Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך רצון לתיבה אוטומטית אמיתית (לכן נפסל יאריס מעל שנת 2006), מחפשת רק יד ראשונה פרטית, תקציב באזור 65,000.

מגורים בתל אביב (חניות קטנות), נסיעות עירוניות ובין עירוניות באזור לעיתים קצת יותר רחוקות, מעריכה שממוצע שנתי 15-20K. נוהגת באיזי, לא צריכה להיות ראשונה ברמזור.

חשובה לי מאוד אמינות, בטיחות ורכב יציב יחסית על הכביש/

דעתכם?

פורסם
מתוך רצון לתיבה אוטומטית אמיתית (לכן נפסל יאריס מעל שנת 2006), מחפשת רק יד ראשונה פרטית, תקציב באזור 65,000.

מגורים בתל אביב (חניות קטנות), נסיעות עירוניות ובין עירוניות באזור לעיתים קצת יותר רחוקות, מעריכה שממוצע שנתי 15-20K. נוהגת באיזי, לא צריכה להיות ראשונה ברמזור.

חשובה לי מאוד אמינות, בטיחות ורכב יציב יחסית על הכביש/

דעתכם?

אגב, בנסיעה על סוזוקי התחושה הייתה שמשהו בגובה המראה הפנימית לא מסתדר-

רק אני או שבאמת משהו קצת מעוות (גבוה מידי) במראה?

פורסם

סוזוקי סוויפט מרגישה יותר "יציבה על הכביש" כשיוצאים מחוץ לעיר. זאת מכונית עם מנוע גדול יותר (1500 סמ"ק לעומת 1300 סמ"ק בסיריון) שמתאימה יפה מאוד גם לנסיעות בין עירוניות. אבל החיסרון היחיד שלה הוא שצריכת הדלק בתוך העיר גבוהה יותר משל הסיריון.

אגב, אל תפסלי רכבים מליסינג. יש המון סיריון שהיו בליסינג ובמיוחד בשנתונים שרלוונטים לך (2009-10) וחבל לפסול על הסף את רוב הרכבים בגלל אמונות תפלות. חלק מרכבי הליסינג מטופלים היטב וגם במצב מצוין.

• תוכן חדש...