Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר שקניתי את האוטו.אני לאט לאט מתחיל לעצב את הרכב לפי טעמי.

1.האנטנה של הדיבורית הנמצאת בצידה של השמשה הקידמית לא מוצאת חן בעיניי ואני רוצה להוריד אותה.

אני לא יודע איך ולא מעוניין לחטט סתם. אם מישהו יכול להסביר לי איך מסירים אותה בבטחה וכמובן לאחר ההסרה איך ניפתרים משאריות וסימנים של הדבק בצורה נכונה?

2.את האנטנה של הרכב (מאזדה 3) אני רוצה להחליף לאנטנת SHARK . האם אפשרי? איך מבצעים את הסרת האנטנה ואת התקנת האנטנת שארק? אשמח לקבל טיפים לפני שאתחיל בעבודה ואסתבכך..

אודה לכם על העזרה.

פורסם

1. הסרת האנטנה מהשמשה אפשרית ע"י החלקת להב רחב של סכין יפני בין השמשה לאנטנה משני הצדדים.

החלק הטריקי (אם אתה לא מנוסה בכך) הוא הסרת הכבל שלה. הוא עובר מתחת לכיסוי הקורה ויורד כלפי מטה.

העניין הוא שגם כריות האוויר הצידיות ("וילון") של מאזדה עוברות בדיוק שם.

אם אתה לא מבין בדיוק מה אתה עושה- הכי טוב שפשוט תחתוך את הקוקטור של הכבל, תבודד היטב את הקצה, ותשחיל אותו בין ריפוד הבד והפח ושם תשכח ממנו. חבל שתפרש לך כרית. זה נזק ענק.

אתה יכול לפתוח את הגומיה של הדלת ולהציץ פנימה. אם הוא קרוב לקצה ואתה בטוח שאתה יכול למשוך אותו בלי לגעת בכרית- עשה זאת.

2. כדי לפרק את בסיס האנטנה אתה צריך לפרק את כל ריפוד הגג הפנימי (כולל פירק ידיות,סכי שמש גומיות וקליפסים. מתחתיו יש אום שמחזק אותה לפח הגג. זאת עבודה לא פשוטה, הקליטה באנטנה "כריש" תהיה גרועה, וזה נדוש ופרחי (לטעמי...).

אם אנטנת הכריש שלך היא מוצר סיני מEBAY, גם הגומיה שלה לא תאטום היטב, הגג יחליד ויהיו לך מים בתוך האוטו.

רוב ההתקנות שאתה רואה בארץ, הן הדבקות של מוצר דמי על גבי הבסיס המקורי (ללא פרוק שלו, אלא רק של האנטנה), רק בשביל "פוזה"

שקול זאת שנית.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
1. הסרת האנטנה מהשמשה אפשרית ע"י החלקת להב רחב של סכין יפני בין השמשה לאנטנה משני הצדדים.

החלק הטריקי (אם אתה לא מנוסה בכך) הוא הסרת הכבל שלה. הוא עובר מתחת לכיסוי הקורה ויורד כלפי מטה.

העניין הוא שגם כריות האוויר הצידיות ("וילון") של מאזדה עוברות בדיוק שם.

אם אתה לא מבין בדיוק מה אתה עושה- הכי טוב שפשוט תחתוך את הקוקטור של הכבל, תבודד היטב את הקצה, ותשחיל אותו בין ריפוד הבד והפח ושם תשכח ממנו. חבל שתפרש לך כרית. זה נזק ענק.

אתה יכול לפתוח את הגומיה של הדלת ולהציץ פנימה. אם הוא קרוב לקצה ואתה בטוח שאתה יכול למשוך אותו בלי לגעת בכרית- עשה זאת.

2. כדי לפרק את בסיס האנטנה אתה צריך לפרק את כל ריפוד הגג הפנימי (כולל פירק ידיות,סכי שמש גומיות וקליפסים. מתחתיו יש אום שמחזק אותה לפח הגג. זאת עבודה לא פשוטה, הקליטה באנטנה "כריש" תהיה גרועה, וזה נדוש ופרחי (לטעמי...).

אם אנטנת הכריש שלך היא מוצר סיני מEBAY, גם הגומיה שלה לא תאטום היטב, הגג יחליד ויהיו לך מים בתוך האוטו.

רוב ההתקנות שאתה רואה בארץ, הן הדבקות של מוצר דמי על גבי הבסיס המקורי (ללא פרוק שלו, אלא רק של האנטנה), רק בשביל "פוזה"

שקול זאת שנית.

תודה נטקו על תשובה מפורטת. לגבי השארק אנטנה, שקלתי. לא אעשה.

ואיך אתה ממליץ להוריד את שכבת הדבק שנשארת אחרי הורדת האנטנה עם הסכין?

פורסם

תראה, בעקרון סוג הדבק שמשמש לאנטנה לא משאיר שאריות מעצבנות.

זה אותו דו"צ אפור כהה של M3 שמשמש מתקינים להתקנות בתוך הרכב.

הוא מתקלף בשלמות עם ציפורן, או במקרה הגרוע (אם האנטנה עמדה הרבה זמן בשמש) מתפורר הופך ל"גולגולים":-D בשפשוף קל עם האצבע.

אם בכ"ז נשארה צללית של משהו דביק ומגעיל - אני משתמש במגבון לח (בדיוק כמו כשאני מוריד את המדבקה של הטסט משנה שעברה...)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תודה רבה לכל מי שעזר לי בעניין!

אתמול הורדתי את האנטנה בעזרת סכין יפנית. משני הצדדים, מבפנים הרכב ומחוץ לרכב.

את חוט השידור שלו חתכתי ועטפתי באיזולירבנד ודחפתי לתוך הגג.

את הסימנים של הדבק על השמשה ניקיתי בעזרת סקוטצ' עם סבון כלים. ניקה את הכל פיקס כאילו לא היה.

הכל נקי !! תודה! :-D

• תוכן חדש...