Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני צריך להחליף את רפידות הבלמים מקדימה באיסוזו דימקס 20042X4,

אז קיבלתי הצעה בחנות חלפים על סט מקורי ב 800 ש"ח! (רק הרפידות ללא עבודה וללא כלום)

וקיבלתי בחנות אחרת הצעה על סט של REMSA ב 150 ש"ח.

אז מה דעתכם?

האם הבחור עם הסט המקורי מנסה לעשות עליי קופה?

כמה עולה סט מקורי היום באמת?

והאם ה REMSA נחשבים חומר טוב לרכב עבודה שנוסע הרבה? ועם משקל עמוס תמיד?

תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

שלום

משהו לא הגיוני במחיר.

שבוע שעבר הלכתי לקנות רפידות קדמיות בחנות שאני קונה שם כבר המון זמן.

תחליפי כמובן, שילמתי 150 שקל על רפידות, טורקי או סיני.

לא יודע מה עבר לי בראש אבל מיד אחרי זה התקשרתי למוסך מרכזי טויוטה.

לא ציפתי לקבל מחיר הגיוני.

פתאום אומרים לי במוסך שסט רפידות קידמיות (מקורי) עולים 180.

כמובן שלא חשבתי פעמיים והלכתי לקנות מקורי בחברה.

הרכב הוא טויוטה לאנדקרוזר 2002.

כך ש 800 שקל נשמע לי או טעות או גנבה.

בהצלחה

פורסם

לכל דגם יש סיפור שונה במחירי הרפידות, ואני לא יודע למה.

גם לג'מפי קיבלתי הצעת מחיר של 550 ש"ח לרפידות מקוריות, ותחליפיות מתוצרת איטליה עלו 180 ש"ח.

כאשר ההפרש קטן, אין סיבה לחפש תחליפי - הבעיה העיקרים עם רפידות תחליפיות זה שריקות בבלימה.

כאשר ההפרש במחיר יותר מכפול, מתחילים כבר לחשוב על לא מקורי ולהתפשר על השריקות.

אני חושד שיש סבירות גבוהה בכך שרפידות REMSA ישרקו בבלימה (כי הן ידועות בזה) - אם אתה מוכן לחיות עם השריקות, תרכיב אותן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טוב חברים בינתיים אני קניתי REMSA ב 150 ש"ח והרכבתי אותם, עד עכשיו הם חזקים וללא שריקות, לא יודע מה יהיה בעוד כמה חודשים,

אבל אני מחר רוצה להתקשר למוסך החברה UMI ורוצה לברר כמה עולה סט רפידות מקורי, ואם יתברר לי שהוא לא עולה 800 ולא 700 אז אני מבין שהבחור מחנות החלפים מנסה לגנוב אותי באור יום ואני אלמד אותו לקח טוב,

כי פה אני מדבר על טנדר דימקס 2X4 פשוט ביותר ולא מדבר על רפידות משופרות או מיחודות, אז לא אמור להיות הפרש ענקי כזה.

רק תנו לי עד מחר אני יבדוק ואעדכן.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תוכן חדש...