Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאנשי הפורום. יש לי פונטו ספייס שהצבע שלה התחיל התחיל לרדת מנקודה כלשהי - ככל הנראה נזק שמש שכן היא בדרך כלל חונה באותה זווית. הבעיה שהאוטו שהיה שמור בקנאות מתחיל להראות כמו גרוטאה. מה אני יכול לעשות בנידון בשביל לעצור את זה או לתקן את זה?

אני אשמח לחוות דעת רצינית בנושא. אני מאוד שומר על האוטו. לא מבין איך זה קרה.

תמונה של הנזק:

http://dl.dropbox.com/u/1264660/car/...209_113355.jpg

פורסם

אי אפשר לראות את התמונה אך אני משער שאתה מצטרף למועדון נפגעי פטריות השמש.

הפטריות מופיעות בגלל ששכבת הלקה נפגעת או מתנתקת מצבע הרכב, ולצערך אין מנוס מצביעת המשטח כולו בשלמותו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למרות שהתמונה עדיין לא ברורה זה דווקא לא נראה כמו פטריית שמש אלא יותר כמו שפשוף גס, כאילו מישהו עבר עם נייר זכוכית על האוטו.

אני לא רואה פתרון אחר חוץ מצביעת כל הכנף \ חצי מהכנף + טשטוש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עדכון: הוספת תמונה של ה"נזק"

מנסיון עם האוטו הזה אין שום פתרון פשוט לצבוע את כל הכנף ואולי גם את המכסה מנוע (לא רואים טוב בתמונה) אגב, האוטו היה פעם בצבע אדום?

• ספונסר פורום
פורסם

קצת קשה לראות מהתמונה אבל זה באמת נראה כאילו הצבע נשחק ע"י נייר שיוף או פוליש מאוד לא מקצועי. אופציה נוספת היא שמדובר בשפשוף נקודתי שנוצר מרכב או גוף אחר שצבעו אדום.

לדעתי יש סיכוי שבמכון דיטיילינג מקצועי יוכלו להציל את המצב, או לפחות לשפר אותו בצורה ניכרת.

מהיכן אתה בארץ?

פורסם

אין שום פגיעה. הרכב לא היה צבוע באדום. זה נראה יותר רע בתמונה מאשר במציאות.

עזרה - נראה לי שאתה צודק לגבי פוליש לא מקצועי. עשיתי פעם במכון לשטיפה ונראה שפשוט קרעו לי את האוטו שם. חניתי פעם ליד בניין בשיפוצים וכשחזרתי היו לי המון נקודות על האוטו של מלט. אז אצתי רצתי למכון שטיפה שם עשו לי פוליש עם חומר בלתי מזוהה וכנראה הבנאדם חרש את הפינה הזו. ועכשיו יש נזק.

איך אפשר לצבוע רק חלק? בדרך כלל צובעים הכל או כלום אחרת זה נעשה מגעיל יותר. ממ מקובל לעשות במקרים כאלה? אני לא רוצה להסתבך ביום שאני אמכור את האוטו.

חוץ מזה - כמה עולה צביעה של חלק\ וכמה כללית?

• ספונסר פורום
פורסם

אפשר לצבוע רק חלק מהכנף אבל בדרך כלל לא עושים את זה כדי למנוע הבדלי גוון. בדרך כלל צובעים את הכנף כולה. העלות אינה יקרה, במיוחד אם אין צורך בעבודות פחחות והצבע סטנדרטי (כמו במקרה שלך). במידה וגם מכסה המנוע דוהה או מגלה סימנים של דהייה אפשר לצבוע באותה ההזדמנות גם אותו.

• תוכן חדש...