Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

בהמשך לשרשור הקודם אישתי רכשה ipad2 .

היא רוצה ליצור תיקיות בתוך תיקיות ולא מצליחה , מבירור שערכה בנושא נאמר לה שאם המכשיר לא פרוץ אי אפשר .

האים הדבר נכון ?

אם אפשר אשמח לשמוע איך.

תודה

פורסם

אכן ללא פריצה זה לא אפשרי.

על איזה גרסא האייפד שלה? (הגדרות-כללי-אודות).

אם הוא על 4.3.3 אפשר לפרוץ אותו. אם הוא לא על הגרסא הזאת, תשדרג אותו ל 5.0.1 ותמתין לפריצה שכנראה תצא בקרוב.

Stay Dirty

פורסם

אפשרי אם אתה מהיר :) תיצור תיקיה חדשה ובזמן היצירה תגרור לשם תיקיה אחרת.

אבל זה לא עובד טוב וגורם לקריסה לכן לא מומלץ.

אודי A4

דימה.

פורסם

אם היא עושה תיקיות בתוך תיקיות - היא לא משתמשת במכשיר נכון.

זה לא מכשיר WINDOWS עם כפתור הפעלה.

במקום להתחכם במקרה הזה , תסמוך על אפל שהם עשו מספיק מחקרי UI של מה נכון ונוח באמת לשימוש.

גם באנדרויד עד ICS בכלל לא היו תיקיות של אפליקציות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

פלוס אחד.

זה כמו לנסות לדחוף צעצוע עגול לתוך חור מרובע.

האחיין שלי הגיע למסקנה שזה לא כדאי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה לא מכשיר WINDOWS עם כפתור הפעלה.

במקום להתחכם במקרה הזה , תסמוך על אפל שהם עשו מספיק מחקרי UI של מה נכון ונוח באמת לשימוש.

+1

לא ברור לי למה היא צריכה להכניס תיקייה לתוך תיקייה. יש לה מה להסתיר ? או שהיא מורידה מאפל את כול האפלקיציות בכדי שלא ייחסר. :x

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה למגיבים ,

הצורך בתיקיות נובע מכך שהיא צריכה למיין חומר לפי פרוייקטים .

מבחינת פריצת המכשיר היא לא מעוניינת כל עוד המכשיר באחריות .

בעיקרון אני לא מבין מה כל כך נורא בתקיות בתוך תיקיות . זאת הדרך הכי נוחה לדעתי לסדר מידע.

איך עושים סדר של לפי נושאים ותתי נושאים ב - IPAD ?

פורסם

רוצה דוגמא בשלוף? מסדרים בעמודים.

עמוד ראשון זה דברים שמשתמשים בהם 80% מהזמן.

אח"כ עמודים לפי נושאים.

בנוסף - כל תיקייה מכילה באייפד די הרבה אפליקציות (16 או משהו כזה , אני לא זוכר את המספר המדויק) , כמה היא כבר הורידה?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא מדובר בתקיות לאפליקציות , מדובר על תקיות למידע ,

קבצי PDF , סרטוטים , תמונות .

אישתי מעצבת פנים והיא רוצה לסדר את המידע לפי פרוייקטים , כאשר בכל פרוייקט יש כל מיני סוגי מידע שהיא רוצה למיין לפי מאפיינים , למשל : פרוייקט X - תמונות לפני התהליך , תמונות במהלך התהליך , תמונות בסיום התהליך.

פורסם

האחריות היא לא גורם מכריע בהחלטה אם לפרוץ או לא. במקרה שצריך להשתמש בה, פשוט עושים ריסטור למכשיר והפריצה נמחקת.

בכל מקרה, היא יכולה פשוט ליצור אלבומי תמונות בהתאם לנושא הפרוייקט. האופציה לעריכת אלבומי תמונות מתוך המכשיר עצמו מגיעה רק בגרסא 5.0+.

Stay Dirty

• תוכן חדש...