Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אז השאלה היא אם יש מערכת מולטימדיה שאפשר ליישם בה סוג של מחשב דרך/תוכנה שיראה נתונים על האוטו? עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה..לצערי..

תודה.

פורסם

תבדוק אם יש מערכות מולטימדיה שתומכות OBD2 נקרא גם OBDII או CANBUS

אבל רוב הסיכויים שבשביל זה אתה תצטרך לעשות משהו דומה למה שאני ועוד רבים עשו כאן - פרוייקט CARPC.

ואז אתה יכול לקחת איזו תוכנה שאתה רק רוצה שתומכת בOBD, להביא סורק OBD שעובד BT מחו"ל באיזה 15 דולר ולהנות.

אם יש לך אייפון - אתה יכול להוריד את אפליקציית REV אבל הסורק יעלה לך 170 דולר לפני משלוח.

אולי גם המערכות החדשות של אנדרואיד אבל אני באמת לא יודע.

אופיר? אתה שם?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המון תודה גבר

יש מישהו כאן בפורום שיודע איפה אני יכול להשיג מערכות מסוג אלו בתור התחלה...? ואם יש הערכת פלוס מינוס של כמה יעלה לי כל הסיפור :) ?

פורסם

אני רק רוצה להבין משהו..את הנתונים אני מקבל כפלט אל הפלאפון שלי או אל המסך מולטימדיה? אני התכוונתי שהנתונים יהיו על המסך בעקרון..

פורסם

תבדוק אם יש מערכות מולטימדיה שתומכות OBD2 נקרא גם OBDII או CANBUS

אבל רוב הסיכויים שבשביל זה אתה תצטרך לעשות משהו דומה למה שאני ועוד רבים עשו כאן - פרוייקט CARPC.

ואז אתה יכול לקחת איזו תוכנה שאתה רק רוצה שתומכת בOBD, להביא סורק OBD שעובד BT מחו"ל באיזה 15 דולר ולהנות.

אם יש לך אייפון - אתה יכול להוריד את אפליקציית REV אבל הסורק יעלה לך 170 דולר לפני משלוח.

אולי גם המערכות החדשות של אנדרואיד אבל אני באמת לא יודע.

אופיר? אתה שם?

אני פה אני פה :)

קודם כל מן הסתם צריך לוודא שהרכב תומך בOBDII ( מודל 2001 ומעלה לרוב יתמוך )

אם לא קיים דאבל דין רגיל שתומך בזה ( אני אישית לא מכיר משהו כזה )

אז האופציות הקיימות :

1.CAR-PC ( אני מוכר את שלי בקרוב אם יעניין אותך דבר איתי ) עם דונגל BT/USB

2.מכשיר Android עם דונגל BT

3.מכשיר Android תומך USB HOST עם דונגל BT/USB

4.מכשיר IOS עם מה שהוא תומך בו ( כנראה מה שאדי lanosforce אמר )

אם אתה מחפש מערכת מלאה שיושבת בדאבל דין בלי שפצורים הדבר היחיד שאני יכול להציע זה

http://ca-fi.com/en/

אבל קשה לי להגיד שאני ממליץ עליה בחום - חדש בשוק , מפרט חלש יחסית , מחיר מוגזם וחוסר תמיכה

יש גם את האופציה הבאה אם יש לך פלאפון שמריץ אנדרואיד ומערכת מובנית

http://www.mp3car.com/android/149669-android-ultimate-in-car-oem-system-remote-bluetooth-touch-hdmi-mirroring.html

( קיים מתאם כזה גם לאייפון שפרסמו בעבר )

עוד "אופציה" זה לקחת מכשיר android , להשתמש בtorque

ולהפעיל את אופצית הHUD

ואז תוכל להניח את הפלאפון על הדאשבורד ולראות את הנתונים דרך השמשה הקדמית

*אם אתה צריך נתונים בזמן אמת כמו שיפט לייט ודברים כאלה , הייתי במקומך מתמקד בפתרונות שמאפשרים חיבור USB

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

קודם כלל, המון תודה על התשובה היפה הזאת! :)

דבר שני, באופן עקרוני אתה אומר שכל מערכת מולטימדיה מבוססת אנדרויד, כל עוד כמובן שהרכב תומך OBDII, יהיה אפשר להתקין עליה את האפשרות להתנהג גם כמחשב דרך? מה הקשר לאנדרואיד ואיך זה מתחבר לאוטו על מנת להציג לי את הנתונים הרלוונטים?

מערכות מבוססות אנדרואיד זה לא בעייה להשיג מחו"ל, מערכות טובות וחזקות שבאות לך כבר עם אופציה לסים ווייפיי ושאר הדברים המגניבים.

פורסם

בכיף :)

עם האפליקציה הבאה לדוגמא ( יש עוד אבל אני ממליץ עליה )

https://market.android.com/details?id=org.prowl.torquefree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5wcm93bC50b3JxdWVmcmVlIl0.

ודונגל OBDII פשוט מאיביי וחבריו

ואני לא יודע על איזה מערכות אתה מדבר אבל תוודא שהן מתאימות לדרישות שלך

רוב המערכות בעלות מפרט חלש ולא שוות מבחינתי כלום ( לצורך העניין אני עובד כרגע על פרוייקט של התקנת טאבלט )

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

חיפוש בגוגל / בפורום יפתור לך את הבעייה

המערכות שהבאת זאת אותה מערכת ( Enco-UN04 )

ואין לי מה להגיד עליה יותר מדי

היא סבירה , אל תצפה ממנה לניסים או לאיך שהמערכת רצה על הגלאקסי s של חבר שלך

אנדרויד 2.3 ( ש99 אחוז לא תוכל לשדרג )

רזולוציית מסך 800x480 , סביר להניח עם טאצ' resistive

מעבד חלש

וסביר להניח שתמיכה אפסית מהחברה

זה נחמד לקבל "חבילה" שלמה שאפשר ישר להטמיע ברכב

אבל מבחינתי המוצרים עדיין לא מספיק איכותיים

כשחברות רציניות יתחילו לייצר מכשירים כאלה אז יהיה על מה לדבר

פורסם

וואיי אופיר - איך שכחתי את אפליקציית TORQUE לאנדרואיד

התקנתי אותה בHTC של אשתי וזה עובד לא רע :-P

אפשר כמובן פשוט לקנות בDX (דיל אקסטרים) סורק עם צג, סורק חיצוני מלא בקיצור ולגמור עניין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תגיד אופיר אתה מכיר מקום, לאו דווקא בישראל, שמוכר מערכות מבוססות אנדרואיד מסוג אלה שדיברת איתי עליהם וכן יש להם מפרט טוב+? אני לא מחפש טירוף חושים אני מחפש מערכת שתעבוד לי חלק ובלי בעיות שיהיה לי עליה כמה תוכנות בסיסיות וזהו...

פורסם

בוא נגיד שמה שהבאתי מקודם ( ca-fi ) זאת המערכת הכי מתקדמת שראיתי בינתיים

עצוב , אבל זה מה יש כרגע

יכול להיות שזה יספיק לך , אמורים לעשות עליה ביקורת בקרוב בmp3car.com

• תוכן חדש...