Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חודשיים עם פולו GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי חודשיים עם פולו GTI החדשה ו-4200 ק"מ הגיע הזמן לספר לכם קצת על הרכב, ואני משווה את הGTI לגולף TSI היילין שהיית ברשותי.

המנוע: 180 כ"ס לעומת 160 כ"ס בגולף ומרגישים הבדל גדול. שידוך התיבה למנוע בGTI הרבה יותר טוב מגולף, היא פחות מתבלבלת במהירות נמוכה, הרבה פחות רועדת ובסה"כ אני חושב שבפולקסווגן טיפלו לא רע בבעיות שהיו לתיבה. רעש המנוע נשמע מצויין מבפנים עם גרגור קטן, מבחוץ קצת פחות

מראה: הפולו GTI שונה מפולו הרגילה ויש לה ג'נטים 17", פנסי ערפל, קליפרים בצבע אדום, אגזוז כפול מאחור ופסים אדומים בחזית על שכבת כוורת של הGTI.

מבפנים: בניגוד לגולף הפולו לאכזבתי פחות מאובזרת. אין בקרת שיוט, אין פנסי ערפל עוקבי פנייה?!? ואין בקרת אקלים מפוצלת. איכות החומרים טובה מאוד, הריפודים הם של GTI משובצים ומאוד מתאימים ונוחים לתחזוקה (בניגוד לריפודי אלקנטרה צבע בז' בגולף). תא המטען קטן יחסית. המרווח מאחור סביר וארבע מבוגרים בגובה ממוצע ישבו בנוחו. לציין לטובה את הגג הפנורמי שמוסיף מאוד במיוחד בצבע לבן, והיותו נפתח בניגוד לאיביזה למשל.

נוחות: המושבים תומכים מאוד ונוחים גם בהשוואה לגולף, נוחות הנסיעה מחוץ לעיר טובה, בתוך העיר ובמהירות נמוכה מרגישים כל בור ופסי האטה הם סוג של סיוט.

התנהגות: לGTI אחיזת כביש טובה מאוד, תת היגוי מנוטרל ע"י בקרת היציבות ונעילת הדיפרנציאל וקצת קשה להוציא את הזנב ממקומו. ההגה לא מתקשר אבל מדיוק מאוד. אני בכל אופן מאוד נהנה לנהוג בכבישים מפותלים ( יש הרבה אני גר בצפון ) ולעומת הגולף שהיתה רכה מאוד ואיכזבה בהתנהגות הכביש הפולו לא איכזבה.

צריכת הדלק: בדומה לגולף צריכת הדלק היא 1:11 בממוצע. בניסעה בין עירונית 1:13.5 ובנסיעה אגרסבית 1:7 בערך.

בסה"כ אני מאוד מרוצה מהרכישה, אני מאוד מקווה שהגיר+ מנוע לא יאכזב אותי בעתיד.

h<a href=gtid.th.jpg' alt='gtid.th.jpg'>ttp:

פורסם

המנוע: 180 כ"ס לעומת 160 כ"ס בגולף ומרגישים הבדל גדול. שידוך התיבה למנוע בGTI הרבה יותר טוב מגולף, היא פחות מתבלבלת במהירות נמוכה, הרבה פחות רועדת ובסה"כ אני חושב שבפולקסווגן טיפלו לא רע בבעיות שהיו לתיבה. רעש המנוע נשמע מצויין מבפנים עם גרגור קטן, מבחוץ קצת פחות

אני מסכים במאה אחוז לגבי הגיר. נורא חששתי לפני החכירה אבל הגיר מדהים. לגבי רעש המנוע, קצת התאכזבתי. בד"כ כשעומדים ליד מכונית ספורט ברמזור, שומעים אותה כמו שצריך. הפולו לא ממש מצטיינת בכך.

מראה: הפולו GTI שונה מפולו הרגילה ויש לה ג'נטים 17", פנסי ערפל, קליפרים בצבע אדום, אגזוז כפול מאחור ופסים אדומים בחזית על שכבת כוורת של הGTI.

המראה זה לא הצד החזק שלה אבל היא בהחלט יותר יפה מפולו רגילה.

מבפנים: בניגוד לגולף הפולו לאכזבתי פחות מאובזרת. אין בקרת שיוט, אין פנסי ערפל עוקבי פנייה?!? ואין בקרת אקלים מפוצלת. איכות החומרים טובה מאוד, הריפודים הם של GTI משובצים ומאוד מתאימים ונוחים לתחזוקה (בניגוד לריפודי אלקנטרה צבע בז' בגולף). תא המטען קטן יחסית. המרווח מאחור סביר וארבע מבוגרים בגובה ממוצע ישבו בנוחו. לציין לטובה את הגג הפנורמי שמוסיף מאוד במיוחד בצבע לבן, והיותו נפתח בניגוד לאיביזה למשל.

מסכים עם הרוב. אני 182 וכדי שבן אדם מבוגר יוכל לשבת מאחורי אני צריך להתפשר על הנוחות ולקדם את הכסא קדימה (הכסא בד"כ עד הסוף אחורה. בגלל בעיות גב המשענת דיי ישרה והראש שלי קרוב מאוד לתקרה. בן דוד שלי, 192 ס"ס, ממש התכופף כשהוא נהג).

נוחות: המושבים תומכים מאוד ונוחים גם בהשוואה לגולף, נוחות הנסיעה מחוץ לעיר טובה, בתוך העיר ובמהירות נמוכה מרגישים כל בור ופסי האטה הם סוג של סיוט.

מסכים במאה אחוז

התנהגות: לGTI אחיזת כביש טובה מאוד, תת היגוי מנוטרל ע"י בקרת היציבות ונעילת הדיפרנציאל וקצת קשה להוציא את הזנב ממקומו. ההגה לא מתקשר אבל מדיוק מאוד. אני בכל אופן מאוד נהנה לנהוג בכבישים מפותלים ( יש הרבה אני גר בצפון ) ולעומת הגולף שהיתה רכה מאוד ואיכזבה בהתנהגות הכביש הפולו לא איכזבה.

נהיגה בכבישים מפותלים היא תענוג רצוף :-) לצערי אני גר במרכז ומנצל כל פניה וכיכר.

צריכת הדלק: בדומה לגולף צריכת הדלק היא 1:11 בממוצע. בניסעה בין עירונית 1:13.5 ובנסיעה אגרסבית 1:7 בערך.

בסה"כ אני מאוד מרוצה מהרכישה, אני מאוד מקווה שהגיר+ מנוע לא יאכזב אותי בעתיד.

אני עומד על ממוצע של 1-9\1-10. נהיגה כמעט שרק בעיר, חצי בפקקים ומידי פעם לוחץ. בסה"כ לא נורא בכלל.

תגיד, בדקת כבר שמן? האוטו סוטה ימינה או שמאלה בנסיעת שיוט או בהאצה? איזה לחץ אתה ממלא בצמיגים?

פורסם

תמשיך להנות מהרכב היפה הזה. סופסוף גם נחמד לקרוא על צריכת דלק שמתאימה לרכבים כאלו ולא אחד ל15 כמו שבעלי שירוקו טוענים תמיד. אגב, king אתה מידי פעם בראשלצ נניח ימי שישי ליד האסו? (;

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תמשיך להנות מהרכב היפה הזה. סופסוף גם נחמד לקרוא על צריכת דלק שמתאימה לרכבים כאלו ולא אחד ל15 כמו שבעלי שירוקו טוענים תמיד. אגב, king אתה מידי פעם בראשלצ נניח ימי שישי ליד האסו? (;

צריכת דלק ממוצעת של 1:15 הזויה קצת. במהירות שיוט בין עירונית ללא ספר ניתן להגיע לצריכת דלק של 1:15,16 אבל לא בממוצע.

פורסם
סופסוף גם נחמד לקרוא על צריכת דלק שמתאימה לרכבים כאלו ולא אחד ל15 כמו שבעלי שירוקו טוענים תמיד.(;

מאחר וההשוואה היא מול גולף 160, אז ארשה לעצמי לצרף נתוני צריכה מאתמול לגולף המוזכרת.

אופן התדלוק שלי זהה מאז ומתמיד - עד שפיית התדלוק קופצת ואיפוס ספידומטר בין תדלוק לתדלוק. מילאתי מיכל של 48.5 ליטר על נסועה של 514 ק"מ עירוניים בלבד בירושלים. כ-10.6 ק"מ לליטר.

פורסם
אין סטייה, הלחץ אויר הוא 36 אחורה וקדימה. ב1000 ק"מ ראשונים הייתי במוסך נכנס רבע קילו משן.

ע"פ ההוראות, צריך לשים 36 אחורה ו 39 קדימה כשהאוטו בלי מטען כבד ו 45 אחורה ו 42 קדימה כשהאוטו עם מטען כבד.

בגלל הסטיה שמו לי במוסך כל מיני לחצים וכשנסעתי עם עטד 3 חברים באוטו המנורה של לחץ האויר נדלקה. מילאתי 45 אחורה ו 42 קדימה כמו שכתוב ומאז שקט. לרוב אני נוסע לבד אבל מתעצל להכנס לתחנת דלק ולהחזיר את הלחץ ל 39\36

מאז ה 1000 ק"מ הראשונים, בדקת שמן?

פורסם

ממש לא. האוטו שלי שחור, חמש דלתות ועם מדבקות של חברת הליסינג ככה שדיי קל לזהות אותי :-)

פורסם
צריכת דלק ממוצעת של 1:15 הזויה קצת. במהירות שיוט בין עירונית ללא ספר ניתן להגיע לצריכת דלק של 1:15,16 אבל לא בממוצע.

אני מסכים שאפשר להגיע לזה אבל הפיתוי גדול מידי באוטו הזה בשביל לא ללחוץ בכלל :-)

• תוכן חדש...