Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתבתי מקודם, אנחנו ירדנו מהעניין של לצאת מהשדה בשביל כמה שעות, ונמתין בשדה כמה שעות לטיסת הפנים שלנו.

נקווה ששם אני אצליח להתארגן על סים מקומי בלי שיחגגו לי על הגב.

בנוגע לאריזת הדברים לפני הטיסה, יש לנו אוהל שאנחנו מתכננים לחבר מחוץ למוצ'ילה, ואני פוחד שבזמן העברת הציוד מ\אל המטוס האוהל ישתחרר וייעלם. חשבתי אולי לעטוף את התרמיל כולל האוהל בניילון נצמד ("לפלף" כזה) כדי לאבטח הכל ושכלום לא ייפול.

מה החוקיות של זה? הרי הבדיקה שמבצעים בשדה לא כולל פתיחה של התרמילים נכון? (לפחות בהלוך מהארץ).

VW PASSAT 1.8T

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:oops: כי זה קונקשן של 3 שבועות לפני ניו זילנד

דרך אגב, יש לכם מקום מומלץ ואמין בבנגקוק לשמירת חפצים ל3 שבועות?

VW PASSAT 1.8T

פורסם

ליד הקווסאן יש 2 סוכנויות ישראליות צמודות אחת לשנייה, אם אני לא טועה בלפחות אחת מהן אפשר לשמור חפצים ואפילו דיי בזול.

פורסם

כשאני ואשתי היינו בתאילנד לפני כשנה רכשנו סים מקומי של חברת TRUE בשדה התעופה.

עלה לנו בסך הכל 99 באט והיה מוטען בשיחות בסך 50 באט.

לא שווה לדעתי להיכנס לעיר לקוואסאן במיוחד בשביל זה.

פורסם

לא יאומן, זה נראה כמו משחק מחשב.

לא יכולת לחדול/לעצור ולרדת בשלב כלשהו?

אני הייתי יורד אחרי דקה של נסיעה.

סלע

• תוכן חדש...