Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי POLO 2012 עם המערכת המובנית המקורית.

מכיוון שלמערכת אין כניסת AUX אני מחפש פתרון טוב לשמוע מוסיקה ברכב.

קיבלתי המלצה חמה על דיבורית Parrot MKi9000 שאפשר לחבר לרמקולים של הרכב

ואז לשדר את המוסיקה דרך BT לדיבורית ומשם לרמקולים.

בפליקס ת"א ביקשו ממני 400 שקל, 250 עבור ההתקנה ו-150 בעבור "Mute מיתוג".

אני לא מבין מאין המחירים האלו נובעים - אם למערכת אין כניסת AUX אז כנראה שהם מחברים

את הדיבורית ישירות לרמקולים (על אותו חוט כמו המערכת) ואני מקווה מאוד שהוא לא רוצה 150

בשביל לתקוע את החוט של ה-MUTE במקום שלו.

ממה שהבנתי מהמתקין הוא צריך להזמין קונקטור מיוחד של פולסווגאן בשביל "Mute מיתוג".

אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא אודה לכם,

מעבר לכך, האם יש חסרון בלהתקין דיבורית לא במוסך המורשה? הייבואן אומר שזה פוגע באחריות?

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

אי אפשר לחבר את הדיבורית ישר לרמקולים, זה פשוט לא עובד ככה.

אפשר בהחלט להתקין את הדיבורית במקום אחר, באופן כללי זה לא פוגע באחריות. אבל קח בחשבון שאם במקרה יגרם לרכב נזק במערכת החשמל שיתגלה מאוחר שהוא בגלל התקנה רשלנית - האחריות לא תיהיה תקפה.

אם אתה מאזור המרכז צור קשר עם כלבוטוקס שמתמחים בהתקנות בסגנון הזה ויוכלו לעזור לך להתקין את הדיבורית בצורה מקצועית ובמחיר זול יותר.

פורסם

עזרה,

אצלי ברכבי הותקנה הMKI9000, על רדיו דיסקמקורי של סיאט איביזה.

ההתקנה בוצעה במקום בירושלים שהלכתי אליו במיוחד כי הם טענו שהם משתמשים בפלאג המתאים.

בפועל, הם לא השתמשו במתאם ומה שעשו זה רק לחווט את 3 החוטים של הMUTE ו2 החוטיםשל TEL שיש ברדיו.

מעבר לכך הם משכו חשמל ממקום לא ידוע ברכב שאינני כבר מבין מה נעשה שם (מה שמתרחש מאחורי הרדיו דיסק ראיתי בעצמי)

העניין הוא שהצמה של הדיבורית קצת הושחטה על-ידיהם, הם גזרו את החוטים של Line out מסיבה שאינה ברורה לי..

החוטים של הרמקולים (8 חוטים של +- לכל רמקול) בריאים ושלמים, וזוג אחד מהם מחובר הישר לרדיו.

כתוצאה מכך רק שומעים שיחות אבל מוזיקה שומעים גרוע כי זה דרך הכניסה של הטלפון..

האם יש מקום אמין בירושלים ללכת אליו\להזמין בעצמי את המתאם (ובמידת הצורך גם את הצמה) ולחבר זאת בעצמי? האם זה רק לחבר כבל לכבל או שמדובר ביותר מכך?

פורסם
אי אפשר לחבר את הדיבורית ישר לרמקולים, זה פשוט לא עובד ככה.

במקרה של הדיבורית הנ"ל מחברים אותה ישירות לרמקולים מדובר בדיבורית עם יחידת מיתוג. קיים מיתוג במכשיר המקורי אבל במקרה של הדיבורית הנ"ל החיבור חייב להתבצע ישירות לרמקולים. לצורך התאמה לרכב ללא פגיעה בצמות החשמל של הרכב יש צורך במתאם שקיבלת קישור אליו.

המחיר אמנם לא הכי זול אבל סביר בהחלט במקרה הנ"ל.

פורסם

תודה על העזרה..

האם יש דרך יותר זולה לשמוע מוסיקה ברכב מהטלפון?

לא איכפת לי שזה יהיה בכבל PL אבל השיטות של האנטנות FM לא שוות כלום.

הרי המתאם הזה יוצר איזשהי כניסה במערכת לפי מה שאני מבין?

פורסם

המתאם לא מייצר כניסה למערכת עצמה החיבור שם הוא חיצוני ולא קשור לרדיו עצמו. אין לך שם יותר מידי אופציות וכל מתאם לרדיו המקורי עולה לא מעט כסף.

פורסם

פיתרון מדהים שומעים הכי מעולה בעולם יש גם משדר FM שאתה בלחיצת כפתור מעביר את השיחה לרמקולים של הרכב.

לא האמנתי ששמעתי שיחה בדיבורית הזו פשוט דבר מדהים והכי חשוב ללא התקנה וללא העברת חוטים ברכב.

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1PV1EF095F&cfm=7E05AFD1

• תוכן חדש...