Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

לפני שלושה חודשים+- עשיתי תאונה שלא הייתה באשמתי והרכב הוכרז כטוטאלוס , לאחר התייעצות גם בפורום וגם עם הביטוח

נאמר לי על ידי אחת העובדות שעדיף לי לתבוע את הביטוח משום שהפרמיה לא תעלה (מסלול של עובדי מדינה) וגם ככה

הביטוח יקבל את הכסף מצד ג' לאחר שהוא ייתבע אותו .

עד כאן הכל טוב ויפה, היום התקשרתי לחדש את הביטוח לשני הרכבים שברשותי ונאמר לי שהם לא מוכנים לבטח אותי עקב

התאונה שעברתי , ניסיתי לשכנע , לדבר ללב, לדבר להיגיון, ומה לא-בסופו של דבר זה לא עזר :evil:

(דרך אגב תאונה 1 בשלוש שנים האחרונות שאני מבוטח אצלם בשני רכבים).

עכשיו אני מחפש סוכן/ביטוח חדש(אם סוכן אז עדיף באזור חדרה והסביבה) כי לשני הרכבים נגמר הביטוח בסוף השנה .. תודה :)

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

ממליץ בחום על אזולאי ביטוחים, הם נמצאים במתמ, חיפה.

אומנם זה קצת רחוק אבל לא תצטרך באמת להגיע לשם, היום מסתדרים עם פקסים ומיילים.

אגב, כשאתה מתקשר, בקש את מירי.

פורסם

הדבר שלא נאמר לגבי שירביט,

ממה שאני הבנתי מקריאה בפורומים השונים, זה שיש שם סעיף קטן מאד שאומר, קח את מספר הדפים של הפוליסה, תכפיל באורך של נייר A4, וזה האורך של מה שתקבל כשתצטרך אותם.

מצטער, אבל אין לי מישהו שאני יכול להמליץ לך עליו מניסיון. את הסוכן שהיה לי בזמן התאונה שלי החלפתי כי הם לא רצו לבטח אותי שוב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מבוטח אצל שירביט 4 שנים, השתמשתי בשרותיהם 4 פעמים שונות.

פריצה + גניבה, תאונה אחת שלא באשמתי ושתי תביעות נגד צד ג'.

בכל הפעמים הם לא איכזבו וקיבלתי הכל עד השקל האחרון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מבוטח מזה כמה שנים אצל "מיכאלי גולן" בחולון, 035014433 ומאוד מרוצה, היו מספר תביעות, הם עזרו לי אפילו לתבוע מישהו שפגע בי (בזה לא נתקלתי אצל אף סוכן או חברה), מבטח שם לא רק רכבים (דירה ואנערף מה עוד אמא שלי בטחה שם)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

למיטב ידיעתי, אם מדובר על ביטוח דרך מכרז החשב הכללי, החברה חייבת לבטח אותך, לא יכולה לסרב.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

ביטחתי אצל שירביט 3 רכבים שלי בתקופות שונות, במשך כ-6 שנים. מעולם לא תבעתי, אין לי היסטוריית תאונות, אני מעל 30 ובנוסף לכל- אישה. אפילו את אמא שלי שכנעתי לבטח אצלם (וחיפוש בפורום בטח יעלה גם כמה המלצות שלי עליהם מימים עברו).

כשקניתי את ה206 שלי (1.4 סטנדרטית), לפני כחודשיים וחצי, התקשרתי באופן טבעי לעשות אצלם את הביטוח (או יותר נכון- להעביר את הביטוח מהרכב הקודם שנמכר, לזה החדש שנקנה).

סירבו לי.

למה? כי אני יד רביעית על הרכב.

זהו, זו הסיבה.

על סף הכניסה לדואר להעברת בעלות, מצאתי את עצמי ללא ביטוח לרכב החדש, כשהפתרון הכי טוב שיכלה לתת לי הנציגה הוא "תעשי אצל סוכן שעובד איתנו, או שפשוט תעשי בחברה אחרת". פשוט כך.

20 דקות אח"כ הייתי עם רכב חדש וביטוח במקום אחר (שעלה לי פחות או יותר אותו הדבר). מההלם לקח לי כמה שבועות לצאת כולל מכתב לנציג פניות הציבור של שירביט שממנו לא זכיתי לקבל תגובה עד היום.

לפי השרשור הזה נראה שהם עובדים ממש קשה כדי להבריח לקוחות.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
מבוטח אצל שירביט 4 שנים, השתמשתי בשרותיהם 4 פעמים שונות.

פריצה + גניבה, תאונה אחת שלא באשמתי ושתי תביעות נגד צד ג'.

בכל הפעמים הם לא איכזבו וקיבלתי הכל עד השקל האחרון.

אתה היוצא מהכלל שמעיד על הכלל.

חוץ מהעובדה שלפחות שלושה מהמקרים שלך הם תביעות כנגד הצד השני ולא נגד שירביט, ופריצה גם ככה לא קשורה לביטוח המקיף, מדובר על ביטול משלים של שמשות, גרירה, מערכת וכו. אז הדבר היחיד שאולי היה קשור לשירביט זה הגניבה - גנבו לך את הרכב ושירביט פיצו אותך במהירות ובמחיר מלא?

אם ענית כן לתשובה האחרונה אז מזל טוב, אתה אחד מברי המזל שבייננו. לך מלא לוטו...

לצערי אני נכוותי משירביט במשפט ארוך כולל פרקליטה שלהם שהמליצה לי להתפשר על סכום נמוך או שהיא תמשוך אותי שנים. למזלי תוך שנתיים זה נגמר אחרי שבסוף עוד ויתרתי על כמה אלפי שקלים של רשלנות תורמת (שלא הייתה), רק כי רציתי לגמור עם זה.

פורסם
מבוטח מזה כמה שנים אצל "מיכאלי גולן" בחולון, 035014433 ומאוד מרוצה, היו מספר תביעות, הם עזרו לי אפילו לתבוע מישהו שפגע בי (בזה לא נתקלתי אצל אף סוכן או חברה), מבטח שם לא רק רכבים (דירה ואנערף מה עוד אמא שלי בטחה שם)

אור, אני מבוטח בביטוח ישיר, הם אף פעם לא התנערו מאיתנו - ההיפך הוא הנכון, וגם לי עזרו לתבוע מישהו שפגע בי מאחורה (אמנם לפני כ-5 שנים, אבל אני לא מאמין שהיום זה שונה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בהצלחה ידידי:

http://www.hrl.co.il/medina

בדקתי .. המחיר שהם דורשים פשוט לא הגיוני... 14000 לשני הרכבים ( קורולה 2009 מגיל 21 וסיריון 2008 מגיל 24) זה פשוט יקר להחריד, בטח ובטח

במקום שאמור לתת הנחה לעובדי מדינה

פורסם

חחחח גדול ...

התקשרתי לאחת מההצעות שנתנו לי פה ואז הסוכנת שואלת אותי : היכן היית מבוטח בעבר

אני עונה לה שירביט , פתאום אני שומע מהצד השני " בעעעעעע" שתי שניות של שקט שאני לא מבין מהקורה

והיא ממשיכה " האשפה של חברות הביטוח"

פורסם
בדקתי .. המחיר שהם דורשים פשוט לא הגיוני... 14000 לשני הרכבים ( קורולה 2009 מגיל 21 וסיריון 2008 מגיל 24) זה פשוט יקר להחריד, בטח ובטח

במקום שאמור לתת הנחה לעובדי מדינה

המחירים שאתה אומר לא הגיוניים. תבדוק כאן את המחירים. אלו המחירים של מכרז החשכ"ל (החשב הכללי באוצר) הנוכחי ואליהם החברות מחוייבות. המחירים הם לכל נהג מגיל 24, עבור נהג מגיל 21 צריך להוסיף 10% ועבור כל נהג בכל גיל 18%.

אין שום בעיה לבטח בהראל רכב שלא משוייך אליה על פי מכרז חשכ"ל, אני עושה את זה כבר שנה שלישית עם הפיז'ו שלי, שאמור היה להיות מבוטח בשירביט אבל אני נמנע מהם מסיבות ברורות.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...