Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטתי איזו כותרת לכתוב, זאת כותרת מצחיקה קצת (בקשה מוזרה) :lol:

אבל מייד תבינו מדוע:

יש לי בפורום מעל 140 הודעות (לא שאני סופר, פשוט לצורך הבדיקה שעשיתי כרגע זה הראה לי. אם תלחצו על הפרופיל שלי, ותעשו "הצג הודעות" זה יראה לכם תוצאות של מספר עמודים ובצד שיש למשתמש זה מעל ל - 140 הודעות).

אבל מה, המונה הודעות לא עולה לי. עכשיו זה לא חשוב לי שהוא יעלה, בכלל לא.

הבעיה היא אחרת:

"שים לב: לא תוכל לשלוח ה"פ לחברי הפורום עד שתפרסם לפחות 25 הודעות. כרגע ביכולתך לשלוח הודעות לצוות האתר בלבד."

בגלל שהוא לא עולה אני לא מצליח לשלוח הודעות לחברים בפורום, אך ורק להנהלה.

לכן אשמח אם תערכו לי בבקשה ל - 25 בכדי שאוכל לשלוח הודעות לחברי הפורום.

תודה רבה להנהלה!

שבוע טוב ומבורך.

פורסם

לא ניתן לערוך מונה הודעות באופן ידני.

רוב ההודעות שלך לא נספרות כיוון שהן פורסמו בפורום אוף-טופיק, שלא מעלה את מונה ההודעות.

הפיתרון היחיד הוא להתחיל להשתתף בפורום באופן פעיל, בפורומים שקשורים לרכב ולא רק למוצרי חשמל ולתקלות מחשוב. הצעה לפיתרון לא יעיל תוכל למצוא בשרשור הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבנתי.

אוקי, תודה רבה אלירן (זה השם, נכון? אני זוכר שראיתי באחד הנושאים).

את האמת אין לי כזה ידע וניסיון בעולם הרכב, יותר מחשבים לכן אני שמח לעזור לאחרים מהידע שלי והניסיון. בגלל זה רוב ההודעות שלי כמו שאמרת - תקלות מחשוב.

אני מקבל גם את ההערה האחרונה שלך, ברור לך שאני לא אתחיל להגיב סתם בכדי להעלות את המונה הודעות. אפילו שאין לי ולו טיפת ידע בעולם הרכב.

לא נורא.

תודה רבה לך.

• אחראי פורום
פורסם

תעשה מגבית. אני בכיף תורם לך 10 הודעות (אבל את הכי דביליות :twisted:).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

חח:lol:, תאמינו לי אתם אחלה חבר'ה! אנשים מדהימים יש פה בפורום! :-)

אם באמת מישהו רוצה לעזור - אשמח אם תעזרו לי בהתלבטות שלי, אני מאוד מעריך את התגובות של המשתמשים פה. יש פה קהילה איכותית מאוד.

עריכה: כניראה גם קישור אני לא יכול לצרף:

"על מנת לפרסם קישורים על מונה ההודעות שלך לעמוד על 20 הודעות לפחות. בשלב זה פרסמת 8 הודעות.

אנא הסר את הקישורים מההודעה ונסה לפרסמה שנית."

אוקי, לא נורא.

אם מישהו ירצה - בפורום הכללי, רכב כללי. פירסמתי אשכול עם התלבטות שלי בקשר למורה נהיגה.

תודה!

• תוכן חדש...