Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התקציב שלנו עומד בין 45,000 ל-55,000 ש"ח.

אנחנו משפחה שמחפשת רכב באיזור מנועי ה-2,000 שיהיה מרווח עם בגאז גדול,

אמין כמובן, לא זללן (1 ל-10 זה טוב), זול לאחזקה, עם שוק טוב שבעתיד יהיה קל למכור אותו ושישמור יחסית על המחיר.

מרבית הנסיעות שלנו היא בעיר ויש פה המון עליות

אני בן 17, חשוב גם שמחיר הביטוח לא יהיה יקר (עד היום שילמנו כ-6,500 ואפשרי להוסיף עוד כמה אלפים)

אנחנו רוצים שהרכב ייראה טוב, סדאן מעל שנת 2004 ועדיפות גדולה ליפנית.

עלו לנו מספר התלבטויות בין הונדה אקורד (2003-4), מזדה 6 (2004-2005) וטויטה אוונסיס (2004-2005),

שלושת הרכבים הללו מתאימים לנו מבחינת גודל ונוחות וזה בערך הכיוון.

אני רוצה לקבל קצת פרטים אם אפשר על צריכת דלק אמיתית ואמינות של שלושת הרכבים הנ"ל,

מי הכי עדיפה מבין שלושתן ולמה?

אשמח שתציינו אם החזקתם את אחד הרכבים הללו בעבר,

וכולם אם אפשר תכתבו כל מה שיש לכם מידע על הרכבים הללו אני מאוד אשמח.

כמובן שאשמח לשמוע עוד הצעות על עוד רכבים בכיוון הזה.

תודה רבה!

פורסם

סובארו B4 2005

רכב יציב מאוד, מנוע חזק, מרווח ונוח והפח של הרכב מסיבי מאוד...

לא עדיף שתוסיפו עוד 15 אלף ותקנו סיאט איביזה חדשה מהחברה?

למרות שהמנועים שלהם קטנים, הן חיות רעות ונוסעות כמו מנועי 2000 סמ"ק של שנת 2004-5.

פורסם
סובארו B4 2005

רכב יציב מאוד, מנוע חזק, מרווח ונוח והפח של הרכב מסיבי מאוד...

לא עדיף שתוסיפו עוד 15 אלף ותקנו סיאט איביזה חדשה מהחברה?

למרות שהמנועים שלהם קטנים, הן חיות רעות ונוסעות כמו מנועי 2000 סמ"ק של שנת 2004-5.

סובארו B4 הייתה אופציה (אני מדבר על 2006 ומעלה עם מנוע ה-165ׂ), היא ירדה מהאופציות בגלל שהיא הכי זללנית מהמתחרות שלה- אוכלת 1 ל-8 ככה אמרו לי כמה בעלי B4.

המנוע שלה, הנוחות, האמינות והמראה שלה מאוד מרשים ומדבר אלינו רק מה שמרתיע זה הצריכת דלק הגבוהה והגיר 4 הילוכים מסרס את כל ה-165 כוח סוס האלה... אולי זאת הסיבה שהיא אוכלת ככה..

ה-B4 יחסית מאכזבת כי הגיר מיושן.

לגבי איביזה בכלל לא מתאימה כתבתי שאנחנו מחפשים רכב מנהלים שמתאים למשפחה עם מנוע 2.0

(הסגנון של B4, אקורד וכד')

פורסם

יש המון סובארו B4 עם מערכת גפ"מ שחוסכת לך אלפי שקלים בשנה על דלק... (אני במקרה מחזיק אחת כזו)

אבל החסרון בהן שהתא מטען קטן בחצי והרכב קצת יותר כבד.

פורסם

תגובות מישהו?

עלתה עוד אופציה של קורולה SUN מליסינג מודל 2008.

לעומתה יש את המזדה 6 מודל 2004 פרטית לא נסעה הרבה ובערך אותו המחיר..

ידוע לי שהמזדה הרבה יותר איכותית, חזקה ועמידה והקורולה עם חלונות ידניים מאחור..

מי יותר סחירה מביניהן בעתיד שארצה למכור? מי יותר שומרת על המחיר?

הקורולה עולה כ-55,000 ש"ח והמזדה כ-50,000

השאלה היא איזה רכב זול יותר לאחזקה?

כמה באמת אוכלת הקורולה וכמה המזדה? המזדה קצת מפחידה שתאכל המון דלק יש עליה סטיגמה כזאת זה באמת אמיתי?

אם מישהו יכול לעזור אני ישמח, תודה

פורסם

שלוש שנים עם מאזדה 6 שנת 2004 מנוע 2L צריכת הדלק נבדקה לאורך כל התקופה והיא היתה תמיד על אזור 1/10 בנסיעה שרובה בעיר.

פורסם
שלוש שנים עם מאזדה 6 שנת 2004 מנוע 2L צריכת הדלק נבדקה לאורך כל התקופה והיא היתה תמיד על אזור 1/10 בנסיעה שרובה בעיר.

תודה על המידע,

ואיך הנהיגה שלך רגועה או שאתה מהלוחצים גז?

אני מתלבט כי המזדה מאוד מושכת בקטע של האיכות והמנוע החזק שלה וגם המראה טוב,

הקטע שיש מלא מאזדות 6 ביד 2 מפוצץ ואנשים לא מצליחים למכור את הרכב קשה מאוד ויש מלא גם ב-10 מתחת למחירון ויותר אפילו..

מצאתי משהו באמת שמור מאוד לא נסעה הרבה יד ראשונה רוצה עליה 50 אלף לא מוכן להוריד שקל מודל 2004

כדאי?

פורסם

מזדה 3 מנוע 2.0 ליטר זה בדיוק אותו המנוע כמו ב-6 רק שב6 אתה מקבל מרחב פנים ותא מטען גדול יותר.

אני הייתי הולך על ה 6 חזק 146 כ"ס. איכותי (יחסית ליפנית) ובטיחותי (לא כמו מגאן אבל עדיין בטיחותי)

ומכירה בעתיד תיהיה קלה.

כרגע השוק מוצף וזה בלי קשר דווקא למזדה 6

תנסה להוריד מחיר (במצב של היום לא מקבלים מחירון)

פורסם
תודה על המידע,

ואיך הנהיגה שלך רגועה או שאתה מהלוחצים גז?

אני מתלבט כי המזדה מאוד מושכת בקטע של האיכות והמנוע החזק שלה וגם המראה טוב,

הקטע שיש מלא מאזדות 6 ביד 2 מפוצץ ואנשים לא מצליחים למכור את הרכב קשה מאוד ויש מלא גם ב-10 מתחת למחירון ויותר אפילו..

מצאתי משהו באמת שמור מאוד לא נסעה הרבה יד ראשונה רוצה עליה 50 אלף לא מוכן להוריד שקל מודל 2004

כדאי?

נהיגה שלי רגועה לגמרי. אם נוהגים יותר בינעירוני אז צריכה אפילו יותר טובה, מיכלים שעשיתי בעיקר נסיעות ארוכות יצא לי להגיע אפילו לאזור 1/12. בכללי אני מאוד ממליץ, רכב חזק מרווח ומאובזר ולא יקר מדי לאחזקה.

פורסם

טויוטה אוונסיס 2006 - הרכב העיקרי שלי כבר שנה שניה.

הטויוטה החמישית כבר במשפחה אחרי 4 קורולות.

רכב מאוד מרווח ונוח -> מאוד נוח.

תא מטען ענק

זריז מאוד וסוחב עליות כמו רכב עוקר הרים.

צריכת דלק בנסיעה משולבת רגועה מאוד 1:11.5 (ראיתי גם 1:12 בכמה מיכלים אבל יותר לכוון ה70 אחוז נסיעות פתוחות)

ובנסיעה עם רגל נאה על הגז 1:10

בפקקים 1:9 במקרה הכי גרוע.

אמינה לבינתיים - כמו כל טויוטה שהיתה לנו -> מאוד.

מוסכים ושירות נהדרים.

תחזוקה זולה.

פלסטיקה - יקרה רצח! -> תבדוק שאתה לוקח אחת שכל הפלסטיקים שלה שלמים (מתגי חלונות, תריסי מזגן, תאי אכסון וכו' וכו')

החסרון הכי גדול ברכב - הגה אנמי, 4 הילוכים

מה שזה אומר שזה רכב שמאיץ ישר יפה מאוד אבל לא ביצועיסט בשום פנים ואופן ואחרי 120 קמ"ש הוא נהיה רועש בגלל 4 הילוכים בלבד.

אני כנהג רגוע יכול רק להמליץ ולשבח על ואת הרכב.

בעיניי גם זה רכב מאוד יפה, אלגנטי ומשדר יוקרה -> איכות הרכבה ואיכות חומרים פשוט פנטסטיים. (בדור שבא אחרי לדעתי הם קצת פספסו כאן).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה...

עוד מתלבטים הין כמה מכוניות

על מה הייתם ממליצים מנוע 1600-1800

תקציב של עד 45-60 אלף שח

שנתון 2004 ומעלה

וכמובן זול לאחזקה, מרווח עם בגאז גדול, חזק ויפה

פורסם

תבדוק אם אוקטביה נכנסת לתקציב.

תן קריצה ליונדאי סונטה - אתה תתפלא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...