Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה בנקודה כלשהי.... :?:

אתה חושב שהערות שלי מיותרות ? אל תקרא אותם.

אלו שיקנו את המכשירים הם אלו שיודו אח"כ.

אתה חושב שמידע כזה לא רלוונתי ?

אתה תיקנת פעם מכשירים ?

אתה יודע למה הם משוחזרים ?

אתה חושב שהם סתם נמכרים שמחירים כאלו ?

אתה מומחה, עזוב אני לא יתווכח איתך.

כמו שאמרתי,

תתחדשו.

ואת האיומים שלך תשאיר איפה שהידע שלך.

האלפא

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההבדל בינינו שאני לא התיימרתי להיות מומחה, בניגוד אליך.

לא מעניין אותי מאיפה הידע שלך בא, זה לא רלוונטי, מעניין אותי שאתה זורע רעל וגועל נפש בהודעות שלך כמו זה למשל :

אם פוקו עושה את זה בהתנדבות (שאני בספק רב)

וזה עוד אחרי שבן אדם הולך ומשקיע ואני יודע שלא יוצא לו מזה כלום חוץ מתלונות וזיוני שכל של אנשים.

אל תגיב איפה שאתה לא חייב ונימנע מכל הסיפור.

פורסם

עם תגובתי על POKO,

אבל אתה חושב שאין זכות לקונים לדעת את על מה כל הרעש של המכשירים המשוחזרים ?

אם כך אז אתה בדיוק כמו כל השאר.

דעתי שזכות כל הקונים / קוראים לדעת, ובמקרה זה הידע (לווא דווקא שלי) הוא דיי רלונטי לנושא.

האלפא

פורסם

אלפא אתה טוען שאתה מתקן רדיו דיסקים? נו בחייך. אם כן (למרות שיש לי ספק רב...היי לשנינו יש ספקות איזה יופי) איפה אתה עושה את זה?

תוספת:

ברור לכולם מהו מכשיר משוחזר, אבל אם המכשיר שוחזר במפעל עצמו אין סיבה שהוא לא יהיה טוב. שוב אשאל, מה ההבדל בינו לבין מכשיר שקנית במחיר מלא, התקלקל ותוקן?

אם המחיר טוב הקניה כדאית זה לא שהבן אדם התלבט בינו לבין אחד חדש שעולה פי 2.

נ.ב.

שלומי אחלה כוכבים יש לך, כמה עולה להחליף את הקסדות לרמקולים? אני חושב שבתור אחד שיש לו 626 הודעות שמתוכן 623 באודיו מגיע לי לא ? :wink:

פורסם

קראתי שאני מתקין רדיו דיסקים ? איפה?

נכון ההתלבטות היא לא בין חדש לבין משומש,

ראית כמה זמן עובד ציוד משוחזר ? (לווא דווקא HU)

תאמין לי שבעבודה שלי אני נתקל בהמון , המון , המון ציוד משוחזר,

ולא אייל - אני לא מתקין/מרכיב/מוכר אפילו לא קרוב.

אני יודע מנסיון מה משמעות הדבר שהוא משוחזר, אתה יודע מה זה QC בחברה ??

אתה יודע מה - בשביל לחסוך את כל זה,

אני לא הייתי קונה מכשיר משוחזר , גם בחצי מכיר

ואת האמת אני בספק שגם אתה.

שוב - בשביל לחסוך את כל זה - זאת דעתי ואף אחד לא חייב להסכים איתה.

אני , אני , אני לא יקנה מכשיר משוחזר - מנסיון אישית שלי (מספיק טוב ?)

לכל השאר, תתחדשו. (ואל תקשיבו לי)

האלפא

פורסם

אלפא ! כל מה שאתה עושה זה למשוך תשומת-לב וחבל כי במקום שאנשים יקנו מכשיר משוחזר בחנות במחיר מלא פוקו מציע בפורום מכשירים בחצי מחיר (בין 300 ל-500$ בארה"ב) ומודיע שהם משוחזרים למרות שהמכשיר תוקן במפעל ועבר QC אז באמת תרד מזה. מה שאתה עושה לא מכובד לפורום שלנו ואם יש לך בעיות עם המכירות בפורום (שלפחות עוזרות לאחרים) שמור את הדעות לעצמך ואל תלכלך על אנשים אחרים!!!!

פורסם

לא לכולם יש 3000 להשקיע על הד יוניט ולא לכולם יש גם את הרצון. אני לא הייתי קונה משוחזר והייתי קונה חדש, אבל אם לא היה לי כסף להשקיע בזה, הייתי בהחלט קונה משוחזר.

נסגור את זה בזה, נראה לי שזה מספיק.

פורסם

אלפא, אתה אפילו לא שווה את ההודעה הזאת - חבל שאני לא מנהל פורום - היית עובר אצלי QC ומהר מאוד חוזר לאיפה שבאת...

מה בדיוק אתה מנסה להשיג? תשומת לב שאתה לא מקבל בבית? או סוף סוף מישהו או במקרה הזה משהו נותן במה לשטויות שאתה מוציא מהפה? תעשה לכולנו טובה ותשכח את ה-USER וה-סיסמא שלך ל-CF...

ולגבי פוקו, אני רק יכול לאחל לך להדמות אליו במקצת, הוא עושה עבודת קודש, הולך בודק ומבזבז זמן יקר והכל בשביל לתת לנו, משתתפי הפורום, שאת רובנו הוא אפילו לא מכיר, מוצרים איכותיים במחירים מצויינים - וכל זה בשביל מה? בשביל שאיזה פלצן כמוך יבוא ויתחיל להשמיץ?

לא נראה לך מה שמפורסם? יכול להיות, הרי לא כולם רצים לקנות את המוצרים משיקולים כאלו ואחרים, אבל לפחות כל אחד שומר אותם לעצמו, להבדיל ממך... :x

motorica.net

פורסם

כמו שאמרתי המכשיר נקנה.

היום הוא גם הותקן.

במילה אחת מ-ד-ה-י-ם !!

המכשיר מחובר למגבר lanzar 4 ערוצים

מקדימה קומפוננטים של DLS סידרת BASIC ללא הטוויטרים

במקום הטוויטרים של הסט חוברו טוויטרים של pioneer דגם TS-S20

אובאליים 200W max 50W nom , שטוחנים את הטוויטרים מהסט של DLS לאפר דק.

מאחור זוג רמקולים 6X9 של JBL סידרת DECADE 150W RMS - היקרים ביותר ש-JBL ייצרו מאז ועד היום, מחוברים בחיבור bi-wire.

חיווט RCA ורמקולים של monster cable

כרגע המכשיר ללא שימוש במיקרופון החיצוני שדוגם רעשי רקע ואקוסטיקה של הרכב

ומתאים מצבי אקולייזר בהתאם.

אני מרוצה, ה-soundstage עלה בכמה דרגות והתהליך המוכר מהציוד הביתי של שמיעה חוזרת של דיסקים והמשפט שחוזר ועולה "מממ... את זה לא שמעתי קודם.." :D

ציפיתי שהפער יהיה גדול, המכשיר החליף HU מסידרה טובה של קנווד..

אבל לא עד כדי כך ! הפער ע-נ-ק !

אין מה לעשות source טוב הוא המפתח ל-setup טוב.

בקיצור אני ממליץ מאד ! במחיר של 1450 ש"ח לרוץ ולחטוף !

ומשהו לאדון alfa

אתה איש קטן ומיותר מחרחר ריב וזורע ארס

אתה עושה זאת בפורומים השונים בתפוז ומנסה לעשות זאת גם כאן

לפוקו תעודות של עשיה ועזרה לרבים מחברי הפורום ביניהם גם אני

הוא עושה זאת מזמנו החופשי ללא שום תמורה או רווח אישי.

ומה לך יש להציע ?

רק ארס, ריב ומדון.

אני מניח שימיך בפורום שלנו ספורים, וטוב שכך.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

ואני מאחל לך שהוא ימשיך לתפקד כך,

ולא כמו ההתנסות שלי עם המשוחזרים,

צודקים,

אני זורע ארס.

נראה אותך עוד כמה חודשים.

יום טוב.

האלפא

פורסם

אלפא,

אני לא מכיר אותך ולא מעוניין להתווכח איתך , בעיקר אחרי כל מה שכבר כתבו לך. רק בוא נבהיר מספר עובדות :

1) על כל ההנחות לחברי הפורום אני לא מרוויח אף שקל אחד , הם ניתנות ע"י חנויות או יבואנים ולי אין כל צד בהם. לא מאמין לא או לא מתאים לך - אף אחד לא מכריח אותך לקנות.

2) מכשירים משוחזרים במפעל הם הקנייה הטובה ביותר לטעמי, זה שהיה ג'וק דפוק והחליפו אותו באותו הג'וק זאת בעייה? לדעתי לא , מה עוד שאתה מקבל מכשיר ברבע מחיר. מה עוד שלידיעתך עד היום היו לי לפחות 7 פריטי ציוד משוחזרים במפעל ללא בעיות אחריות , מה נותן לך זכות לדבר מניסיון ? כמה פריטי ציוד היו לך ?. אבל לא מתאים לך - אל תקנה.

(דרך אגב, ואם לא הייתי רושם שזה מכשיר מתוקן כמו שאתרים אחרים שכחו לרשום , היית יודע?)

3) אתה מגיב לכל דבר בצורה מתלהמת וללא כל ביסוס של דברייך בעובדות וראינו כבר את ההתנהלות שלך בפורום תפוז. עליתי על הת'רד וההודעות שלך מאוחר ועל כן הם עוד פה. בפעם הבאה שתחרחר ריב ללא ביסוס בעובדות , ההודעה תמחק. לא מתאים לך - אל תהיה כאן. פה לא יהיו ת'רדים של 100 הודעות שכולם נגד שטויות שאתה כותב.

בניגוד אלייך , שמדבר מהבטן וללא כל עובדה ממשית, המוניטין שלי פה די מבוסס, חלק גדול מחברי הפורום מכירים אותי אישית ויודעים שהמטרה שלי היא לעזור לקהילה , ללא מטרות רווח אישי.

במקרה שלך כבר התגלו כמה מקרים מעניינים שבהם לא נראית הכי ישר בעולם , על מנת שלא להכפיש אותך ובשל העובדה שאני לא אוהב לדבר ללא הוכחות (בניגוד אלייך) אני לא אכתוב אותם.

Leon Cupra 2009

פורסם

קודם כל על כל ציוד משוחזר יש מדבקה פנימית וחיצונית, תמיד אפשר לדעת את זה.

אם אתה חושב שאני אומר דברים לא מבוססים אז תמשיך לחשוב כך,

אני מדבר רק מנסיון.

אני גם חושב שזכות הציבור לדעת מה בדיוק משמעות הדבר שהמכשירים משוחזרים והלוואי זה היה מסתכם בג'וק שצריך להחליף.

אתה חושב שאני מדבר ללא ביסוס ??

ואם אתה באמת עושה את זה ללא כל מטרת רווח,

אז סליחה.

רוצה לספר לי בדיוק מה קרה בתפוז ?

ובבקשה ממך:

"במקרה שלך כבר התגלו כמה מקרים מעניינים שבהם לא נראית הכי ישר בעולם , על מנת שלא להכפיש אותך ובשל העובדה שאני לא אוהב לדבר ללא הוכחות (בניגוד אלייך) אני לא אכתוב אותם."

תכתוב, נורא מעניין אותי מאיפה יש לך עובדות כאלו, שתף אותי.

האלפא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...