Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

שמי לירן, אני לא כתבתי הרבה שנים בפורום אך אני כל יום נכנס וקורא פה, אתמול חשבתי על רעיון שיוכל לעזור לרובנו השאלה מה הסיכוי שיצליח,

אני אפתח בכך שפשוט יש לי חלקים שכבר אין לי ערך אליהם אך אני בטוח שיש אנשים שישמחו לקבלם..

מכיוון שאני עדיין בתחום (כרגע עם חיפושיות) הייתי שמח אם הייתי יכול למסור ובתמורה לקבל חלקים שיוכלו לעזור לי..

הרעיון המרכזי הוא שלפעמים לי יש חלק מסוים שצד ב' צריך ולצד ב' יש חלק שלא בהכרח אני צריך ולכן צריך צד ג' שיגשר, אז מה שחשבתי הוא להקים אתר שבו כל אחד יוכל להזין את החלקים שיש לו בחלוקה לקטגוריות, ועל כל פריט באותה קטגוריה יקבל נקודה כל נקודה תזכה בזכות לקבל כל פריט שירצה מאותה הקטוגריה, כמובן שהכל יתבסס על אמון והדדיות, ושמי שלא יזין חלקים לא יוכל למשוך ולא ניתן למשוך יותר מ2 פריטים ומיש מזין פריט מחוייב להשאירו זמין..ועוד כללים שיקבעו במידה וייצא לפועל..

הייתי שמח לשמוע לדעתכם ואם יש מישהו שמעוניין להריץ את זה אני אשמח, לצערי אני לא מבין במחשבים כדי להקים אתר כזה אך אני בטוח שזה לא בעיה ליודעי הדבר..

בברכה,

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם
יהיה לי קשה להזין את כל מה שייש לי

אז במקום אולי תגלה לנו מאיפה יש לך את כל זה :shock: אוי, הסקרנות, הסקרנות ... :-D

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...