Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי Pioneer DEH7250SD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם, ברשותי המכשיר הנ"ל ואני רוצה לחבר כונן חיצוני כלשהו (IPOD 160 GB או דיסק או קי בנפח דומה), הבנתי כי במערכות מסויימות נפח מסויים כבר לא נקרא/יכול לגרום לבעיות במערכת, רציתי לדעת אם גם במערכת שלי יש הגבלת נפח כלשהו, חשוב לציין כי אייפוד 160 ג'יגה החזיק יפה במערכת שלי אישית, הבעיה שאייפוד עולה כסף והרבה והצורך באייטיונס עוד יהרוג את כולנו יום אחד חשבתי להשיג פשוט דיסק או קי כלשהו שמספק נפח דומה (ראיתי כבר 256 GB) אני רק רוצה לוודא שאין עם זה באמת בעיה שהמערכת תקרא את ההתקן הנ"ל תודה רבה לעוזרים וסליחה על הסיפור הארוך.

פורסם

אתה צריך להבדיל בין USB/SD לבין IPOD.

USB/SD: מתיחס לכרטיס SD או התקן USB שהוא Mass Storage Device. לצורך העיניין, דיסק און קיי או הרד דיסק חיצוני. בתצורת עבודה הזאת, התקן ה USB משמש לאיחסון המידע בלבד וה HU הוא זה שקורא את הקבצים מה USB ומנגן אותם. לכן, ההגבלות הן של ה HU. ב manual של 7250SD המגבלות הם: FAT32 (שזה תכלס לא באמת מגביל: גודל הדיסק עד 2TB וגודל כל קובץ עד 4GB), מה שיותר רלוונטי זה הגבלה ל 15000 קבצים ו- 1500 תיקיות שה HU מסוגל לקרוא. תעשה את החישובים שלך, האם 15000 קבצים יספקו אותך (אם נקח בהגזמה, 10MB לקובץ, יצא לך 150GB - זאת לא הגבלה של ממש, פשוט לא תוכל לנצל יותר מזה לשמירת המוזיקה שתרצה לשמוע דרך ה HU).

IPOD: אומנם גם ה IPOD מתחבר לכניסת ה USB, אבל אופן הפעולה שלו שונה: ה HU רק שולט על ה IPOD, כלומר מעביר לו פקודות כגון: תנגן את השיר הזה, תעצור וכו. והמכשיר שמנגן את המוסיקה הוא ה IPOD עצמו. ה HU משמש לפיקוד וחיפוש בין השירים בלבד (הוא אפילו מכבה את ה EQ במצב IPOD). כלומר, אם תחבר כל IPOD בכל גודל, הוא אמור לעבוד לפי ההגבלות של ה IPOD. בנוסף, כדי לקרוא ב manual איזה דגמים/גרסאות נתמכים ע"י ה HU.

הערה: שים לב שאיכות השמע יכולה להיות שונה בין מצבי הפעולה - הרי המקור הוא שונה ובמקרה של IPOD יש המרה כפולה דיגיטלי->אנאלוגי->דיגיטלי->אנאלוגי

מקווה שהסברתי ברור :wink:

פורסם

דניס ראשית תודה רבה על היחס והתגובה הזריזה.

שנית התגובה הייתה מצויינת וההסבר פשוט וקל להבנה! אם כך כנראה שבאמת אלך על ה USB מטעמי תקציב וחוסר שימוש נוסף כלשהו באייפוד תודה רבה על הכל! עזרת לי בטירוף!

פורסם

אני לא רוצה להפריח סתם דעות אבל אני לא חושב שהמכשיר יוכל לקררוא 160GB :shock:.

ברשותי יש פיוניר 5250 וההתקן USB שלי בגודל 32GB. היו לי בערץ 15-16 ג'יגה של מוזיקה ואפשר להגיד שהמכשיר עשה קצת פאשלות במהירות.

• תוכן חדש...