Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

>

לא מדובר ברכב שנמכר בעיקר לליסינג. מדובר בכמות קטנה שנמסרה לאלביט מערכות שצי הרכב שלהם מורכב רובו ככולו מטויוטה.

אני חושב שאחרי כמה שנים רכב מבעלות פרטית רכב היברידי עם יחידת כוח של פריוס אבל במחיר זול יותר יהיה אחלה עיסקה.

לפי

http://www.themarker.com/dynamo/cars/1.646648

מדובר בכמות קטנה ביותר

שם נאמר:

ך הכמות שתסופק השנה לישראל היא נמוכה, כ-270 מכוניות בלבד.

פורסם

שים לב לעוד 2 נקודות. החלון האחורי של האינסייט - כמו הפריוס - מקשה ביותר על שדה הראיה מאחור. מי שהציע לך רכב דיזל בודאי לא חשב על בעית רעש המנוע (שאולי לא מפריע לך).

האוריס נמכרת כבר חופשי אבל מפה לאוזן ותשכח מנסיעת מבחן (יציעו לך את האוריס הרגילה שזה לא אותו דבר (רעש גבוה יותר אבל איבזור טוב יותר).

אני מצביע אוריס שהחסרונות שלו הם תא מטען קטן ואין צמיג רזרבי (יש ערכת תיקון וניפוח ושירות בתשלום של טויוטה 24 שעות).

אגב - לפחות באיזור הצפון לטויוטה הרבה יותר מוסכי שירות.

פורסם

בדיזלים המודרניים הרעש נשאר בעיקר בחוץ ואם הוא נוכח בתא הנוסעים זה רק כשהמנוע קר או בעת תאוצה חזקה במיוחד, בשאר הזמן דיי שקט.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שאלה לרפי פותח השרשור: מה קנית בסוף ולמה? איך אתה מסכם את הבחירה?

אני נמצא באותה התלבטות כמו זו ששאלת בשרשור, אלא ששני דברים השתנו בינתיים -

הונדה אינסייט עברה מתיחת פנים ושדרוג האבזור (אין שינוי במנוע ובגיר) - ועולה כעת 134,900 (בפועל נותנים הנחה של כ-3,000 שקל).

טויוטה אוריס היבריד משווקת רשמית החל מהשבוע, לכל דורש ובזמני אספקה קצרים מאוד - ועולה 136,900 כולל תוספת בלתי נמנעת לצבע מטאלי (בפועל אין אפילו שקל אחד הנחה, גם לא עם קשרים). אגב כל הנתונים שלה עלו השבוע לראשונה לאתר הרשמי של טויוטה.

הפער האמיתי במחיר הוא כ-5,000 שקל, אבל על הנייר האוריס עולה על האינסייט בכל הפרמטרים חוץ מנפח תא מטען.

"הבעיה" היחידה של האוריס היא שזה רכב בלי שום פוזה וייחוד מבחינה עיצובית - לא נראה כמו רכב של 140 אלף שקל על הכביש. לי זה לא משנה, יש כאלו שכן.

אם מישהו התנסה באוריס היבריד או באינסייט החדשה ויכול לדווח - אשמח מאוד לשמוע.

תודה

פורסם

על אף מתיחת הפנים של האינסייט מדובר במכונית לא מרשימה במיוחד. יחידת ההנעה של האוריס עדיפה וחסכונית יותר וכמכונית היא גם טובה יותר במרבית התחומים.

ידוע שאין הנחות בטויוטה. היבואן מאוד עקשן בעניין הזה ולהבנתי גם סוכנויות משנה לא יכולות לתת שום הנחה (ורואות מעט מאוד כסף מכל מכונית שנמכרת). בכל מקרה, היא עדיפה על האינסייט.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש מבחן דרכים חדש ב-Y-net על האינסייט החדשה. לא מחמיא.

ראו מדור רכב, 27.6.12 (אין לי אפשרות להוסיף לינק)

• תוכן חדש...