Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

השבוע זכיתי בסוזוקי אלטו מההגרלה של קניון הזהב :)

אתמול קיבלתי אותו ואני מאושר עד הגג.

רק שאלה קטנה, ברכב אין מד סל"ד... האם ניתן להתקין אותו באופן פרטי? ואיפה אפשר לעשות דבר כזה?

תודה רבה,

אור

פורסם

תתחדש ומזל טוב על הזכייה, רק בבקשה תוריד את המדבקות המזעזעות האלה שהרכב מגיע איתם

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

איזה כיף מאושר בישבילך בהצלחה לא צריך מד סלד ברכב אם היה צריך היו שמים לא???

בברכה משה קצב

מאזדה 3 ספיריט מנוע 2.0

:-P:-P:-P

פורסם
איזה כיף מאושר בישבילך בהצלחה לא צריך מד סלד ברכב אם היה צריך היו שמים לא???

לא.

ABS צריך. יש?

שש כריות אויר צריך. יש?

וכן הלאה וכן הלאה...

יצרני הרכב חוסכים אפילו במד סל"ד, ששווה דולרים בודדים, רק כדי להיות תחרותיים.

ארז רונן

פורסם
אם היה צריך היו שמים לא???

תגדיר "צריך"

עזוב 6 כריות אוויר. שעון חום מנוע, צריך? אז מה. אין.

שעון טעינת מצבר? ושעון טמפ' שמן? ולחץ שמן? ומפלס שמן?

הנקודה כאן היא כמו שאמר ארז, חיסכון. לא צורך. יש הרבה דברים שצריך (יש שצריך פחות ויש שצריך יותר, יש שאתה צריך ויש שאני צריך) ואין ברכבים פשוטים מטעמי חיסכון.

דווקא שעון סל"ד לדעתי זה רכיב חשוב ברכב שמיועד לחיסכון, אתה הרי רוצה להעביר הילוכים בסל"ד אופטימלי לחיסכון בדלק, איך תעשה את זה בלי שתדע באיזה סל"ד הרכב נמצא?

לפותח השרשור, לא בעיה להתקין מד סל"ד חיצוני, יש באי-ביי, יש לחשמלאים, יש בחנויות אביזרים (קצת יותר רציוניות, כן? לא חנויות עץ ריח - כיסוי הגה - שטיחים מניקל).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

באמת גם אותי זה מעניין מה שנקמיצי אמר.

הבנתי שבמונית הכסף למשל יש מכוניות שנוסעת מאחורי המונית בזמן שיוצאים מהמונית לוקחים ממך את הכסף ויש איזשהו שלב שצריך לעבור ומסמכים ואז גם מכססים מיסים ושטויות.

אשמח להבין איך זה פועל באמת מאחורי הקלעים

• תוכן חדש...