Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרגע לא פקפקתי בך, דווקא מכל הח'ברה פה לך אני פחות דואג. אבל תחשוב על זה ככה, חודש אחרון גיל 70 ומשהו או 80 ומשהו, לוקחים את החסכונות ומגיעים לווגאס....

haters will hate

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קבענו!

עד אז הפרקינסון יהיה כ"כ חריף שכל נערות הליווי של וגאס והסביבה יעמדו אצלי בתור! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הכרתי מישהו שהיה בקבוצת המנהלים של "עלי שלכת". אם אתה רוצה, אני יכול ליצור איתו קשר.

אני מתלבט בין הלוויה ויקינגית לחניטה והצבה במוזילאום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא כדאי מוזולאום. עוד 500 שנה כששלטון הליכוד יופל עוד עלולים להתעלל במומיה שלך.

הכי טוב לשלב משני העולמות. במקום הכד בצורת הראש שהביאו כאן בקישור אתה יכול לפחלץ את הראש שלך ולמלא אותו באפר של כל השאר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זוגתי אומרת שאם כבר לפחלץ אז איבר אחר, שיהיה גם שימושי...

פורסם
זוגתי אומרת שאם כבר לפחלץ אז איבר אחר, שיהיה גם שימושי...

גם קיסם שיניים וגם מחט תפירה הם מוצרים זולים וזמינים, חבל להמתין עד שתמות בשביל זה.:roll:

פורסם
בו'נה, זה סטרט אפ מטורף, אני משנה את הצוואה שלי!

אני מבקש לערבב את האפר שלי בתוך חמין עם מלא שעועית ולחלק אותו במסיבה לזכרי, ככה כל החברים שלי אח"כ ילכו הביתה, יפליצו ויפזרו "אותי" בכל עבר.

אם כבר לפזר את האפר אז הכי טוב ככה.

שלושה הומואים שאהוביהם נפטרו נפגשו בפאב.

"החבר שלי הכי אהב את הים", מספר הראשון, "אז כשהוא נפטר שרפתי את הגופה שלו ופיזרתי את האפר בים."

שני האחרים כמעט מתמוססים מדמעות.

"החבר שלי הכי אהב לטוס", ממשיך השני, "אז כשהוא נפטר, שרפתי את הגופה שלו, השכרתי מטוס ופיזרתי את האפר שלו בגובה 30,000 רגל."

שני האחרים כבר רועדים התרגשות.

"החבר שלי הכי אהב לזיין אותי", סיפר השלישי, "אז אחרי שהוא נפטר, שרפתי את הגופה שלו, לקחתי את האפר, עירבבתי אותו בצלוחית עם רוטב חריף ואכלתי את הכל בבת אחת! "

"למה עשית את זה?", שאלו שני חבריו ההמומים.

ואז הוא עונה, "לא יכולתי לוותר על זה שהוא יקרע לי את התחת בפעם האחרונה..."

פורסם
המזוקנים (או אחרים אם תבחר בקבורה אזרחית) חייבים לספק לך קבורה חינם אין כסף (המדינה משלמת להם מכספי הביטוח הלאומי שכולנו משלמים)

הקבורה בחינם - כל עוד מדובר על מיקום אקראי על בסיס מקום פנוי.

אם רוצים מקום ספציפי, או רוכשים חלקת קבר בחיים, על זה משלמים- והרבה. אה, והמחיר צמוד למדד תשומות הבנייה למגורים.

פורסם

נראה לי התיקון להלכה שכזו יהיה שלאחר כל פלוץ צריך להגיד קדיש לפחות במשך 10 ימים עד ששאריות האדם יחורבנו להן לשפד"ן.

על כל נוד תצתרך להתאפק ולרוץ לחפש מניין :roflmao: :roflmao: :roflmao:

פררררררררר...

אל מלא רחמים...

אוי, אני מצחיק את עצמי!

פורסם
גם קיסם שיניים וגם מחט תפירה הם מוצרים זולים וזמינים, חבל להמתין עד שתמות בשביל זה.:roll:

כמו שאמרו חז"ל: 'the proof of the pudding is in the eating

ואל תיקח את זה בתור הזמנה...

• תוכן חדש...