Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב רנו קליאו B שנת 2001 ידני. כאשר נוסעים נורת המצבר דולקת(בלוח השעונים), יחד עם זאת נוצרה בעיה בהגה,קשה לסובב אותו,אבל ממש קשה והרכב לא נשמע כמו שהוא צריך להישמע וכמו שהוא נשמע בד"כ... מישהו יכול לעזור לי איך מתקנים,מה עושים? כל הבעיות האלה התחילו פתאום,באותו הזמן.

פורסם

ככל הנראה נקרעה רצועת אביזרים, שמסובבת את משאבת הגה כוח ואת האלטרנטור.

בדגם הזה הגה כוח הוא לא חשמלי, הגה חשמלי הופיע לאחר מתיחת פנים ב 2002

קח בחשבון, שעם נורת מצבר דולקת אתה יכול לנסוע בערך 20-40 קילומטר, אולי פחות. לאחר מכן המנוע יכבה והרכב יתקע.

כדאי שתזמין גרר למוסך.

פורסם

אז לפי מה שאתם אומרים יש בעיה במצבר ובגלל בעיה זו נוצרה בעיה בהגה כוח...וגם הטורים קצת גבוהים מהרגיל.

מישהו יכול להסביר לי איך נגרמה הבעיה ממה היא נגרמה?הרי הכל היה כרגיל ופתאום זה הופיע?

פורסם

יצאתי לבדוק מתחת למכסה המנוע וכמו שאמרת...רצועת השרות כמו שקראת לה, לא נקרעה אלא יצאה ממקומה וזה בגלל שהתופסן(גלגל כזה קטן חלק,בלי חריצים עליו) יצא ממקומו,נשבר,הוא רופף כזה פשוט...

מה לעשות?מותר לנסוע(למוסך הכוונה)? אבא של חבר שלי אמר שיש סכנה שנדפק משהו במנוע,נדמה לי הוא אמר המצמד... ושלא היה צריך לנסוע על האוטו.

פורסם

הגלגל הקטן הזה שהתפרק הוא מותחן רצועה.

לדעתי, אם הרכב מניע ונוסע, לא נגרם עדיים שום נזק נוסף. תצטרך רק להחליף את המותחן והרצועה.

כדאי לפנות את הרכב למוסך בגרירה ולא בנסיעה, כי א. בדרך יכול להיגמר המצבר והרכב יתקע. ב. הרצועה שיצאה ממקומה יכולה להתפס בחלקים נעים ולגרום לנזק גדול ויקר.

פורסם

עדיף לא לנסוע עם הרכב, יכול להיות שרצועת האביזרים גם מסובבת את משאבת המיים (אני לא מכיר את הרכב אבל החלק מהרכבים זה אותה רצועה)

בכל מקרה גם אם לא מסובבת את המשאבה אתה נוסע בלי תגבור הגה ועל המצבר שיכול לתקוע אותך באמצע הדרך. תזמין גרר בשביל זה יש ביטוח גרר.

דרך אגב מה שנשבר לך הוא כנראה המותחן של הרצועה.

פורסם

אם רצועה זו מניעה את משאבת נוזל הקירור, ודאי וודאי שאסור לנסוע עם הרכב.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

במנועים אלו משאבת המיים מונעת על ידי רצועת טיימינג ולא על ידי רצועת אביזרים. זה נכון לכל המנועים בנפחים 1.2-1.6, עם 8 או 16 שסתומים.

רק בקליאו ספורט 2.0 ליטר ובדגם דיזל 1.9 משאבת מיים מונעת על ידי רצועת אביזרים.

עדיין מומלץ מאוד לגרור את הרכב ולא לנסוע, מהסיבות שצויינו.

פורסם

תודה רבה לכל העוזרים, תגידו אפשר לתקן את זה במקום? בלי לגרור למוסך? כי הרי הרצועה לא נקרעה רק יצאה ממקומה בגלל שהמותחן נשבר..

• תוכן חדש...