Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המחירים שאתה אומר לא הגיוניים. תבדוק כאן את המחירים. אלו המחירים של מכרז החשכ"ל (החשב הכללי באוצר) הנוכחי ואליהם החברות מחוייבות. המחירים הם לכל נהג מגיל 24, עבור נהג מגיל 21 צריך להוסיף 10% ועבור כל נהג בכל גיל 18%.

אין שום בעיה לבטח בהראל רכב שלא משוייך אליה על פי מכרז חשכ"ל, אני עושה את זה כבר שנה שלישית עם הפיז'ו שלי, שאמור היה להיות מבוטח בשירביט אבל אני נמנע מהם מסיבות ברורות.

אין לי שום סיבה לשקר/להמציא, אם המחיר היה זול הייתי כבר מבוטח שם, זה המחיר ואני בודק כבר כמעט שבוע בזמן הפנוי מחירי ביטוח .

הראל לא זכתה במכרז לרכבי טויוטה ודייהסטסו ולכן המחירים כאלה (חובה+מקיף)

יש לציין ששנה שעברה קיבלתי משירביט בעובדי מדינה מחיר של 3300 על הפיזו 206 ז"ל לכל נהג מגיל 21 ,ו3800 על הטויוטה לכל נהג מגיל 21 ( המחירים הם חובה + מקיף)

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

כשקניתי את ה206 שלי (1.4 סטנדרטית), לפני כחודשיים וחצי, התקשרתי באופן טבעי לעשות אצלם את הביטוח (או יותר נכון- להעביר את הביטוח מהרכב הקודם שנמכר, לזה החדש שנקנה).

סירבו לי.

למה? כי אני יד רביעית על הרכב.

זהו, זו הסיבה.

נשמע לי חשוד מדי.

1. ממתי שואלים איזו יד האוטו בביצוע הביטוח? לא זכורה לי שאלה כזו וביטחתי בכמה חברות. (אבל לא שירביט)

2. האם הסירוב היה אחרי שנתת את מס' הרישוי של הרכב?

יש לי הרגשה שהרכב עבר משהו לא טוב בעברו (ההימור שלי - אבדן מוחלט להלכה) ולכן החברה מסרבת לבטח.

אם זה המצב אז מגיע להם פרס כי חברות אחרות יבטחו ואז ברגע האמת (טוטל או גניבה) ישלפו את ההיסטוריה ויקבעו שהרכב שווה חצי מהמחירון.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אין לי שום סיבה לשקר/להמציא, אם המחיר היה זול הייתי כבר מבוטח שם, זה המחיר ואני בודק כבר כמעט שבוע בזמן הפנוי מחירי ביטוח .

הראל לא זכתה במכרז לרכבי טויוטה ודייהסטסו ולכן המחירים כאלה (חובה+מקיף)

יש לציין ששנה שעברה קיבלתי משירביט בעובדי מדינה מחיר של 3300 על הפיזו 206 ז"ל לכל נהג מגיל 21 ,ו3800 על הטויוטה לכל נהג מגיל 21 ( המחירים הם חובה + מקיף)

לרגע לא טענתי שאתה משקר או ממציא רק אמרתי שהמחירים לא הגיוניים כמחירים לעובדי מדינה ולכן גם צרפתי את הקישור (בדקת אותו?). דרך אגב, הם לא אמורים לתת הנחה לעובדי מדינה אלא לעבוד לפי תעריפון ברור. לכל דגם ושנתון יש את המחיר המדוייק שהם אמורים לגבות עבורו. כל המחירים מופיעים בקישור ואתה יכול לראות בדיוק כמה אתה אמור לשלם.

מעבר לכך אמרתי שזה שהראל לא זכתה במכרז לדגמי טויוטה ודייהטסו לא אומר שאתה לא יכול לבטח אצלם. אם לא שמת לב ציינתי שאני מבטח את הפיז'ו שלי בהראל למרות שעל פי המכרז שירביט הם הזוכים לדגמי פיז'ו השונים והייתי אמור לבטח אצלם.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

מעבר לכך אמרתי שזה שהראל לא זכתה במכרז לדגמי טויוטה ודייהטסו לא אומר שאתה לא יכול לבטח אצלם. אם לא שמת לב ציינתי שאני מבטח את הפיז'ו שלי בהראל למרות שעל פי המכרז שירביט הם הזוכים לדגמי פיז'ו השונים והייתי אמור לבטח אצלם.

מסכים עם הבחור מעליי. יש ברשותי מאזדה MX5 ובשנה שעברה שירביט היו אמורים לבטח את כל רכבי מאזדה.

כל הטבלה הזו שהם שולחים לך זה בולשיט אחד גדול, על גופתי המתה אני מבטח את הרכב שלי בשירביט אחרי סיפורי הזוועה ששמעתי פה.

ד"א, בדיוק אתמול חדשתי את הביטוח לשנה הבאה בהראל (למרות שמאזדה עדיין מופיעה בטבלה מתחת לשירביט), המחירים של הביטוח דרך עובדי מדינה פשוט מגוחכים, אני משלם חצי ממה שמשלם מי שמבטח לא דרך עובדי מדינה (4440 ש"ח, שזה 500 ש"ח פחות ממה ששלמתי שנה שעברה, על מקיף וחובה לרכב ספורט עם גג נפתח ומחירון באיזור ה-140K ש"ח).

על רכבים משפחתיים ההנחה פחות משמעותית, לפני המאזדה הייתה לי I10 ועליה שלמתי 4K ש"ח לא דרך עובדי מדינה ו-3K ש"ח דרך עובדי מדינה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם יש לך רכב אחד על שמך עם העדר תביעות כל סוכן ישיג לך פוליסה ללא תוספת בגין התביעות שכן יש לך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
נשמע לי חשוד מדי.

1. ממתי שואלים איזו יד האוטו בביצוע הביטוח? לא זכורה לי שאלה כזו וביטחתי בכמה חברות. (אבל לא שירביט)

2. האם הסירוב היה אחרי שנתת את מס' הרישוי של הרכב?

יש לי הרגשה שהרכב עבר משהו לא טוב בעברו (ההימור שלי - אבדן מוחלט להלכה) ולכן החברה מסרבת לבטח.

אם זה המצב אז מגיע להם פרס כי חברות אחרות יבטחו ואז ברגע האמת (טוטל או גניבה) ישלפו את ההיסטוריה ויקבעו שהרכב שווה חצי מהמחירון.

שאלו אותי לגבי יד בכמה חברות, לא רק לגבי הרכב הזה, אלא גם כשעשיתי סקרים לרכבים הקודמים שלי, אבל זה מעולם לא היה שיקול לסירוב ביטוח... יותר מזה- הרכב הקודם שבוטח בשירביט (שמכרתי ובמקומו קניתי את הנוכחי) היה יד שישית, ולא היתה שום בעיה לבטח אותו.

הסירוב הגיע מייד לאחר שנשאלתי לגבי מספר היד, שהיה בשלב מאוד ראשוני של הקמת ההצעה- לאחר שנתתי רק את מודל ושנת האוטו. הנציגה המשיכה לקחת ממני את שאר הפרטים רק למקרה שהיא בכל זאת תוכל לקבל אישור לביטוח שלי. 10 דקות אחרי מתן ההצעה הסופית היא התקשרה להגיד שלא ניתן אישור לביטוח, ושהסיבה היא היד.

אני מניחה שכשמדובר באובדן להלכה היו מיידעים אותי על כך, ולא פוטרים אותי משיקולי "יד"... (מה גם שהסירוב הגיע לפני שנתתי מספר רישוי, אני כמעט לחלוטין משוכנעת בכך).

אגב, הסירוב היה לביטוח מקיף בלבד. חובה וצד ג' לא היתה להם בעיה לבטח אותי, למרות היד. אני העדפתי לוותר על ההצעה הנדיבה.

בכל מקרה, יש לי את כל היסטוריית רשיונות הרכב הקודמים (היד הראשונה והשניה היו מעבר יד מבעל הרכב לאשתו), הרכב עבר בדיקה לפני קנייה בקומפיוטסט ונמצא נקי לחלוטין מבחינת שאסי, עם ריג'קטים של בלאי טבעי בלבד בחלקים אחרים. כך שסיכוי לאובדן מוחלט להלכה הוא לא משהו שקיים כאן מבחינתי.

תאמין לי ששברתי את הראש בנסיון למצוא סיבה ריאלית לסירוב, ולא מצאתי. אם היו טורחים לחזור אליי מנציגות פניות הציבור שלהם, אולי הייתי יודעת.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...