בעצמו.

לדעתי - פוליש + ווקס טוב ישפרו שם את המצב -99%.

פורסם
תקשיב, עזוב רגע את העצבים שלך ואת ההשמצות ואת הרצון "לדפוק" אותו.

אמרת שיש לך אחלה פחח, למה לך ללכת למוסך יוסי ספטון? אתה יודע שמוסך מורשה לא בהכרח אומר עבודה טובה יותר? וגם בקשר למחיר התיקון - אתה צריך שמאי.

התהליך שאתה אמור לעשות עכשיו הוא כזה:

1. לבחור לך מוסך שיטפל לך ברכב - ממליץ לך על הפחח שלך שאתה מכיר וסומך עליו ולא על מוסך אחר כי הוא מוסך מורשה. שוב, אין לזה שום קשר לרמת המקצועיות של הפחח שלהם.

2. אתה מביא שמאי שיעריך את הזנק.

3. אתה תובע בתביעות קטנות את בעל השברולט ו/או את חברת הביטוח שלו על עלות התיקון + עלות השמאי + ירידת ערך אם יש + אובדן ימי עבודה (מקסימום 2 ימים - לא יותר שלא תצא חמדן) + עלויות בית משפט (לדעתי כ-200 ש"ח, לא זוכר בדיוק).

4. הוא מגיע למשפט - השופט מחליט - רוב הסיכויים שתקבל את כל ההוצאות שלך ואולי את הפיצוי של אובדן ימי העבודה -לא בטוח.

5. הוא צריך לשלם לך וכאן הוא מחליט האם לשלם דרך הביטוח או בעצמו.

לדעתי - פוליש + ווקס טוב ישפרו שם את המצב -99%.

מאיפה אני מביא שמאי? חברת הביטוח שלי? שלו?

הבנתי מהסוכנת ביטוח שלי שבמוסך מורשה, אני נותן צ'ק לעוד שלושה חודשים, האם אני יכול לעשות אותו דבר עם הפחח שלי? אני לא בטוח! מה גם שכדי לקבל הצעת מחיר אני חייב לסוע לכרמיאל, זה לבד 100 שקל דלק. (אחרי היום אולי יותר... ) :)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אצל רוב הפחחים זה נהוג לשלם תוך 90 יום. אבל שים לב שזה טוב לך רק במקרה ואתה תובע את הביטוח שלו והוא מודה. אם הוא לא מודה אז זה מגיע לתביעות קטנות ואז זה יכול לקחת לא מעט זמן.

בנוגע לשמאי - אתה בוחר את השמאי שיידאג לאינטרנסים שלך. בד"כ המוסך יידאג לך להכל.

תרים טלפון לפחח שלך, הוא בטוח יעזור לך.

בלי קשר - תעשה קודם לבד איזה פוליש וקס זריז בבית - יש מצב שתגיע לשיפור ענק.

פורסם
קודם כל לך לפחח ותקבל ממנו הצעת מחיר לתיקון ללא עירוב הביטוח.

צור קשר עם הנהג הפוגע והצע לו לגמור את הסיפור בלי ביטוח.

קבל ממנו את עלות התיקון.

חזור לפחח ותקן את הרכב.

אל תתקן את הרכב לפני שתקבל את הכסף מהבחור.

מסכים עם כל מילה!

אם אתם יכולים לסגור את זה ביניכם ללא עירוב הביטוח אז ככה יהיה הכי טוב. אם תערב את הביטוח התאונה תרשם לפי החוק החדש ברישיון הרכב ותוריד מערכו כשתרצה למכור אותו.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

אם חברת הביטוח שלו לא תודה, סוכנת הביטוח שלי המליצה לי לקחת את כל החומר וללכת לבית משפט לתביעות קטנות - וכך אעשה.

אז עכשיו כל שנותר זה לדווח מקרה תאונה לחברת הביטוח שלי, והם יטפלו בזה עבורי - במקביל אני מחפש מוסך טוב,

אני מתכנן ללכת ליוסי סטפון אלא אם מישהו יגיד לי שזה לא רעיון טוב.

.

לנו בקושי החזירו 3-4 אלף ש"ח אחרי 7 שנים (אותו מקרה כמו שלך, נהג שלא הודה, התחמק משיחות, עיקלו לו מלא דברים מהבית, כל זה נמשך ה-מ-ו-ן זמן ועד היום אין לי מושג מה איתו).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עדכון :

הוא לא מוכן לשלם לי במזומן ירידת ערך, ואני לא מוכן לוותר לו ולא אכפת לי להשקיע בזה זמן גם 5 שנים אם צריך.

פניתי לחברת הביטוח, העברתי מסמך הודעה(ולא הודאה) על תאונה, ושלחתי את כל התמונות.

דברתי עם הפחח שלי, מחר בבוקר אני אצלו כבר יש שמאי שיגיע גם.

שני צ'יקים אחד למוסך ואחד לשמאי דחויים לשלושה חודשים.

מצידי אני אלך לבית משפט גם 20 פעם אם צריך - החצוף הזה לא יתחמק מעונש, ואם אני יכול להביא אותו לבית משפט 10 פעמים ולגרום לו לאי נוחות, אני אעשה את זה.

לא יכול להיות שאדם עובר על החוק, פוגע ברכוש של אדם אחר ואז מתחמק מאחריות ויוצא בלי שום השלכות.

תודה לכל העוזרים, בהחלט העשרתם את הידע שלי ועזרתם לי לקבל החלטות.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

כנס לו בצורה. באמת אנשים חרא ואני מתעב את המדינה שלנו בגלל אותם אנשים (גם לא יודעים לנהוג, ואח"כ אתה אשם). בזיון וגועל נפש.

ועוד כתבת שהוא רופא... :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם אתה רוצה באמת לזמבר אותו, לך לבית חולים ותתלונן על כאבים בצוואר. התאונה הופכת לתאונה עם נפגעים, המשטרה מתערבת, האדיוט מזומבר...

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

שומאכר,

1. אני לא שקרן.

2. התאונה התרחשה בזמן שאני עמדתי במקום, 0 קמ"ש, והוא נסע 4 קמ"ש אם לא פחות...

3. אין מצב שיש לי איזשהו נזק פיסי בגוף.

4. אם התאונה תהפוך לתאונה עם נפגעים, ויחלצו את הוידאו מהמצלמות בכביש, ואני בטוח שיש מצלמות, יראו ששיקרתי ואני לא מעוניין.

אם הייתי רוצה לעבור על החוק, היא הולך לחתוך לו את ארבעת הצמיגים, זה מה שבאמת הייתי רוצה לעשות. זה היה מסב לו נזק של בערך 1000 שקל, ועוגמת נפש. אבל אני אדם שומר חוק, וכמו שאני מצפה שהוא יודה באשמה ובטפשות שלו, וינהג כחוק, ככה אני מתכנן לפעול.

נא לא להעלב או להפגע מהביקורת שלי, ההצעה שלך מפתה.. אבל לא מתאימה לי :(

אני אעשה מה שאני יכול במסגרת החוק, ואני בטוח שבעזרת עורך דין אפשר לאמלל אדם גם בדרך חוקית.

אם הוא יחליט לאמלל אותי, אני אאמלל אותו.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אם חשבת שההודעה שלי צינית - אז טעית. התכוונתי לכל מילה ומילה שכתבתי, אני מבין אותך ואני בעד שתיכנס בו, ואם צריך בכל הכוח ותוסיף לזה גם פלפל. בקשר לרופא, זה מעצבן אותי. בגלל זה ה- :roll: (רופא בת*ת שלי עם התנהגות כזו. יש לבן אדם ביטוח! מילא לא היה לו והיה מנסה להתחמק, כמו שקרה לי.). וזה העצבים שלי, שיש אנשים פשוט בלי בושה במדינה הזו! גם עשה עבירת תנועה חמורה (מעבר על קו הפרדה\אי תנועה), גם נכנס בך בפתאומיות בטענה הכלכך עלובה ש"ראית את האופנוע הפתיע אותי?!", גם צילמת הכל ורואים שהוא סטה לנתיב שלך תוך כדי שהוא על אי התנועה, וגם בסופו של דבר הוא מכחיש, וטוען שכל קשר למציאות מקרי בהחלט :x:x:x

אגב, בקשר לבית חולים, לא שיקרת ולא כלום. באותו רגע היית בשיא האדרנלין, וידוע שאדרנלין עובד כמו סם שבאותו רגע לא הרגשת כאבים. כשנרגעת וחזרת לבית החלו הכאבים ועכשיו אתה לא יכול לזוז, ואתה בבית חולים. יותר פשוט מזה - אין (וזה קרה לחבר שלי בתאונה שהייתה לי - סיפור אמיתי). כמובן שהשורה הזו באה בעקבות כך שהמ*יאק לא רוצה להודות ולערב ביטוח.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אם חשבת שההודעה שלי צינית - אז טעית. התכוונתי לכל מילה ומילה שכתבתי, אני מבין אותך ואני בעד שתיכנס בו, ואם צריך בכל הכוח ותוסיף לזה גם פלפל. בקשר לרופא, זה מעצבן אותי. בגלל זה ה- :roll: (רופא בת*ת שלי עם התנהגות כזו. יש לבן אדם ביטוח! מילא לא היה לו והיה מנסה להתחמק, כמו שקרה לי.). וזה העצבים שלי, שיש אנשים פשוט בלי בושה במדינה הזו! גם עשה עבירת תנועה חמורה (מעבר על קו הפרדה\אי תנועה), גם נכנס בך בפתאומיות בטענה הכלכך עלובה ש"ראית את האופנוע הפתיע אותי?!", גם צילמת הכל ורואים שהוא סטה לנתיב שלך תוך כדי שהוא על אי התנועה, וגם בסופו של דבר הוא מכחיש, וטוען שכל קשר למציאות מקרי בהחלט :x:x:x

אגב, בקשר לבית חולים, לא שיקרת ולא כלום. באותו רגע היית בשיא האדרנלין, וידוע שאדרנלין עובד כמו סם שבאותו רגע לא הרגשת כאבים. כשנרגעת וחזרת לבית החלו הכאבים ועכשיו אתה לא יכול לזוז, ואתה בבית חולים. יותר פשוט מזה - אין (וזה קרה לחבר שלי בתאונה שהייתה לי - סיפור אמיתי). כמובן שהשורה הזו באה בעקבות כך שהמ*יאק לא רוצה להודות ולערב ביטוח.

אני מבין את סבלך, מן הסתם :)

אבל זה לא בשבילי, להגיד שכואב וכ"ו כשזה כל כך לא הגיוני שזה יכאב לי.

רואים שהרכב שלי לא זז מילימטר על הכביש. נכון עכשיו כבר שום דבר לא רלונטי והראיות בשטח נעלמו.

עדיין, לא בשבילי :)

שמע אם צריך אני אקח עורך דין טוב, והוא יעזור לי לאמלל את הבחור. מה כבר רציתי, להגיע לעבודה?

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

או לחילופין, רצית בסך הכל שיתוף פעולה מצידו ושחברות הביטוח ישברו את הראש אחת עם השניה.

בהצלחה בכל מקרה, מקווה שהוא יתעשת על עצמו ויחזור בו, ויערב ביטוח. אם לא, תעדכן פה מידי פעם, מאוד מעניין אותי איך העניין יגמר.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...