Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות ניסן אלמרה.

חשוב לי שיהיה ק"מ נמוך.

2 האופציות שברשותי (שתיהן מטופלות כראוי):

1) שנת 2002, יד 3, 120,000 ק"מ מטופל במוסך לא מורשה אבל מטופל בזמן, 26,000 ש"ח (מחירון 24 אש"ח, לא מוכן לרדת מזה)

2) שנת 2003, יד שניה, 140,000 ק"מ, מטופל במוסך מורשה גם 26,000 ש"ח (מחירון 28 אש"ח)

מה המשמעות של מוסך מורשה? זה יתרון משמעותי?

האם כדאי לשלם יותר מהמחירון על שנתון נמוך יותר אפילו שה ק"מ נמוך?

מה הייתם בוחרים?

תודה!

פורסם

מה המשמעות של מוסך מורשה ביחס למוסך רגיל?

חלקים יותר טובים? זה יותר אמין?

אני ממש מתלבט האם בעוד שנתיים - שלוש שארצה למכור

הוא יהיה עם 200 אלף ק"מ, האם לא יהיה קשה למכור אותו?

פורסם

מורשה אכן נשמע טוב,אך זה לא אומר בהכרח שהרכב טופל טוב יותר,מה שכן המחירים ששולמו על טיפולים הרבה יותר יקרים וחלפים מקוריים לרוב.

מה שטוב שניתן לראות את היסטורית הטיפולים של הרכב ולדעת בדיוק מה עבר עליו.

הרכב באמת בכזה מצב ששווה לשלם עליו 2 מעל המחירון?

במידה וכן לא לשכוח לעשות בדיקה לפני קניה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמממ, יש רכב אחד שמוצע לך ב-2000 שקל מעל המחירון, ורכב אחר שמוצע ב-2000 מתחת למחירון, כרגע הם יוצאים לך אותו מחיר, אבל במעמד המכירה העתידית, אתה חוסך 4000 שקל(כמובן שזה תלוי לכמה זמן אתה מעוניין להחזיק ברכב).

מוסך מורשה מטפל בחלקים מקוריים ברכב, ברוב הפעמים מוסך לא מורשה מטפל בחלקים תחליפיים באיכות ירודה יותר. בהנחה ששני הנהגים הם נהגים שמתייחסים נורמלי לרכב, הייתי מעדיף רכב עם קילומטראג' גבוה יותר שמטופל במורשה מאשר ההפך.

וכול שכן, 20 אלף זה לא באמת משנה מבחינת הקילומטראג', במיוחד לרכב כמו האלמרה.

פורסם

אני גם הייתי הולך על 2003 מכיוון ש 140000 ל2003 זה לא גבוה זה פחות מ 20000 לשנה והמחיר 2000 פחות מחירון .

לא קשור למורשה או לא מורשה.גם אני לא מטפל בניסן שלי במורשה של ניסן אלא במוסך מורשה של סובארו שמכיר אותי שנים . רוב היפניות אותם חלקים .

• תוכן חדש...