Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

COMING HOME איביזה 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לראות סרטון באינטרנט של איביזה 6J (08-11) עם COMING HOME

עכשיו כשאני יודע שזה אפשרי אני כבר כמה ימים הופך את העולם בנסיונות להבין איך עושים את זה

http://www.youtube.com/watch?v=oSyc38NH2Gg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

יש לי כבלVAG COM לא מצאתי בו אופציה שעושה את זה, גם באינטרנט רשום שזה בעייתי בVCDS.

ראיתי בפורום שירוקו מישהו שמסביר איך עושים את זה בשירוקו, השאלה אם מישהו מבין בחלקים האלה גם באיביזה ויכול לעזור... או בכלל להציע רעיונות איך לעשות את זה.

אני מוכן ללכת לחשמלאי רכב באיזור הצפון, אם יש מומלצים וגם לשלם.

תודה =]

פורסם

ראיתי את הסרטון פעמיים ונשבע לך שלא הבנתי את הפואנטה של כל זה.

מה אהבת שם? את זה שהאורות נדלקים כאשר פותחים את הרכב עם השלט?

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
ראיתי את הסרטון פעמיים ונשבע לך שלא הבנתי את הפואנטה של כל זה.

מה אהבת שם? את זה שהאורות נדלקים כאשר פותחים את הרכב עם השלט?

כן, אצלי ברכב יש פנסי לד והאורות חניה אצלי הם לדים, ככה שיכול לצאת יפה.

פורסם

כן, חשבתי על לחבר פשוט אל החשמל שלה את החשמל של האורות חנייה ואת הערפל אבל אני לא יודע איפה נמצאת הצמה

פורסם

מאוד שימושי לדעתי במקרים בהם חונים במקומות חשוכים (מעבר לוואסח של זה כה?!)

דווקא נשמע דיי פשוט לעשות את זה עם ממסר.למשוך קו מהמנורה ומפנסי הערפל והחניה ולחבר הכל לממסר. זה רק נשמע מסובך..

פורסם

הכול פשוט רק צריך לדעת לעשות את הדברים נכון.

חיבור לא מתוכנן לצמות חשמל ברכב מודרני עלול לגרום לפעמים לתקלות אקראיות ולהידלקות של מנורת חיווי בלוח השעונים של מנורה שרופה ברכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני יודע שזה לא אמור להיות בעיה, אבל למי שמתעסק עם זה... הלכתי אתמול לחשמלאי רכב והוא אמר שהוא לא רוצה להתעסק עם זה, מרק אתה מכיר מישהו מאיזור הצפון שיודע ומוכן לעשות לי את זה? (אני מוכן לשלם)

בקשר לנורת חיווי שרופה על צג הנורות לא מפריע לי , היא כבר דולקת :)

פורסם

החשמלאי שלא רצה להתעסק עם זה הייתי אומר עליו שהוא 'חכם'. עדיף שלא תחפש פיתרון חומרתי אלא נסה לבדוק העם קיים פיתרון בעזרת VAG-COM.

איזה כייף לי :)

פורסם

ברגע שאני יידע בין איזה פינים לעשות חיבור זה יהיה פשוט. אבל אין לי מושג איפה אני מוציא רשימה שמסבירה לאן כל פין קשור.

• תוכן חדש...